Σαν Αντόνιο Σπερς: «Προστασία» για Γκριν

Σαν Αντόνιο Σπερς: «Προστασία» για Γκριν

Δεν διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός στο πόδι, αλλά ο Ντάνι Γκριν δεν θα παίξει στο σημερινό ματς των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ δήλωσε αρχικά πως το πρόβλημα στο δεξί πόδι δεν θα προκαλέσει αποκλεισμό του από κάποιο παιχνίδι των Τεξανών, αλλά στη συνέχεια περιθωριοποιήθηκε από τον αποψινό αγώνα (29/03, 03:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Pepsi Center» και ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποφάσισε να προωθήσει τον Μάρκο Μπελινέλι στο αρχικό σχήμα σε βάρος του, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει κανονικά όλους τα έμπειρα μέλη του ρόστερ του, παρά το αυριανό παιχνίδι (30/03, 02:30) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Smoothie King Center». Από την πλευρά τους, οι «σβόλοι» απέκλεισαν σε πρώτο βαθμό τον Τιμοφέι Μοζγκόφ λόγω ίωσης και τον Γιαν Βέσελι (πλευρά), αλλά στη μεταγενέστερα τους έκριναν ετοιμοπόλεμους, ενώ περιθωριοποίησαν τον Ουίλσον Τσάντλερ (βουβωνική χώρα), ο οποίος φαίνεται πως θα μείνει όντως έξω μαζί με τους Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Τζέι Τζέι Χίκσον (γόνατο)! Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Κένεθ Φαρίντ θα χρειαστεί ένεση, για να παίξει με ίωση!

Οι «πελεκάνοι» υποδέχονται σήμερα (29/03, 02:00) τους Γιούτα Τζαζ, που επισημοποίησαν τον αποκλεισμό των Αλέκ Μπαρκς (αστράγαλος) και Άντρις Μπιέντρινς (ώμος). Οι ίδιοι απέκλεισαν τον Έρικ Γκόρντον (γόνατο) επιβεβαιώνοντας πως θα τον επαναφέρουν μονάχα όταν είναι στο 100%, ενώ περιθωριοποίησαν και τον Μπράιαν Ρόμπερτς (γόνατο) από ένα ακόμα παιχνίδι. Θυμίζουμε πως οι Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς, ενώ από χθες ξεκαθαρίστηκε πως ο Όστιν Ρίβερς (ίωση) θα επιστρέψει έπειτα από απουσία ενός αγώνα.

Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (29/03, 02:00), οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ υποδέχονται τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Chesapeake Energy Arena» χωρίς τον Ρέτζι Τζάκσον, ο οποίος αποκλείστηκε για πρώτη φορά μέσα στο 2013-14, καθώς προέκυψε μικροπρόβλημα στη μέση, ενώ εκτός θα μείνει και ο Κέντρικ Πέρκινς (βουβωνική χώρα), που έκανε σουτ μετά το πρωινό ζέσταμα του Σκοτ Μπρουκς επιβεβαιώνοντας την πρόοδό του. Στα πιτς είναι και ο Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα), ο οποίος είναι επίσης κοντά σε επιστροφή στη δράση, ενώ μέσα σε όλα επανακτήθηκε ο Ρέτζι Ουίλιαμς μέσω δεκαήμερου συμβολαίου. Από την άλλη, οι «βασιλιάδες» απέκλεισαν τον Αϊσάια Τόμας από δεύτερο συνεχόμενο ματς, ενώ εκτός αγώνα τέθηκε και ο Ντέρικ Ουίλιαμς εξαιτίας ίωσης, τη στιγμή που οι Καρλ Λάντρι (γόνατο) και Τζέισον Τέρι (γόνατο) είναι δεδομένα στον κατάλογο απόντων του Μάικ Μαλόουν.

Ακόμα, οι Λος Άντζελες Λέικερς απέκλεισαν και τον Ζαβιέ Ανρί από το σημερινό παιχνίδι (29/03, 02:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, αφού επανήλθε στο προσκήνιο παλιότερος τραυματισμός στο γόνατο, ενώ ο Μάικ Ντ’ Αντόνι ανέβασε τον Κεντ Μπέιζμορ στο αρχικό σχήμα σε βάρος του Ουές Τζόνσον και την ύστατη ώρα αποφασίστηκε πως ο Στιβ Νας (πόδι) μπορεί να παίξει σήμερα! Θυμίζουμε πως εξαρχής τέθηκαν στο περιθώριο οι Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Πάου Γκασόλ (ίλιγγος) και Τζόρνταν Φάρμαρ (βουβωνική χώρα), όπως οι Ρόνι Τουριάφ (γόνατο) και Έι Τζέι Πράις (σκωληκοειδίτιδα) των «λύκων», για τους οποίους θα γυρίσει στα παρκέ ο Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος) ως βασικός σέντερ του Ρικ Έιντελμαν αντί του φορμαρισμένου Γκόρτζι Ντιένγκ. Τέλος, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς φιλοξενούν απόψε (29/03, 02:00) τους Σικάγο Μπουλς, που στερούνται των υπηρεσιών του Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) στο «Moda Center» χωρίς τον Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο), ενώ ο Λα Μάρκους Όλντριτζ (μέση) θα αγωνιστεί με χρονικό περιορισμό 32 λεπτών μετά τη χθεσινή επιστροφή του.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved