Κλίβελαντ Καβαλίερς: Προβληματισμένοι οι Μπλατ και Λεμπρόν

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Προβληματισμένοι οι Μπλατ και Λεμπρόν

Τρεις διαδοχικές ήττες επανέφεραν προβληματισμό στις τάξεις των Κλίβελαντ Καβαλίερς, όπως πιστοποίησε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

«Όλα με ενοχλούν. Πριν από μία εβδομάδα πετυχαίναμε 120 πόντους. Είμαστε το ίδιο γκρουπ ανθρώπων, η ίδια ομάδα, αλλά παίζουμε πλέον στο σκοτάδι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «καβς», ο οποίος επανέλαβε ότι ο Κέβιν Λοβ πρέπει να αναλάβει περισσότερα σουτ. Συμφώνησε μαζί του ο Λεμπρόν Τζέιμς, που ανέφερε ότι πρέπει να βρουν όλοι μαζί τρόπο, ώστε να εξασφαλίζουν θετικά αποτελέσματα. Είναι φανερό, λοιπόν, πως οι καλοκαιρινές αλλαγές στο ρόστερ δεν έχουν επιτρέψει στους εκπρόσωπους του Οχάιο να καταλήξουν σε συγκεκριμένο αγωνιστικό προσανατολισμό, αλλά οι υποχρεώσεις τους στη regular season του 2014-15 συνεχίζονται σήμερα (23/11, 02:30), καθώς υποδέχονται τους Τορόντο Ράπτορς στο «Quicken Loans Arena».

Εκτός παραμένει ο Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο), ενώ οι «πτερόσαυροι» θα συνεχίσουν χωρίς τους Τζέιμς Τζόνσον (αστράγαλος) και Τάιλερ Χάντσμπροου (ώμος). Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (23/11, 03:30), οι Σαν Αντόνιο Σπερς φιλοξενούν τους Μπρούκλιν Νετς στο «AT&T Center», αλλά έκριναν εξαιρετικά αμφίβολους τους Κόρι Τζόζεφ (αστράγαλος) και Ματ Μπόνερ (ίωση), ενώ απέκλεισαν εκ νέου τον Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα). Επίσης εξετάζουν το ενδεχόμενο περιθωριοποίησης του Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα), ο οποίος επέστρεψε στη δράση στον χθεσινό αγώνα με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ενώ ο Καούχι Λέοναρντ επανέλαβε ότι αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα όρασης. Από την άλλη θα απουσιάσει ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο οποίος πήρε ρεπό για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Άρα, ο Μίρσα Τελέτοβιτς ή ο Μέισον Πλαμλί θα εισέλθουν στη βασική πεντάδα του Λάιονελ Χόλινς, ενώ στην ενεργή 13άδα θα χωρέσει ο Σεργκέι Καράσεφ, ο οποίος τόνισε ότι δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για τη διαφαινόμενη αποχώρηση του συμπατριώτη του Αντρέι Κιριλένκο, που ίσως συνδυαστεί με ανταλλαγή του στους Φιλαδέλφεια 76ερς. Στα των «λύκων», απόψε (23/11, 03:00) υποδέχονται τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Target Center» χωρίς τους Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Νικ Πέκοβιτς (καρπός/αστράγαλος/άδεια) και Θάντεους Γιανγκ (άδεια), ενώ στο περιθώριο είναι επίσης ο Κέβιν Μάρτιν (καρπός), ο οποίος ίσως χρειαστεί εγχείρηση, όπως παραδέχθηκε ο Φλιπ Σόντερς.

Αποκλείστηκε επίσης ο Ρόνι Τουριάφ (ισχίο), ο οποίος κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος. Αντίθετα, οι «βασιλιάδες» θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, αν και οι Ρούντι Γκέι (αχίλλειος τένοντας), Ντε Μάρκους Κάζινς (ισχίο) και Τζέισον Τόμπσον (τετρακέφαλοι) παραμένουν μακριά από το 100%, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των εκπρόσωπων της Καλιφόρνια.



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved