Μπρούκλιν Νετς: Μέσα ο Κιριλένκο

Μπρούκλιν Νετς: Μέσα ο Κιριλένκο

Έστω με περιορισμένο ρόλο, ο Αντρέι Κιριλένκο των Μπρούκλιν Νετς θα επιστρέψει απόψε στα παρκέ, αφού ξεπέρασε τραυματισμό στον αστράγαλο.

Ήταν στα πιτς από τις 23 Μαρτίου, αλλά στο σημερινό παιχνίδι (05/04, 02:30) των Νεοϋορκέζων με τους Ντιτρόιτ Πίστονς ο Κέβιν Γκαρνέτ (μέση) θα απουσιάσει για 19η συνεχόμενη φορά, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι). Από την άλλη, οι Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο) θα μείνουν έξω, ενώ αποκλείστηκε και ο Ουίλ Μπάινουμ (πόδι) λόγω τραυματισμού στο πόδι. Σε άλλο σημερινό ματς (05/04, 02:30), οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχονται τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «TD Garden», αλλά απέκλεισαν από δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι τον Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος), τον οποίο περιθωριοποίησαν και από τον αυριανό αγώνα (06/04, 02:30) στο «Palace» των «πιστονιών», ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια). Ακόμα, ο Ραζόν Ρόντο (γόνατο) αναμένεται να παίξει σήμερα, οπότε θα πάρει ρεπό αύριο, αφού δεν κρίνεται έτοιμος για δύο ματς εντός 24 ωρών.

Οι «Σίξερς» δοκιμάζονται απόψε στην έδρα των «C’s» και αύριο (06/04, 02:30) υποδέχονται τους Νετς στο «Wells Fargo Center», αλλά οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Αρνέτ Μάλτρι (τιμωρία) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) θα χάσουν αμφότερα τα παιχνίδια, αν και πρώτος πριν λίγες εβδομάδες άφησε να εννοηθεί μέσω Twitter πως θα κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο στο αποψινό παιχνίδι με το περίφημο «4-4-14». Στο περιθώριο έμεινε και ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Πανιωνίου, Μπάιρον Μάλινς (αστράγαλος), αν και χθες εξέφρασε ελπίδα για αγωνιστική επανεμφάνιση, ενώ ο Κάσπερ Ουέρ απέσπασε δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο έχοντας μέσους όρους 3.6 πόντων, 1.2 ασίστ και 14.2 λεπτών κατά τη διάρκεια του πρώτου.

Από την πλευρά του, ο Άντερσον Βαρεχάο (ώμος) θα γυρίσει στα παρκέ από το σημερινό παιχνίδι (05/04, 02:30) των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Ατλάντα Χοκς στο «Philips Arena», ενώ κανονικά θα παίξει ο Λουόλ Ντενγκ (μέση), όπως αναμενόταν, αλλά οι Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος), Άντονι Μπένετ (γόνατο) και Κάρικ Φέλιξ (γόνατο) δεν υπολογίζονται από τον Μάικ Μπράουν. Τέλος, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Αλ Χόρφορντ (ώμος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος), ενώ θα συνεχίσει με τους Τζεφ Τιγκ, Κάιλ Κόρβερ, Ντε Μαρ Κάρολ, Πολ Μίλσαπ και Πέρο Άντιτς στο αρχικό σχήμα του για τον κρίσιμο σημερινό αγώνα.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved