Κλίβελαντ Καβαλίερς: Διάψευση από Λεμπρόν Τζέιμς…

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Διάψευση από Λεμπρόν Τζέιμς…

Ο Λεμπρόν Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς υποστήριξε πως είναι νωρίς για προσωπικές αντιπαραθέσεις διαψεύδοντας τα ρεπορτάζ περί διαπληκτισμού με τον Κάιρι Έρβινγκ.

Με τη σειρά του, ο βασικός πλέι-μέικερ του Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε πως για πρώτη φορά είναι μέλος τόσο «δεμένης» ομάδας, οπότε διαπιστώνεται πως τα νεύρα έμεινα στην άκρη ενόψει της αποψινής αναμέτρησης (08/11, 05:30) στο «Pepsi Center» των Ντένβερ Νάγκετς. Πάντως, ο αυτοαποκαλούμενος «βασιλιάς» φαίνεται δυσαρεστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά του Έρβινγκ, τον οποίο προτιμά σε ρόλο αυθεντικού πλέι-μέικερ. Θυμίζουμε πως ο Μάθιου Ντελαβέντοβα (γόνατο) δεν είναι πλέον διαθέσιμος, γεγονός που μάλλον υποχρεώνει τον Μπλατ να κρατήσει τον Ντίον Ουέιτερς στη δεύτερη πεντάδα του. Από την πλευρά τους, οι «σβόλοι» αγνόησαν τους «Big Thee» των «καβς» και εστίασαν με ειρωνική διάθεση στον 22χρονο γκαρντ προαναγγέλλοντας το σημερινό ματς μέσω Twitter…

We're out for today, #Nuggets fans. See you and Dion Waiters tomorrow! pic.twitter.com/D5htPsT7JS

— Denver Nuggets (@denvernuggets) 6 Novembre 2014

Πέρα από τα αστεία, ο Μπράιαν Σο φάνηκε απόλυτα σοβαρός αναφέροντας πως θα αλλάξει εκ νέου τη βασική πεντάδα του, αν συνεχιστούν οι ήττες. Πέρα από τους Καβαλίερς, μεθαύριο (10/11, 04:00) οι υγιέστατοι Νάγκετς θα βρεθούν στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που αύριο (08/11, 22:30) θα παίξουν με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center» έχοντας όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή τους. Ούτε οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» αντιμετωπίζουν τραυματισμούς, αφού ο Γκλεν Ντέιβις (βουβωνική χώρα) είναι έτοιμος και ίσως πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του για τη regular season του 2014-15 στο αυριανό ματς.

Χθες, οι Μπλέιζερς συνέτριψαν τους Ντάλας Μάβερικς, αλλά με το πέρας της αναμέτρησης ο Ντιρκ Νοβίτσκι υποστήριξε πως μπορεί να αγωνιστεί δίπλα στον Λα Μάρκους Όλντριτζ, ο οποίος κατάγεται από το Ντάλας και εντυπωσίασε νέου τον Γερμανό διεθνή στη χθεσινή αναμέτρησή τους. Πάντως, ο 29χρονος φόργουορντ φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει στην τωρινή ομάδα του υπογράφοντας νέο συμβόλαιο ως unrestricted free agent το επόμενο καλοκαίρι.

Σήμερα (08/11, 04:00), οι «μαβς» δοκιμάζονται στο «EnergySolutions Arena» των Γιούτα Τζαζ χωρίς τον Ρέιμοντ Φέλτον (αστράγαλος), αλλά από το κυριακάτικο παιχνίδι (10/11, 02:30) με τους Μαϊάμι Χιτ στο «American Airlines Center» θα δηλωθεί στη 13άδα, ώστε να εκτίσει τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών στα επόμενα ισάριθμα ματς, ενώ μετά το χθεσινό παιχνίδι ο Ρικ Καρλάιλ ομολόγησε πως σκοπεύει να παραχωρήσει ρεπό στους Νοβίτσκι και Τάισον Τσάντλερ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Τέλος αναφέρουμε πως οι «μορμόνοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved