Μιλγουόκι Μπακς: Μία αγωνιστική σε Ιλιασόβα

Μιλγουόκι Μπακς: Μία αγωνιστική σε Ιλιασόβα

Δεν απέφυγε τιμωρία από το NBA ο Ερσάν Ιλιασόβα, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στο σημερινό παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς.

Η επίμαχη προοπτική διέρρευσε χθες και επιβεβαιώθηκε σήμερα έπειτα από συνάντηση του Τούρκου φόργουορντ με στελέχη της λίγκας. Υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα, ο Λάρι Ντρου θα προωθήσει τον Τζον Χένσον στο αρχικό σχήμα για τον αποψινό αγώνα (08/03, 03:00) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Smoothie King Center», ενώ ο Γιάννης Αντετοκούμπο, μεταξύ άλλων, θα αναλάβει σημαντικότερο ρόλο στο rotation. Ακόμα, ο Έκπε Γιούντο αποκλείστηκε από δέκατο συνεχόμενο ματς εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί γόνατο, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Λάρι Σάντερς (μάτι) και Κάρλος Ντελφίνο (πόδι). Από την άλλη θα απουσιάσουν οι Τζρου Χολιντέι (πόδι), Τζέισον Σμιθ (γόνατο) και Ράιαν Άντερσον (λαιμός), οι οποίοι έχουν περιθωριοποιηθεί από το υπόλοιπο 2013-14.

Έτοιμος ο Ουέμπστερ
Αύριο (09/03, 04:00), τα «ελάφια» υποδέχονται στο «BMO Harris Bradley Center» τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, που λογικά θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Κέβιν Σεραφέν (γόνατο), αφού ο 24χρονος Γάλλος δεν μπόρεσε να επιστρέψει σήμερα (07/03) στις προπονήσεις του Ράντι Ουίτμαν. Αντίθετα, ο Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση) «έβγαλε» τις ομαδικές ασκήσεις χωρίς ενοχλήσεις και αναμένεται να επιστρέψει έπειτα από απουσία δύο αγώνων, ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Νενέ (γόνατο). Μέσα σε όλα διέρρευσε πως οι «μάγοι» θα «δεσμεύσουν» τον Ντρου Γκούντεν με δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο μέσα στις επόμενες ώρες.

Άρρωστος ο Τζόνσον
Δεν πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Τζέισον Κιντ λόγω ίωσης ο Τζο Τζόνσον, αλλά την ύστατη ώρα εγκρίθηκε παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι (08/03, 02:30) με τους Μπόστον Σέλτικς στο «TD Garden». Θυμίζουμε πως εξαρχής αποκλείστηκαν οι Κέβιν Γκαρνέτ (μέση) και Μπρουκ Λόπεζ (πόδι), ενώ επιβεβαιώθηκε πως ο Μέισον Πλαμλί θα συνεχίσει ως βασικός σέντερ. Από τους εκπρόσωπους της Μασαχουσέτης θα λείψουν οι Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος), Τζέραλντ Ουάλας (γόνατο) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια), όπως και ο Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο), ο οποίος αποκλείστηκε και επίσημα από την υπόλοιπη σεζόν, καθώς χρειάστηκε αρθροσκόπηση στο γόνατο. Τέλος, ο Μπραντ Στίβενς εκτίμησε πως ο Μπράντλεϊ θα είναι έτοιμος για δράση μέχρι το πέρας της επόμενης εβδομάδας.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved