Μέμφις Γκρίζλις: Θάντερ και… εμφύλιος με Αντετοκούνμπο

Μέμφις Γκρίζλις: Θάντερ και… εμφύλιος με Αντετοκούνμπο

Ο πρώτος ελληνικός «εμφύλιος» της regular season του 2014-15 είναι 45 ώρες μακριά, αλλά προηγείται αυριανό ματς για τους Μέμφις Γκρίζλις και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Από τη στιγμή που ο Νικ Καλάθης είναι τιμωρημένος, μονάχα ο Κώστας Κουφός των «αρκούδων» θα βρεθεί απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μπακς στη μεθαυριανή αναμέτρηση (09/11, 03:30) στο «BMO Harris Bradley Center». Αύριο (08/11, 03:00), οι Γκρίζλις θα συνεχίσουν σειρά τριών εκτός έδρας αγώνων στο «Chesapeake Energy Arena» των ελλιπέστατων Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ όλα τα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Ντέιβ Γέργκερ. Διέρρευσε, πάντως, πως μέσα στις επόμενες ημέρες οι Τζαρνέλ Στόουκς και Τζόρνταν Άνταμς θα υποβιβαστούν στην D-League, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής, που δεν μπορούν να αποσπάσουν ως μέλη του βασικού ρόστερ των εκπρόσωπων του Τενεσί.

Στα των «ελαφιών», οι Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Ντάμιεν Ινγκλίς (πόδι) θα παραμείνουν στα πιτς, καθώς δεν υπολογίζονται για τον αυριανό αγώνα (08/11, 02:30) στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς, ούτε για τον μεθαυριανό «εμφύλιο». Από την πλευρά τους, τα «πιστόνια» στερούνται των υπηρεσιών των Τζόντι Μικς (μέση), Καρτιέρ Μάρτιν (πόδι) και Λουίτζι Ντατόμε (οπίσθιος μηριαίος), ενώ ο Σταν Βαν Γκάντι υπερασπίστηκε τον Τζος Σμιθ απέναντι στην κριτική για τα 2/17 σουτ του στο χθεσινό ματς με τους Νιου Γιορκ Νικς τονίζοντας πως ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την αμυντική απόδοσή του κόντρα τον Καρμέλο Άντονι.

Επίσης, ο πρόεδρος και κόουτς των εκπρόσωπων της «Motor City» επικαλέστηκε τους τραυματισμούς μελών του ρόστερ του, για να δικαιολογήσει την παρουσία των «J-Smoove», Γκρεγκ Μονρό και Αντρέ Ντράμοντ στη χθεσινή βασική πεντάδα του, αφού μέχρι πρότινος απέκλειε με πάθος το ενδεχόμενο χρήσης του συγκεκριμένου σχήματος στο ξεκίνημα επίσημης αναμέτρησης. Στα των Θάντερ, ο Άντονι Μόροου (γόνατο) αιφνιδίασε επιστρέφοντας από σήμερα στις προπονήσεις του Σκοτ Μπρουκς, οπότε ενδέχεται να παίξει στον αυριανό αγώνα με τις «αρκούδες», στο οποίο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μέσα στη φετινή σεζόν ο Τζέρεμι Λαμπ (μέση), αφού «έβγαλε» τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις χωρίς περιορισμούς.

Αντίθετα, οι Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) και Αντρέ Ρόμπερσον (πόδι) δεν προπονήθηκαν, άρα δεν υπολογίζονται για το αυριανό παιχνίδι με την αήττητη ομάδα του Γέργκερ, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Ράσελ Ουέστμπρουκ (χέρι), Κέβιν Ντουράντ (πόδι), Μιτς Μακ Γκάρι (αστράγαλος) και Γκραντ Τζέρετ (αστράγαλος). Μάλιστα, οι Ντουράντ και Μακ Γκάρι δεν χρειάζονται πλέον προστατευτική μπότα, κάτι που σημαίνει πως διανύουν πλέον το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, αν και αμφότεροι είναι μακριά από το 100%.



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved