Μπρούκλιν Νετς: Φέρνουν… 44λεπτο στις ΗΠΑ

Μπρούκλιν Νετς: Φέρνουν… 44λεπτο στις ΗΠΑ

Πειραματικά θα δοκιμαστεί 44λεπτο αντί για 48λεπτο στο κυριακάτικο φιλικό προετοιμασίας των Μπόστον Σέλτικς με τους Μπρούκλιν Νετς.

Για τους Νεοϋορκέζους προηγείται το αυριανό ματς (15/10, 14:30) της τρέχουσας preseason του NBA με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «MasterCard Center» του Πεκίνου της Κίνας, αλλά την Κυριακή (19/10, 22:00) στο «Barclays Center» θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς σε αγώνα τεσσάρων 11λεπτων, αντί για τέσσερα 12λεπτα, καθώς στο συγκεκριμένο φιλικό θα εφαρμοστεί πειραματικά πλάνο, που ανταποκρίνεται στη γενικότερη τάση της λίγκας για μείωση της χρονικής διάρκειας των αγώνων. Προφανώς, το μικρότερο χρονόμετρο δεν θα εφαρμοστεί στη φετινή regular season, αλλά ουδείς μπορεί να αποκλείσει μελλοντική χρήση του, αν το πείραμα κριθεί πετυχημένο.

Μεταξύ άλλων προβλέπεται μείωση των τηλεοπτικών τάιμ-άουτ στα δύο από τα τρία, που ισχύει για την ώρα στο δεύτερο και στο τέταρτο 12λεπτο των παιχνιδιών του «μαγικού» κόσμου, ενώ οι κόουτς των Νετς και των «C’s», Λάιονελ Χόλινς και Μπραντ Στίβενς, αντίστοιχα, συμφώνησαν πως προκύπτουν ιδιαίτερες προκλήσεις για τους προπονητές, που θεωρητικά θα κληθούν να μειώσουν τον χρόνο συμμετοχής αναπληρωματικών παικτών. Πάντως, οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης θα αντιμετωπίσουν αύριο (16/10, 02:30) τους Τορόντο Ράπτορς στο «Cross Insurance Arena» του Μέιν και μεθαύριο (17/10, 02:00) τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Wells Fargo Center», πριν ολοκληρώσουν την τρέχουσα preseason με δύο ματς εναντίον του συλλόγου του Μπρούκλιν.

Μάλιστα, ο Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) ταξίδεψε στην Ισπανία, όπου διαπιστώθηκε πως χρειάζεται εγχείρηση στο αριστερό γόνατο, που θα τον κρατήσει μακριά από τα παρκέ για έξι με οκτώ εβδομάδες και ενδεχομένως προκαλέσει την αποδέσμευσή του μέσω του καταλόγου των waivers, ενώ ο Τζέραλντ Ουάλας αποκλείστηκε από τα δύο επόμενα φιλικά λόγω επανεμφάνισης τραυματισμού στο γόνατο. Στα πιτς είναι επίσης ο Ραζόν Ρόντο (χέρι), ο οποίος αργά και σταθερά προοδεύει δουλεύοντας ατομικά στο περιθώριο των καθημερινών προπονήσεων, ενώ ο Τζέιμς Γιανγκ (οπίσθιος μηριαίος) φαίνεται πως θα χάσει και τα υπόλοιπα φιλικά. Μάλιστα, ο Στίβενς παραδέχθηκε πως ο rookie γκαρντ/φόργουορντ μάλλον θα ξεκινήσει το 2014-15 στην D-League.

Αντίθετα, ο Τζεφ Γκριν (γάμπα) επανεντάχθηκε στην προετοιμασία του Στίβενς, ο οποίος μάλλον τον υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι με τους «πτερόσαυρους», ενώ ο προπονητής των «κελτών» ξεκαθάρισε πως ο Έβαν Τέρνερ θα πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, αν και προορίζεται για αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τον Γκριν. Για σημαντικό ρόλο προορίζει και τον Μάρκους Σμαρτ, όπως επανέλαβε, αν και τον προορίζει για αναπληρωματικό του Ρόντο. Τέλος αναφέρουμε πως οι Ράπτορς επιβεβαίωσαν σχετικές ενδείξεις ανανεώνοντας μονομερώς το rookie συμβόλαιο των Γιόνας Βαλαντσίουνας και Τέρενς Ρος, ενώ μονάχα ο Λούκας Νογκέιρα (βουβωνική χώρα) θα χάσει το αυριανό φιλικό λόγω τραυματισμού.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved