Λος Άντζελες Λέικερς: Μέσα Φάρμαρ και Νας

Λος Άντζελες Λέικερς: Μέσα Φάρμαρ και Νας

Ο τεχνικός των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάικ Ντ’ Αντόνι, επιβεβαίωσε πως οι Τζόρνταν Φάρμαρ και Στιβ Νας θα παίξουν στο σημερινό ματς με τους Χιούστον Ρόκετς.

Χθες, οι Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) και Κεντ Μπέιζμορ (πόδι) αποκλείστηκαν από το υπόλοιπο 2013-14, κατηγορία στην οποία ήταν ήδη ο Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), ενώ οι Πάου Γκασόλ (ίλιγγος) και Κρις Κέιμαν (γάμπα) περιθωριοποιήθηκαν και από τον αποψινό αγώνα (09/04, 05:30) με τους Χιούστον Ρόκετς στο «Staples Center», αλλά ο Ντ’ Αντόνι είπε πως υπολογίζει τον Νικ Γιανγκ (γόνατο), ενώ σήμερα συνέχισε επιβεβαιώνοντας ενδείξεις για παρουσία των Νας (μέση) και Φάρμαρ (βουβωνική χώρα). Από την άλλη, ο Ντουάιτ Χάουαρντ (αστράγαλος) και ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι (γόνατο), αποκλείστηκαν, όπως αναμενόταν, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο). Μάλιστα, το πιθανότερο είναι πως όλοι θα χάσουν και το αυριανό παιχνίδι (10/04, 04:00) στο «Pepsi Center» των Ντένβερ Νάγκετς, που δεν θα έχουν τους Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), ενώ ο Μπράιαν Σο άφησε να εννοηθεί σήμερα πως ο Τάι Λόουσον (αστράγαλος) δεν θα ξαναπαίξει μέσα στην τρέχουσα regular season, κάτι που έχει πράξει ήδη αναφορικά με τον Ουίλσον Τσάντλερ (βουβωνική χώρα).

Ακόμα, ο Ντάρελ Άρθουρ δεν προπονήθηκε σήμερα, αλλά λογικά θα είναι διαθέσιμος αύριο, ενώ μεθαύριο (11/04, 05:30), οι «σβόλοι» θα βρεθούν στο «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που δεν υπολογίζουν τον Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος έχασε και τη σημερινή προπόνηση (08/04) του Μαρκ Τζάκσον, τη στιγμή που δεδομένα στα πιτς είναι ο Φέστους Εζέλι (γόνατο). Σήμερα (09/04, 04:00), οι Γιούτα Τζαζ υποδέχονται τους Ντάλας Μάβερικς στο «Energy Solutions Arena» και ο Μπράντον Ρας (ίωση) λογικά θα είναι στη διάθεση του Τάι Κορμπίν, ενώ ο Μάρβιν Ουίλιαμς θα είναι βασικός, παρά χθεσινή μαγνητική τομογραφία στο γόνατο. Από την πλευρά τους, οι «Μαβς» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Γκαλ Μέκελ (γόνατο), ενώ σε αυριανό ματς (10/04, 02:00) οι Τορόντο Ράπτορς υποδέχονται τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Air Canada Centre» με τον Γιόνας Βαλαντσίουνας βασικό, παρά χθεσινή σύλληψή του, ενώ οι Κάιλ Λόουρι (γόνατο) και Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος) προπονήθηκαν σήμερα, αλλά κρίνονται αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι. Από τους «Σίξερς» θα λείψουν ο Νέρλενς Νόελ (γόνατο), ο Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο), ο Άρνετ Μάλτρι (τιμωρία) και ενδεχομένως ο άλλοτε φόργουορντ/σέντερ του Πανιωνίου, Μπάιρον Μάλινς (αστράγαλος).

Ακόμα, οι Σάρλοτ Μπόμπκατς δοκιμάζονται αύριο (10/04, 02:00) στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, χωρίς τους Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι), αλλά ο Τζος Μακ Ρόμπερτς (αστράγαλος) θα επιστρέψει στη δράση ύστερα από απουσία δύο αγώνων, όπως εκτίμησε ο Στιβ Κλίφορντ. Τέλος, ο Τρέβορ Αρίζα (ίωση) προπονήθηκε σήμερα και θα δώσει το παρών στο αυριανό ματς, ενώ ο Νενέ (γόνατο) θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από απουσία 21 αγώνων με χρονικό περιορισμό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι στη βασική πεντάδα του Ράντι Ουίτμαν ή αναπληρωματικός.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved