Λος Άντζελες Λέικερς: Σκέφτονται και Γκασόλ

Λος Άντζελες Λέικερς: Σκέφτονται και Γκασόλ

Υπομονή δείχνουν και με τον Πάου Γκασόλ οι Λος Άντζελες Λέικερς, αν και ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ απασχολεί πολλές ομάδες του NBA.

Επρόκειτο να συναντηθεί με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Σικάγο Μπουλς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ενώ γνωστό είναι και το ενδιαφέρον των Νιου Γιορκ Νικς. Επίσης, οι Φίνιξ Σανς, οι Ατλάντα Χοκς και οι Χιούστον Ρόκετς ίσως μπουν «σφήνα» στην «κούρσα» για τον 33χρονο Ισπανό, ο οποίος αύριο (01/07) θα γίνει unrestricted free agent. Πάντως, ο GM των «λιμνάνθρωπων», Μιτς Κούπτσακ, δεν θέλησε να αποκλείσει το ενδεχόμενο κατάθεσης προσφοράς για ανανέωση της συνεργασίας των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων» με τον Γκασόλ, αν και το ενδεχόμενο μοιάζει πια απίθανο. Αύριο θα γίνει restricted free agent ο Τσάντλερ Πάρσονς, τον οποίο θέλουν μεν να κρατήσουν οι «ρουκέτες», αλλά οι Λέικερς, Μπουλς, Ντάλας Μάβερικς και Μινεσότα Τίμπεργουλφς ίσως ενοχλήσουν τον GM των Ρόκετς, Νταρίλ Μόρεϊ, ο οποίος ετοιμάζεται για ένα ακόμα «γεμάτο» καλοκαίρι, καθώς ο σύλλογος του Χιούστον αναμένεται να είναι ενεργός σε πολλά μεταγραφικά επίπεδα. Βέβαια, οι Λέικερς θα στραφούν στον 25χρονο φόργουορντ, αν δεν μπορέσουν να αποκτήσουν τον Λεμπρόν Τζέιμς ή τον Καρμέλο Άντονι, οι οποίοι αύριο θα γίνουν unrestricted free agents.

Άλλη λύση για τις θέσεις των φόργουορντ είναι ο Τρέβορ Αρίζα, που θα γίνει επίσης unrestricted free agent, αλλά απασχολεί τους Λέικερς, Μάβερικς, Ρόκετς, Σανς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Μαϊάμι Χιτ, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και Λος Άντζελες Κλίπερς, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων. Ακόμα, οι Ρόκετς και Μάβερικς ενδιαφέρονται για τον Τζόρνταν Χιλ, ο οποίος μπορεί και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «λιμνάνθρωπους» ως unrestricted free agent, ενώ ο Κεντ Μπέιζμορ φαίνεται πως απασχολεί τους Χοκς, Σανς και Μπόστον Σέλτικς, από τη στιγμή που η ομάδα της «πόλης των αγγέλων» δεν κατέθεσε προκριματική προσφορά, ώστε να του προσδώσει ιδιότητα restricted free agent. Αντίθετα, ο Ράιαν Κέλι απέσπασε σχετική προσφορά και αύριο θα γίνει restricted free agent, ενώ ο Κούπτσακ επιβεβαίωσε πως ο Κόμπι Μπράιαντ δεν αντιμετωπίζει πλέον σοβαρές ενοχλήσεις στο γόνατο και επανέλαβε πως δεν υπάρχει βιασύνη αναφορικά με την εύρεση νέου κόουτς ενόψει του 2014-15.

Πάντως, ο Τρέβορ Εμπάκουε, ο Ντε Αντρέ Κέιν και ο Ρόσκο Σμιθ θα φορέσουν τη φανέλα του συλλόγου του Λος Άντζελες στο φετινό Summer League, ενώ με σχετική έρευνα αποκαλύφθηκε πως με κέρδη εκατό εκατομμυρίων δολαρίων οι Λέικερς αποτέλεσαν την ομάδα του ΝΒΑ με το μεγαλύτερο θετικό πρόσημο στα έσοδα-έξοδα, τη στιγμή που οι Μπρούκλιν Νετς κατατάχθηκαν τελευταίοι με απώλειες 144 εκατομμυρίων δολαρίων! Επιστρέφοντας στα πολλαπλά μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ωρών, οι εκπρόσωποι του Λος Άντζελες, οι Χιτ, οι «Μαβς», οι Σανς και οι Πίστονς φαίνεται πως θα προσεγγίσουν τον Αϊσάια Τόμας, ο οποίος αύριο θα γίνει restricted free agent και δεν φαίνεται κοντά σε συμφωνία με τον τωρινό σύλλογό του, Σακραμέντο Κινγκς. Μέσα σε όλα, οι Λέικερς ίσως «χτυπήσουν» τον Κρις Μπος των Χιτ, ο οποίος θα γίνει unrestricted free agent, ενώ μελετούν και το ενδεχόμενο προσφοράς στον Έρικ Μπλέντσο των Σανς, που θα γίνει restricted free agent.

«λιμνάνθρωποι» ενδιαφέρονται και για τον restricted free agent των «πιστονιών», Γκρεγκ Μονρό, που απασχολεί επίσης τους Χοκς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Ορλάντο Μάτζικ. Θυμίζουμε πως ο σύλλογος της «Motor City» δεν σκοπεύει να ισοφαρίσει προσφορά, η οποία θα ισοδυναμεί με την ανώτερη που προβλέπει το καταστατικό του NBA. Από την πλευρά τους, οι Ρόκετς κατέθεσαν προκριματική προσφορά στον Τρόι Ντάνιελς, ώστε να του προσδώσουν ιδιότητα restricted free agent και να τον κρατήσουν στο ρόστερ, ενώ ο Φραντσίσκο Γκαρσία αγνόησε δυνατότητα μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου του και επίσημα. Τέλος, ο GM των «ρουκετών» ταξίδεψε στη Φιλαδέλφεια, ώστε να μιλήσει με τον Κάιλ Λόουρι των Τορόντο Ράπτορς, ο οποίος θα γίνει unrestricted free agent, ενώ όσον αφορά τις επιλογές των Τεξανών στο πρόσφατο ντραφτ, ο Μόρεϊ ξεκαθάρισε πως ο Κλιντ Καπελά θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό του Κέβιν Μακ Χέιλ, αν και ομολόγησε πως έχει σημαντικό περιθώριο βελτίωσης, ενώ πρόσθεσε πως ο Νικ Τζόνσον μπορεί να αποσπάσει από φέτος σημαντικό ρόλο στο rotation.



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved