Νιου Γιορκ Νικς: Διώχνουν τον Τζέι Αρ Σμιθ

Νιου Γιορκ Νικς: Διώχνουν τον Τζέι Αρ Σμιθ

Επανήλθαν προσωρινά στο προσκήνιο σενάρια περί διάθεσης των Νιου Γιορκ Νικς για ανταλλαγή του Τζέι Αρ Σμιθ.

Η New York Post έγραψε πως εξετάζεται η περίπτωση τράμπας του με τον Κρις Κόπλαντ των Ιντιάνα Πέισερς, αλλά ακολούθησε διάψευση από Μέσα της Ιντιανάπολις για την ύπαρξη συζητήσεων των δύο εμπλεκόμενων ομάδων. Όσον αφορά τα προβλήματα τραυματισμού της ομάδας του Φρανκ Βόγκελ, ο κόουτς των Πέισερς υποστήριξε πως ο Τζορτζ Χιλ (γόνατο) παραμένει μακριά από την επιθυμητή κατάσταση, ενώ ο Ντέιβιντ Ουέστ (αστράγαλος) υποστήριξε πως δεν θα επιστρέψει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα επιτρέποντας στον Λουίς Σκόλα να συνεχίσει ως μέλος του αρχικού σχήματος. Ούτε οι Πολ Τζορτζ (πόδι) και Σι Τζέι Ουότσον (πόδι) υπολογίζονται αρχής γενομένης από το αυριανό ματς (05/11, 02:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «Bankers Life Fieldhouse».

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Ρόντνι Στάκι (πόδι) κρίθηκε αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι έπειτα από περιορισμένη παρουσία στη σημερινή προπόνηση, ενώ θυμίζουμε πως τα «ελάφια» δεν έχουν τους Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) και Ντάμιεν Ινγκλίς (πόδι). Από την πλευρά τους, οι Νικς υποδέχονται αύριο (05/11, 02:30) τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Madison Square Garden», ενώ μεθαύριο (06/11, 02:30) θα βρεθούν στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς, αλλά ο Ντέρεκ Φίσερ ανέφερε ότι ο Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος) θα μείνει έξω για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα, αν και δήλωσε πως προοδεύει συνεχώς. Εκτός θα μείνει και ο Χοσέ Καλντερόν (γάμπα), ο οποίος εξήγησε πως ο τωρινός τραυματισμός του δεν σχετίζεται με παλιότερο.

Αντίθετα, ο Κουίνσι Έισι (καρπός) θα παίξει και θα συνεχίσει ως βασικός πάουερ φόργουορντ, ενώ ο Σαμ Ντάλεμπερτ φαίνεται πως θα παραμείνει βασικός σέντερ, αν και στον χθεσινό αγώνα με τους Σάρλοτ Χόρνετς ο Φίσερ προτίμησε τον Αμάρε Στουντεμάιρ για το δεύτερο ημίχρονο και τον Τζέισον Σμιθ στο προηγούμενο ματς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ακόμα, ο Καρμέλο Άντονι παραδέχθηκε πως η regular season του 2013-14 ήταν λάθος εξ αρχής, ενώ ο Ιμόν Σουμπέρτ πρόσθεσε πως ήταν η χειρότερη σεζόν του.

Στα των «μάγων», ο Μπράντλι Μπιλ (καρπός) θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα, ώστε να επανεξεταστεί, οπότε θα παραμείνει στα πιτς μαζί με τον Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση), ο οποίος δεν φανερώνει αξιοσημείωτη πρόοδο. Από την πλευρά του, ο Τζόντι Μικς (μέση) των «πιστονιών» χρειάζεται τουλάχιστον πέντε ακόμα εβδομάδες αποθεραπείας, ενώ ο Καρτιέρ Μάρτιν (πόδι) είναι στο περιθώριο χωρίς χρονοδιάγραμμα για επιστροφή ύστερα από τον παραγκωνισμό του στα πρώτα φετινά παιχνίδια της ομάδας της «Motor City».

Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Σταν Βαν Γκάντι δείχνει πλέον διάθεση για αγωνιστική συνύπαρξη των Μπράντον Τζένινγκς και Ντι Τζέι Όγκουστιν στο τέταρτο 12λεπτο των αγώνων, από τη στιγμή που ο πρώτος ανεβαίνει αγωνιστικά, ενώ παραδέχθηκε πως πρέπει να βρει τρόπο, ώστε να χωρέσει τον Γιόνας Γιερέμπκο στο rotation του. Τέλος, ο Γκρεγκ Μονρό ξεκαθάρισε πως δεν τον ανησυχεί ο αναπληρωματικός ρόλος του πίσω από τους Τζος Σμιθ και Αντρέ Ντράμοντ, ενώ οι Λορένζο Μπράουν και Τζος Μπόστιτς εντάχθηκαν στους Γρκαντ Ράπιντς Ντράιβ της D-League, θυγατρική ομάδα των Πίστονς, όπου ήταν κατά τη διάρκεια της περασμένης preseason.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved