Μαϊάμι Χιτ: Ζητά… βοήθεια ο Λεμπρόν

Μαϊάμι Χιτ: Ζητά… βοήθεια ο Λεμπρόν

Στα συνεχόμενα ρεπό του Ντουέιν Ουέιντ και στο κενό που δημιουργούν στάθηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς των Μαϊάμι Χιτ.

Άφησε και αιχμές για την ανάγκη ξεκούρασης του «Φλας», αλλά ομολόγησε πως η ομάδα του έχει μεγαλύτερη ανάγκη τον Ουέιντ στα playoffs. Πάντως, στο αποψινό ματς (27/03, 02:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Bankers Life Fieldhouse» αμφότεροι θα τεθούν στη διάθεση του Έρικ Σποέλστρα, αλλά ο Ρέι Άλεν αποκλείστηκε λόγω στομαχόπονου, ενώ μέσα σε όλα ο κόουτς των πρωταθλητών NBA δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αυξήσει άμεσα τον χρόνο συμμετοχής του Γκρεγκ Όντεν τονίζοντας πως διακρίνει συνεχώς πρόοδό του. Από την άλλη, ο Φρανκ Βόγκελ δεν υπολογίζει τον Άντριου Μπάινουμ (γόνατο) και τον πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (οπίσθιος μηριαίος).

Σε άλλο σημερινό ματς (27/03, 01:00), οι Μπρούκλιν Νετς δοκιμάζονται στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Μπόμπκατς με τον Ντερόν Ουίλιαμς ενεργό, αν και ο βασικός πλέι-μέικερ του Τζέισον Κιντ έχασε το πρωινό ζέσταμα λόγω ίωσης. Αντίθετα, ο Μάρκους Θόρντον (μέση) ομολόγησε πως δεν είναι στο 100% και δεν θα παίξει απόψε λόγω τραυματισμού στο πρόσφατο παιχνίδι με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ενώ αποκλείστηκαν επίσης οι Κέβιν Γκαρνέτ (μέση) και Αντρέι Κιριλένκο (αστράγαλος) μαζί με τον Μπρουκ Λόπεζ (πόδι), ο οποίος έχει αποκλειστεί από το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Μέσα σε όλα, η Onexim Sports and Entertainment, εταιρεία που ανήκει στον ιδιοκτήτη των Νεοϋορκέζων, Μιχαήλ Προχόροφ, διέψευσε σενάριο περί ένταξης των Νετς στο ρωσικό φορολογικό σύστημα.

Στα της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν, οι Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) είναι δεδομένα εκτός, ενώ περιθωριοποιήθηκε και ο Γκάρι Νιλ εξαιτίας προβλημάτων στον αστράγαλο και στο γόνατο, που θα του «κοστίσουν» δύο με τρία ματς, σύμφωνα με τον Στιβ Κλίφορντ. Ακόμα, οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς υποδέχονται απόψε (27/03, 01:00) τους Φίνιξ Σανς στο «Verizon Center» χωρίς τον Νενέ (γόνατο), ο οποίος αναμένεται να επανενταχθεί στις προπονήσεις του Ράντι Ουίτμαν από την επόμενη εβδομάδα, όπως επιβεβαίωσε η Washington Post, αλλά ο Τρέβορ Αρίζα (αχίλλειος τένοντας) πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα και θα παίξει σήμερα. Τέλος, οι «ήλιοι» στερούνται των υπηρεσιών των Λεάντρο Μπαρμπόσα (χέρι) και Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
Euroleague: Με 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Με 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
Παναθηναϊκός AKTOR: Η ώρα του Κέντρικ Ναν
Παναθηναϊκός AKTOR: Η ώρα του Κέντρικ Ναν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved