Νιου Γιορκ Νικς: Συμφωνία με Τζάκσον

Νιου Γιορκ Νικς: Συμφωνία με Τζάκσον

Φαίνεται πως ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με τις πρόσφατες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο Φιλ Τζάκσον και τους Νιου Γιορκ Νικς.

Παρότι μέχρι και χθες (12/03) οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες ήρθε δημοσίευμα της «New York Post» που αναφέρει πως έχει ήδη επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο «Zen Master» θα αναλάβει τη θέση τόσο του προέδρου όσο και του GM του οργανισμού, με τον τωρινό GM Στιβ Μιλς να υποβαθμίζεται. Φημολογείται, επίσης, πως θα προσλάβει τον Στιβ Κερ στη θέση του προπονητή, αν και ο τελευταίος απέφυγε να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η συμφωνία δεν θα του αποφέρει μόνο δεκαπέντε εκατομμύρια δολάρια ετησίως, αλλά και μετοχές του συλλόγου. Ανεπηρέαστος από τις νέες εξελίξεις, πάντως, έμεινε ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος ισχυρίστηκε πως η πρόσληψη του Τζάκσον δεν θα επηρεάσει την απόφασή του.

Από το αποψινό ματς (13/03, 01.30) με τους Μπόστον Σέλτικς αποκλείστηκε ο Τάισον Τσάντλερ για δεύτερη συνεχόμενη φορά εξαιτίας ακαθόριστου προσωπικού προβλήματος, ενώ ρεπό δόθηκε στον Αμάρε Στουντεμάιρ. Αναγκαστικά βασικός σέντερ λοιπόν θα ξεκινήσει ο Κόουλ Όλντριχ, με αναπληρωματικό τον Τζέρεμι Τάιλερ. Δεν θα αγωνιστούν και οι τραυματίες Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κέβιν Μάρτιν (αστράγαλος). Από τους «κέλτες», ο Μπραντ Στίβενς επιβεβαίωσε πως ο Ραζόν Ρόντο θα πάρει ρεπό, οπότε ο Φιλ Πρέσεϊ θα αναλάβει θέση βασικού, ενώ ο κόουτς των Σέλτικς πρόσθεσε πως θέλει τον Κέλι Όλινικ περισσότερο επιθετικό στη ρακέτα ως «4άρι». Εκτός είναι και οι τραυματίες Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Έιβερι Μπράντλει (αστράγαλος) και Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο), όπως και ο Κιθ Μπόγκανς στον οποίο παραχωρήθηκε άδεια. Εξάλλου, δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο υπέγραψε ο Κρις Μπαμπ.

Όσον αφορά στο σημερινό (23/03, 02.00) αγώνα των Μέμφις Γκρίζλις με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Smoothie King Center», οι «αρκούδες» δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κουίνσι Ποντέξτερ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, ενώ πριν από το ματς ο Ντέιβ Γέργκερ εκθείασε τον Μάικ Μίλερ δηλώνοντας πως είναι αποτελεσματικός στα κρίσιμα σουτ και πρόσθεσε πως ο Κώστας Κουφός του ανοίγει χώρους. Οι «πελεκάνοι», από την πλευρά τους, απέκλεισαν τους Ταϊρίκ Έβανς και Έρικ Γκόρντον λόγω ίωσης, εκτός παραμένουν οι παροπλισμένοι από τραυματισμό Τζρου Χολιντέι (πόδι), Τζέισον Σμιθ (γόνατο) και Ράιαν Άντερσον (λαιμός). Αναγκαστικά, λοιπόν, οι Άντονι Μόροου και Αλ-Φαρούκ Αμινού θα είναι βασικοί δίπλα στον Μάικ Κόνλεϊ, που είναι επίσης άρρωστος.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved