Ιντιάνα Πέισερς: Απτόητος ο Τζορτζ

Ιντιάνα Πέισερς: Απτόητος ο Τζορτζ

Αποκόμισε μικροτραυματισμό στον κόκκυγα, αλλά ο Πολ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς υποστήριξε πως θα παίξει στο αυριανό ματς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο All Star φόργουορντ ομολόγησε μετά το χθεσινό παιχνίδι με τους Γιούτα Τζαζ πως νιώθει ενοχλήσεις, αλλά τόνισε πως θα είναι έτοιμος για το αυριανό (05/03, 02:00) με τους «πολεμιστές» στο «Bankers Life Fieldhouse». Στο χθεσινό ματς κληρονόμησε μικροτραυματισμό και ο Ίαν Μαϊνμί, αλλά συνέχισε κανονικά, ενώ ο Τζορτζ Χιλ περιθωριοποιήθηκε εξαρχής για δεύτερο διαδοχικό αγώνα λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό ώμο, άρα είναι αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι. Στα πιτς έμεινε και ο Άντριου Μπάινουμ, ο οποίος φαίνεται πως έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, καθώς ο Φρανκ Βόγκελ πιστεύει πως θα είναι έτοιμος σε περίπου δύο εβδομάδες και πως θα αποτελέσει καλή αναπληρωματική λύση πίσω από τον Ρόι Χίμπερτ. Στα των Ουόριορς, ο Ζερμέιν Ο’ Νιλ δεν έπαιξε στο χθεσινό ματς με τους Τορόντο Ράπτορς, καθώς δεν προσκόμισε διαβατήριο, που είναι απαραίτητο για αγώνες στον Καναδά! Πάντως θα ενσωματωθεί με την αποστολή των εκπρόσωπων του Όκλαντ πριν το παιχνίδι με τους πρωτοπόρους της Ανατολής, ενώ πλην απροόπτου οι Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος) και Φέστους Εζέλι (γόνατο) θα μείνουν στα πιτς.

Ανεβαίνει ο Μπλέντσο
Αύριο (05/03, 04:00), οι Φίνιξ Σανς υποδέχονται τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «US Airways Center» χωρίς τον Έρικ Μπλέντσο, αν και ο νεαρός πλέι-μέικερ έχει καταγράψει πλήρη παρουσία στις δύο τελευταίες προπονήσεις του Τζεφ Χόρνασεκ. Άλλωστε, οι «ήλιοι» θα επαναφέρουν τον 24χρονο Αμερικανό, μονάχα όταν βρεθεί στο 100%, κάτι που είναι ξεκάθαρο εδώ και καιρό, ενώ αντίστοιχη υπομονή δείχνει ο GM, Ράιαν Μακ Ντόνοου, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την αγωνιστική πρόοδο του τωρινού συνόλου τονίζοντας πως δεν αλλάζει το αρχικό πλάνο αναφορικά με τη σταδιακή ενδυνάμωση του ρόστερ. Αντίθετα, ο Λεάντρο Μπαρμπόσα (δάκτυλο ποδιού) έπαιξε στο χθεσινό ματς με τους Ατλάντα Χοκς έπειτα από απουσία τεσσάρων αγώνων και ο νεοαποκτηθέντας Σάβλικ Ράντολφ «έγραψε» δέκα λεπτά συμμετοχής (2 π., 2 ρ.), ενώ ο Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) συνέχισε όντας στον κατάλογο τραυματιών. Στα του συλλόγου του Λος Άντζελες, ο Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα) παραμένει ανέτοιμος, αλλά ο Τζέι Τζέι Ρέντικ (μέση) έκανε σουτάκια πριν τη σημερινή προπόνηση (03/03) του Ντοκ Ρίβερς, αλλά δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τους Σανς.

Μέσα ο Άντιτς
Χθες ήταν διαθέσιμος ο πρώην φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς (αστράγαλος), αλλά ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν του έδωσε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι των Χοκς με τους εκπρόσωπους της Αριζόνα και στηρίχθηκε κυρίως στον Έλτον Μπραντ αναφορικά με τη θέση «5», κάτι που ίσως συμβεί στο αυριανό ματς (06/03, 05:30) στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Άλλωστε δεδομένα εκτός είναι οι Αλ Χόρφορντ (ώμος), Τζον Τζένκινς (μέση) και Γκουστάβο Αγιόν (ώμος), ενώ ο Πολ Μίλσαπ (γόνατο) κρίνεται τουλάχιστον αμφίβολος. Ακόμα, ο Λούκας Νογκέιρα, που σε επίπεδο NBA ανήκει στα «γεράκια», επέστρεψε όντας στη δράση για λογαριασμό της Εστουντιάντες.

Επιστροφή Λόουσον για Νάγκετς
Ο κόουτς των Ντένβερ Νάγκετς, Μπράιαν Σο, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την προσπάθεια των παικτών του σε πρόσφατη συνέντευξη, αλλά στο σημερινό παιχνίδι (04/03, 04:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Pepsi Center» θα έχει τον Τάι Λόουσον (πλευρά) στη διάθεσή του ύστερα από απουσία εννέα αγώνων. Κανονικά θα παίξει και ο Κένεθ Φαρίντ (γόνατο), αν και κληρονόμησε τραυματισμό στο ματς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αλλά στα πιτς θα μείνουν οι Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), όπως ο Ρόνι Τουριάφ (γόνατο) των «λύκων». Μέσα σε όλα, οι «σβόλοι» φαίνονται ικανοποιημένοι από την πρόοδο του 22χρονου Ζοφρέ Λοβέρν με τη φανέλα της σερβικής Παρζιζάν, καθώς από το περσινό ντραφτ απέκτησαν τα δικαιώματα χρήσης του στο NBA.

Παρών ο Λόουρι
Όπως αναμενόταν, ο Κάιλ Λόουρι (αστράγαλος) έπαιξε στο χθεσινό ματς των Τορόντο Ράπτορς με τους Ουόριορς, αλλά ο Τέρενς Ρος (αστράγαλος) αποκλείστηκε και ο Λάντρι Φιλντς πήρε τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Ντουέιν Κέισι επιστρέφοντας στη δράση με οκτώ πόντους (4/5 σ., 6 ρ.). Πάντως μέχρι το επόμενο παιχνίδι (08/02, 02:00) που είναι με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «Air Canada Centre», ο Ρος αναμένεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση, οπότε θα τεθεί στη διάθεση του Κέισι.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved