Νιου Γιορκ Νικς: Λιγότερες κατεβασιές από «Μέλο»

Νιου Γιορκ Νικς: Λιγότερες κατεβασιές από «Μέλο»

Δεν θα κατεβάζει την μπάλα ο Καρμέλο Άντονι στους φετινούς Νιου Γιορκ Νικς, τουλάχιστον όχι σε βαθμό αντίστοιχο των προηγούμενων ετών.

Θα διατηρήσει τον ρόλο του «εκτελεστή» στην τριγωνική επίθεση του Ντέρεκ Φίσερ και δείχνει πως προσαρμόζεται ήδη στις απαιτήσεις των νέων επιθετικών συστημάτων από τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, αλλά οι οργανωτικές αρμοδιότητές του θα είναι ελάχιστες έως μηδαμινές, όπως διαπιστώνεται. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου, Φιλ Τζάκσον, υποστήριξε ότι ο «Μέλο» έχει ακόμα πολλά να προσφέρει τονίζοντας πως στη μέχρι στιγμής καριέρα του μονάχα έχει ακουμπήσει το «ταβάνι» των δυνατοτήτων του. Ο «Zen Master» μίλησε και για άλλα θέματα επιβεβαιώνοντας πως ο ιδιοκτήτης, Τζέιμς Ντόλαν, δεν θα ανακατευτεί στις αρμοδιότητές του.

Ανέφερε επίσης πως ο Σαμ Ντάλεμπερτ μάλλον θα είναι βασικός σέντερ, ενώ στο σημερινό ματς της τρέχουσας preseason (14/10, 02:30) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Madison Square Garden» ο Φίσερ θα χρησιμοποιήσει βασική πεντάδα με τους Ντάλεμπερτ, Κουίνσι Έισι, Άντονι, Ιμόν Σουμπέρτ και Χοσέ Καλντερόν για δεύτερη διαδοχική φορά. Ακόμα, ο Αντρέα Μπαρνιάνι αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο φιλικό λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο και κρίνεται αμφίβολος για το αυριανό (15/10, 02:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Carrier Dome» του Σίρακιουζ, αλλά ο Καλντερόν επανέλαβε πως φέτος θα είναι η χρονιά του Ιταλού φόργουορντ/σέντερ τονίζοντας πως σκοπεύει να τον βοηθήσει περισσότερο σε σχέση με την πολυετή συνεργασία τους στους «πτερόσαυρους».

Μέσα σε όλα, ο Άντονι εκτίμησε πως ο Τιμ Χάρνταγουέι Τζούνιορ είναι βελτιωμένος, όπως διέκρινε από το ξεκίνημα της preseason. Στα των Ράπτορς, που φέτος φιλοδοξούν να επιχειρήσουν περισσότερους αιφνιδιασμούς με τους Ντε Μαρ Ντε Ροζάν και Τέρενς Ρος βελτιωμένους στην κατοχή της μπάλας, οι Κάιλ Λόουρι και Γιόνας Βαλαντσίουνας πήραν ρεπό για τον αποψινό αγώνα, ενώ ο Γκρεγκ Στιέμσμα απέσπασε έγκριση για επιστροφή στη δράση έπειτα από διάσειση, οπότε μπορεί να διεκδικήσει τη 15η θέση του ρόστερ μαζί με τους Τζόρνταν Χάμιλτον και Ουίλ Τσέρι, οι οποίοι εντυπωσιάζουν, όπως ισχυρίστηκε ο Ντουέιν Κέισι. Αντίθετα, ο Λούκας Νογκέιρα (βουβωνική χώρα) παραμένει στα πιτς.

Στα των «Σίξερς, οι Χόλις Τόμπσον (μάτι) και Ρόναλντ Ρόμπερτς Τζούνιορ (τετρακέφαλους) έχασαν τη σημερινή προπόνηση, ενώ ο πρώτος αναμένεται να μείνει έξω για μία ακόμα εβδομάδα σύμφωνα με τον Μπρετ Μπράουν, που στερείται επίσης των υπηρεσιών των Τζοέλ Εμπίντ (πόδι), Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλος) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο). Στο περιθώριο είναι επίσης ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (ώμος), ο οποίος επανέλαβε πως οι ιατροί δεν του επιτρέπουν επιστροφή στα παρκέ, πριν βρεθεί στο 100%, ενώ ο Νέρλενς Νόελ αντιμετωπίσει μικροτραυματισμό στο ισχίο, που δεν προκαλεί ανησυχία, παρά αποκλεισμό του από το προηγούμενο φιλικό των 76ερς.

Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Μπράουν ξεκαθάρισε πως το πλάνο του με τους εκπρόσωπους της Φιλαδέλφεια είναι μακροπρόθεσμο, ενώ πρόσθεσε πως προορίζει τον rookie Κέι Τζέι Μακ Ντάνιελς για σουτ τριών πόντων και ισχυρό ρόλο στα αμυντικά συστήματα. Τέλος, ο πρώην γκαρντ των «Σίξερς», Μααλίκ Ουέινς, αποδεσμεύτηκε από τη λιθουανική Ζαλγκίρις Κάουνας, αφού διαπιστώθηκε ανάγκη για εγχείρηση, ενώ ο άλλοτε φόργουορντ/σέντερ του Πανιωνίου και μέλος του περσινού ρόστερ των 76ερς, Μπάιρον Μάλινς, φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει αντίστοιχη τύχη από τους Σανσί Μπρέιβ Ντράγκονς του κινέζικου CBA λόγω απογοητευτικών εμφανίσεων στην προετοιμασία.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved