Ιντιάνα Πέισερς: Θέλει «Σίξερς» ο Μπάινουμ

Ιντιάνα Πέισερς: Θέλει «Σίξερς» ο Μπάινουμ

Ο Νέρλενς Νόελ αφήνει υπονοούμενα για ντεμπούτο με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια 76ερς και την ίδια ώρα ο Άντριου Μπάινουμ των Ιντιάνα Πέισερς κινείται σε αντίστοιχη οδό.

Με σημερινές δηλώσεις του (10/03) εκτίμησε πως κατά 80% θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της νέας ομάδας του την επόμενη Παρασκευή (15/03, 01:00) στο «Wells Fargo Center» των «Σίξερς», στους οποίους άνηκε το 2012-13, αλλά ουδέποτε φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου σε επίσημο ματς. Ο Μπάινουμ (γόνατα) πρόκειται να συναντηθεί με τον Φρανκ Βόγκελ και να συζητήσει την προοπτική παρουσίας του σε αγώνα των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις, που έχουν θέσει ως στόχο την ετοιμότητά του στα playoffs. Σε κάθε περίπτωση, ο 26χρονος σέντερ δε θα παίξει στο αυριανό ματς (12/03, 01:00) με τους Μπόστον Σέλτικς στο «Bankers Life Fieldhouse», ενώ για το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνεται αμφίβολος ο Ίαν Μαϊνμί λόγω επιδείνωσης ενοχλήσεων στο αριστερό ισχίο, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα μείνει εκτός rotation, όταν είναι διαθέσιμος ο Μπάινουμ. Αμφίβολος είναι και ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον, ο οποίος έχει χάσει ήδη δύο παιχνίδια λόγω τραυματισμού στον αγκώνα.

Έρχεται ρεπό και… συνεργασία για Ρόντο
Ο Τζος Σμιθ των Ντιτρόιτ Πίστονς ομολόγησε πως με τον Ραζόν Ρόντο των «C’s» έχει συζητήσει το ενδεχόμενο παρουσίας στην ίδια ομάδα, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, ενώ ο βασικός πλέι-μέικερ του Μπραντ Στίβενς μέχρι το 2015, αφού τόνισε πως ο ίδιος και ο Ρόντο θέλουν να συνεργαστούν, όπως συνέβη σε επίπεδο λυκείου. Από την πλευρά του, ο 28χρονος πλέι-μέικερ ξεκαθάρισε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για δύο ματς εντός 24 ωρών έπειτα από την εγχείρηση στο γόνατο, άρα θα αποκλειστεί από το αυριανό παιχνίδι με τους Πέισερς ή από το μεθαυριανό (13/03, 01:30) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «TD Garden». Δεδομένα εκτός είναι οι Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος), Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο), Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια), ενώ μέσα σε όλα οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης «δέσμευσαν» τον Κρις Μπαμπ με δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο.

Νέα γκρίνια από Μαλόουν
Από την πλευρά τους, τα «πιστόνια» υποδέχονται αύριο (12/03, 01:30) τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Palace» χωρίς τους Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο), ενώ οι «βασιλιάδες» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τζέισον Τέρι (γόνατο) και Καρλ Λάντρι (γόνατο). Πάντως, ο Μάικ Μαλόουν υποστήριξε πως η ομάδα του υστερεί πλέον και σε ομαδικό πνεύμα μετά τη χθεσινή ήττα από τους Μπρούκλιν Νετς, άποψη με την οποία ταυτίστηκε ο Ντε Μάρκους Κάζινς, ενώ λόγω των απουσιών συνεχίζει να προσφέρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στον Ρέι Μακ Κάλουμ, αν και ο rookie σουτάρει με 36.9%. Ακόμα, ο Ρούντι Γκέι υπέστη μικροτραυματισμό στον αστράγαλο στο χθεσινό παιχνίδι με τους Νεοϋορκέζους, αλλά επέστρεψε και ολοκλήρωσε κανονικά την προσπάθειά του, ενώ ο Ορλάντο Τζόνσον απέσπασε δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved