Νιου Γιορκ Νικς: Την Τρίτη ανακοίνωση για Τζάκσον

Νιου Γιορκ Νικς: Την Τρίτη ανακοίνωση για Τζάκσον

Για την επόμενη Τρίτη (18/03) προγραμματίστηκε συνέντευξη Τύπου από τους Νιου Γιορκ Νικς, η οποία προφανώς αφορά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Φιλ Τζάκσον.

Οι Νεοϋορκέζοι απλά χαρακτήρισαν τη συνέντευξη Τύπου σημαντική, αλλά είναι κάτι παραπάνω από φανερό πως θα επισημοποιήσουν τον ορισμό του Τζάκσον σε ρόλο ενισχυμένου GM, καθώς όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία. Μάλιστα, ο Μάικ Ουόντσον εξέφρασε ήδη ελπίδα για συνάντηση με τον «Zen Master», αν και το πιθανότερο είναι πως δε θα συνεχίσει στους Νικς υπό τη νέα διοικητική ηγεσία, ενώ την ίδια ώρα προκύπτουν σενάρια για ενδιαφέρον του Ιντιάνα, στο οποίο έπαιξε ως κολεγιόπαιδο, υπέρ της πρόσληψής του στη θέση του κόουτς αντί του Τομ Κριν από το ξεκίνημα του 2014-15! Πέρα από τα παραπάνω, η New York Post έγραψε πως οι Χιούστον Ρόκετς θα καταθέσουν προσφορά στον Καρμέλο Άντονι το επόμενο καλοκαίρι, όταν γίνει unrestricted free agent.

Προηγείται, πάντως, το αυριανό παιχνίδι (15/03, 18:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «Madison Square Garden», στο οποίο οι Τάισον Τσάντλερ (άδεια) και Αμάρε Στουντεμάιρ (ρεπό) θα επιστρέψουν στη δράση, αλλά οι Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) θα παραμείνουν στον κατάλογο τραυματιών του Ουόντσον. Από τους Μπακς θα απουσιάσουν οι Κάρλος Ντελφίνο (πόδι) και Λάρι Σάντερς (μάτι), ενώ ο Λάρι Ντρου δικαιολόγησε εκ νέου τον μειωμένο έως μηδαμινό χρόνο συμμετοχής του Ο Τζέι Μέιο δηλώνοντας πως δεν είναι ακόμα στην επιθυμητή φυσική κατάσταση έπειτα από σημαντική απουσία λόγω ίωσης. Μέσα σε όλα, τα «ελάφια» απέκτησαν τον Κρις Ράιτ των Μάιν Ρεντ Κλος με δεκαήμερο συμβόλαιο, καθώς εξέπνευσε εκείνο του Τόνι Μίτσελ, αν και μερίδα ιστοσελίδων ανέφερε πως θα πάρει αντίστοιχο συμφωνητικό ο Ντι Τζέι Στέφενς του Ηλυσιακού.

Από την πλευρά τους, οι Γιούτα Τζαζ υποδέχονται σήμερα (15/03, 03:00) τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Energy Solutions Arena» χωρίς τον Μάρβιν Ουίλιαμς (μέση), ο οποίος έχασε και το πρωινό ζέσταμα του Τάι Κορμπίν, οπότε ο Ενές Καντέρ λογικά θα γυρίσει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Τζον Λούκας ΙΙΙ (αστράγαλος) αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Τέλος, ο Ντοκ Ρίβερς θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών του Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα), ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Τζέι Τζέι Ρέντικ (μέση).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved