Λος Άντζελες Λέικερς: Κολεγιακή «προπονητολογία»

Λος Άντζελες Λέικερς: Κολεγιακή «προπονητολογία»

Τελειώνει και η φετινή regular season του NBA, οπότε φυσιολογικά προκύπτουν σενάρια για το μέλλον των προπονητών διάφορων συλλόγων.

Για παράδειγμα διέρρευσε πως το Μάρσαλ πλησίασε πάλι τον Μάικ Ντ’ Αντόνι και τόνισε στον κόουτς των Λος Άντζελες Λέικερς πως παραμένει ανοικτό απέναντι σε προοπτική συνεργασίας των δύο πλευρών. Θυμίζουμε πως ο 62χρονος τεχνικός ήταν παίκτης του πανεπιστημίου από το 1970 μέχρι το 1973. Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο Ρικ Έιντελμαν έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιό του με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς για το 2014-15, ενώ διέρρευσε ήδη πως άλλοτε παίκτης των «λύκων» και νυν κόουτς του Αϊόβα Στέιτ, Φρεντ Χόιμπεργκ, είναι φαβορί για τη διαδοχή του. Όπως και να έχει, ο Ντ’ Αντόνι και ο Έιντελμαν συγκρούονται απόψε (29/03, 02:00) στο «Target Center» με τον μεν να στερείται των υπηρεσιών του Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), του Στιβ Νας (πόδι), του Πάου Γκασόλ (ίλιγγο) και του Τζόρνταν Φάρμαρ (βουβωνική χώρα), ο οποίος θα επανεξεταστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ ο 67χρονος τεχνικός θα έχει τον πρώτο σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος), αν και αρχικά φάνηκε πως θα χάσει έβδομο συνεχόμενο ματς. Αντίθετα, οι Ρόνι Τουριάφ (γόνατο) και Έι Τζέι Πράις (σκωληκοειδίτιδα) παραμένουν εκτός επ’ αόριστον.

Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (29/03, 04:00), οι Νιου Γιορκ Νικς δοκιμάζονται στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς χωρίς τους Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος), ενώ ο Καρμέλο Άντονι αναμένεται να παίξει με μικροπρόβλημα στον δεξιό αστράγαλο. Από την άλλη, οι Λεάντρο Μπαρμπόσα (χέρι) και Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) είναι στον κατάλογο απόντων του Τζεφ Χόρνασεκ. Στο «Air Canada Centre» θα αναμετρηθούν απόψε (29/03, 01:00) οι Τορόντο Ράπτορς και οι Μπόστον Σέλτικς με τον μοναδικό καναδικό σύλλογο του NBA να στερείται εκ νέου των υπηρεσιών του Πατ Πάτερσον (αγκώνας), ο οποίος αναμένεται πλέον να επιστρέψει από μέρα σε μέρα, ενώ από τους «C’s» θα λείψουν οι Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια), αλλά ο Τζεφ Γκριν (λαιμός) «έβγαλε» το πρωινό ζέσταμα του Μπραντ Στίβενς και θα παίξει κανονικά, όπως αναμενόταν.

Από την πλευρά τους, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς υποδέχονται σήμερα (29/03, 01:00) τους Ιντιάνα Πέισερς, που δεν έχουν τους Σι Τζέι Ουότσον (οπίσθιος μηριαίος) και Άντριου Μπάινουμ (γόνατο), στο «Verizon Center» χωρίς τον Νενέ (γόνατο), αλλά ο Μάρτσιν Γκορτάτ (μέση) είναι διαθέσιμος, όπως και ο Μπράντλι Μπιλ (ισχίο). Ο τελευταίος, μάλιστα, δήλωσε πως η πτώση στα ποσοστά ευστοχίας του οφείλεται στο προσαρμοσμένο μαρκάρισμα των αντιπάλων. Αύριο (30/03, 02:00), οι «μάγοι» υποδέχονται τους Ατλάντα Χοκς, που απέκλεισαν εκ νέου τον Κάιλ Κόρβερ (μέση), τη στιγμή που οι Αλ Χόρφορντ (ώμος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος) είναι δεδομένα εκτός, ενώ αμφίβολος κρίνεται ο πρώην φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς (αστράγαλος).

Αντίθετα, ο Τζαμίρ Νέλσον (γόνατο) θα επιστρέψει στη δράση έπειτα από απουσία τεσσάρων αγώνων ως μέλος του αρχικού σχήματος του Ζακ Βον στο αποψινό ματς (29/03, 01:00) των Ορλάντο Μάτζικ με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Amway Center», ενώ ο Κάιλ Ο’Κιν θα είναι στη βασική πεντάδα για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι. Τέλος, οι «αγριόγατες» δεν έχουν τους Γκάρι Νιλ (γόνατο), Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved