Λος Άντζελες Κλίπερς: Ενδιαφέρον για Πιρς

Λος Άντζελες Κλίπερς: Ενδιαφέρον για Πιρς

Επανένωση του Ντοκ Ρίβερς με τον Πολ Πιρς επιθυμούν οι Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ ο Ντόναλντ Στέρλινγκ συνεχίζει τα δικά του.

Όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων», σύντομα το αρμόδιο δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει απόφαση για την πώληση των μετοχών στον Στιβ Μπάλμερ αντί δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων. Θυμίζουμε πως ο Στέρλινγκ ουδέποτε υπέγραψε σχετικό συμβόλαιο, αφού τις διαπραγματεύσεις ανέλαβε η πρώην σύζυγός του, Σέλι, ενώ χθες (30/06) απορρίφθηκε αίτημά του για αναβολή του προγραμματισμένου για τις 7 Ιουλίου δικαστήριο. Στα των μεταγραφών, οι Κλίπερς εξετάζουν τις περιπτώσεις των unrestricted free agents, Λεμπρόν Τζέιμς, Καρμέλο Άντονι και Τρέβορ Αρίζα, μεταξύ άλλων, ενώ προέκυψε σενάριο και για τον «Truth», καθώς διαπιστώνεται πως ο σύλλογος του Λος Άντζελες ελπίζει ότι έμπειρος φόργουορντ θα αλλάξει απόφαση και θα αποχωρήσει από τους Μπρούκλιν Νετς ως unrestricted free agent μετά τη φυγή του Τζέισον Κιντ.

Επίσης, οι Κλίπερς μαζί με τους Ατλάντα Χοκς και τους Ντάλας Μάβερικς προσέγγισαν τον Λουόλ Ντενγκ, μόλις έγινε unrestricted free agent, ενώ δείχνουν ενδιαφέρον και για τον Εντ Ντέιβις, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Μέμφις Γκρίζλις. Πάντως, ο Ρίβερς ξεκαθάρισε πως η διατήρηση του Ντάρεν Κόλισον στο ρόστερ αποτελεί προτεραιότητά του, ενώ οι Κλίπερς ίσως κινηθούν για τον Γκλεν Ντέιβις και τον Ντάνι Γκρέιντζερ, οι οποίοι έγιναν επίσης unrestricted free agents έχοντας κλείσει το 2013-14 στον σύλλογο της «πόλης των αγγέλων». Μέσα σε όλα διαπιστώνεται πως προσπαθούν να ανταλλάξουν τους Ματ Μπαρνς και Τζάρεντ Ντάντλεϊ, ενώ όσον αφορά το πρόσφατο ντραφτ, ο πρόεδρος και κόουτς των Κλίπερς ανέφερε πως μέσω του Σι Τζέι Ουίλκοξ η ομάδα του εξασφάλισε τον καλύτερο σουτέρ της φετινής διαδικασίας εισαγωγής παικτών στο NBA.

Στα των Λος Άντζελες Λέικερς, οι Ροντρίγκ Μπομπουά, Λα Κουίντον Ρος και Ζαβιέ Γκίμπσον προστέθηκαν στο ρόστερ των «λιμνάνθρωπων» για το επερχόμενο Summer League, ενώ οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» ξεκίνησαν και επίσημα την προσπάθειά τους για απόκτηση των Τζέιμς και Άντονι έχοντας το μυαλό τους και σε άλλες εναλλακτικές περιπτώσεις, όπως οι Αρίζα και Τσάντλερ Πάρσονς. Τέλος αναφέρουμε πως επικοινώνησαν ήδη με τον Νικ Γιανγκ και με τον Τζόντι Μικς, μόλις έγιναν unrestricted free agents, οπότε διαπιστώνεται πως θέλουν να τους κρατήσουν. Αντίστοιχη περίπτωση είναι και ο Πάου Γκασόλ, αλλά ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ μίλησε επίσης με τους Μάβερικς, Σικάγο Μπουλς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved