Μαϊάμι Χιτ: Ήθελε… τουαλέτα ο Λεμπρόν

Μαϊάμι Χιτ: Ήθελε… τουαλέτα ο Λεμπρόν

Κλίμα παραίτησης διαπιστώνεται στους Μαϊάμι Χιτ ύστερα από τη δεύτερη συνεχόμενη «βαριά» εντός έδρας ήττα από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μεθαύριο (16/06, 03:00) είναι προγραμματισμένος ο πέμπτος τελικός των φετινών playoffs του NBA στο «AT&T Center» των Τεξανών, που σίγουρα δείχνουν ικανοί για κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα τους, είτε υπάρχει κλιματισμός, είτε όχι. Από την πλευρά του, ο 38χρονος Τιμ Ντάνκαν δεν έγινε απλά ο NBAer με τα περισσότερα νταμπλ-νταμπλ σε επίπεδο postseason, καθώς χθες ξεπέρασε τη σχετική επίδοση του Μάτζικ Τζόνσον, αλλά την ίδια ώρα συμπλήρωσε 8,851 λεπτά παρουσίας σε αγώνες των playoffs του NBA και έσπασε το σχετικό ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ! Η βορειοαμερικανική λίγκα δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο YouTube μαζί με άλλα απολαυστικά του χθεσινού τέταρτου αγώνα των δύο ομάδων, ανάμεσα στα οποία είναι η μίνι-ταινία. Την ίδια ώρα αποκαλύφθηκε από το ESPN πως ο Ντάνκαν πρέπει να ενημερώσει τους Σπερς μέχρι τις 24 Ιουνίου για την απόφασή του αναφορικά με μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του αντί 10.3 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2014-15.

Βέβαια, με τη διαφαινόμενη κατάκτηση πέμπτου πρωταθλήματος, ο έμπειρος NBAer θα δυσκολευτεί να βρει κίνητρο για επέκταση της καριέρας του, ενώ μέσα σε όλα, ο Έτορε Μεσίνα επισημοποίησε την παραίτησή του από τη ρωσική ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αναμένεται να ενταχθεί σύντομα στο τεχνικό επιτελείο του Γκρεγκ Πόποβιτς. Στους Χιτ δεσπόζει ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος δήλωσε πως εδώ και μέρες παίζει με τραυματισμό στον αστράγαλο, που μέχρι στιγμής δεν έχει φανερώσει στο παρκέ, ενώ αποδείχθηκε πως οι δύο προσωρινές αποχωρήσεις του στο πρώτο 12λεπτου του χθεσινού ματς σχετίστηκαν με φυσική ανάγκη και επίσκεψη της… τουαλέτας των αποδυτηρίων. Επίσης ανέφερε πως η προσθήκη του Μπορίς Ντιό στο αρχικό σχήμα από τον Πόποβιτς άλλαξε τη μορφή της σειράς και έγειρε την πλάστιγγα στην πλευρά τους Σπερς αφήνοντας να εννοηθεί πως η ομάδα του δεν θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, το σενάριο περί απόκτησης του Καρμέλο Άντονι των Νιου Γιορκ Νικς ως unrestricted free agent αναμένεται να ξεχωρίσει στο εξής μέσα στην καθημερινότητα των Χιτ, αν και οι σχετικές περιπλοκές περί μείωσης αποδοχών στους Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος δημιουργεί εμπόδια, ενώ αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι διέρρευσε πως ο «βασιλιάς» δεν θα αποφασίσει για το συμβόλαιό του με βάση την πορεία του συλλόγου της Φλόριντα. Τέλος αναφέρουμε πως ο Ρέι Άλεν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο απόσυρσης από την ενεργό δράση με το πέρας του 2013-14, αλλά η τοποθέτησή του μάλλον επηρεάστηκε από τη γενικότερη απογοήτευση που επικρατεί στους εκπρόσωπους του Μαϊάμι, αφού πιθανότατα θα συνεχίσει για μία ακόμα χρονιά.







Μαϊάμι Χιτ: Ήθελε… τουαλέτα ο Λεμπρόν



EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved