Ντάλας Μάβερικς: Κορυφαίος της εβδομάδας ο Νοβίτσκι (videos)

Ντάλας Μάβερικς: Κορυφαίος της εβδομάδας ο Νοβίτσκι (videos)

O Αλ Τζέφερσον των Σάρλοτ Μπόμπκατς αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της περασμένης εβδομάδας για την Ανατολή και ο Ντιρκ Νοβίτσκι των Ντάλας Μάβερικς πήρε την αντίστοιχη πρωτιά της Δύσης.

Για τους Τεξανούς η νέα εβδομάδα ξεκινά αύριο (09/04, 04:00) από το «Energy Solutions Arena» των Γιούτα Τζαζ με τον Γκαλ Μέκελ (γόνατο) να φαίνεται πως θα μείνει έξω, ενώ οι Μπόμπκατς θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας), του Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) και ενδεχομένως του Τζος Μακ Ρόμπερτς (αστράγαλος) στο μεθαυριανό παιχνίδι (10/04, 02:00) στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, για τους οποίους λογικά θα επιστρέψει ο Νενέ (γόνατο), καθώς προπονήθηκε κανονικά σήμερα (07/04). Αντίθετα, ο Τρέβορ Αρίζα έμεινε εκτός των ομαδικών ασκήσεων του Ράντι Ουίτμαν λόγω ίωσης, αλλά λογικά θα προλάβει το ματς με τις «αγριόγατες», ενώ ο Γκλεν Ράις Τζούνιορ κλήθηκε στο βασικό ρόστερ ύστερα από εκτενή παρουσία στους Αϊόβα Ένερτζι της D-League. Μάλιστα, ο συμπαίκτης του στους Ένερτζι, Πάτρικ Κρίστοφερ, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της περασμένης εβδομάδας στο θυγατρικό πρωτάθλημα του NBA.

Στα των «μορμόνων», ο Μάρβιν Ουίλιαμς αποκλείστηκε από τη σημερινή προπόνηση του Τάι Κορμπίν λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο, οπότε είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τους Τεξανούς, όπως και ο Μπράντον Ρας (ίωση), ενώ από ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων έγινε εκ νέου αντιληπτό πως το καλοκαίρι θα κριθεί η τύχη του Κορμπίν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, λίγες εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του και εκείνα των βοηθών του. Ούτε ο Μάικ Ντ’ Αντόνι γνωρίζει με σιγουριά πως θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά για την ώρα βλέπει μέλη του ρόστερ του να αποκλείονται ένα-ένα από το υπόλοιπο 2013-14, αν και εκτίμησε πως ο Νικ Γιανγκ θα παίξει στο υπόλοιπο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από το αυριανό ματς (09/04, 05:30) με τους Χιούστον Ρόκετς στο «Staples Center» όντας μακριά από το 100% λόγω τραυματισμών στο γόνατο και στο αστράγαλο, που επιβάρυνε στο χθεσινό ντέρμπι με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, από το οποίο αποχώρησε πρόωρα.

Χθες αποχώρησε και ο Κεντ Μπέιζμορ με διάστρεμμα στο δεξί πόδι και σήμερα αποκλείστηκε από την υπόλοιπη τρέχουσα regular season, ενώ κρίθηκαν απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις στο δεξί γόνατο και στον αριστερό καρπό του Ζαβιέ Ανρί, που περιθωριοποιήθηκε επίσης από το υπόλοιπο 2013-14, κάτι που έχει συμβεί εδώ και καιρό με τον Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο). Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, οι Πάου Γκασόλ (ίλιγγος) και Κρις Κέιμαν (γάμπα) αποκλείστηκαν από το αυριανό παιχνίδι, αλλά ο ταλαιπωρημένος Στιβ Νας αναμένεται να παίξει, ενώ στη δράση φαίνεται πως θα επιστρέψει ο Τζόρνταν Φάρμαρ (βουβωνική χώρα), ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη είπε πως θα ήθελε να παραμείνει στους «λιμνάνθρωπους» για το 2014-15. Τέλος, οι Ντουάιτ Χάουαρντ (αστράγαλος), Πάτρικ Μπέβερλι (γόνατο) και Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) είναι στον κατάλογο απόντων των «ρουκετών», άρα είναι τουλάχιστον αμφίβολοι για το αυριανό παιχνίδι.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
NBA: Ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά με Καβαλίερς οι Μάτζικ μετά το 2Χ2 στο Ορλάντο
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Κωπηλασία: Δεύτερο σερί ασημένιο σε Ευρωπαϊκό για Φίτσιου και Κοντού
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-1: Μοιρασιά και μαθηματική παραμονή
Basket League: Νίκησε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ οι Θεσσαλονικείς
Basket League: Νίκησε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ οι Θεσσαλονικείς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved