Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Έτοιμος ο Μπόγκουτ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Έτοιμος ο Μπόγκουτ

Έπειτα από επτά συνεχόμενες απουσίες λόγω τραυματισμού στον ώμο, ο Άντριου Μπόγκουτ αναμένεται να παίξει στο σημερινό ματς των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Από το «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς ξεκινούν σήμερα (25/02, 02:30) σειρά έξι εκτός έδρας αγώνων οι «πολεμιστές», ενώ ο Αυστραλός διεθνής πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα και θα δώσει το παρών στο σημερινό παιχνίδι, αν δεν προκύψει νέο απρόοπτο της ύστατης ώρας, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα επανακτήσει θέση στο αρχικό σχήμα του Μαρκ Τζάκσον σε βάρος του φορμαρισμένου Ζερμέιν Ο’ Νιλ από το αποψινό παιχνίδι. Αντίθετα, ο Ντέιβιντ Λι παρέμεινε στο Όκλαντ λόγω ίωσης, αλλά θα ενσωματωθεί με την αποστολή μέσα στη σειρά έξι εκτός έδρας αγώνων, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος) και Φέστους Εζέλι (γόνατο), όπως οι Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο) των Πίστονς.

Ανέτοιμος ο Όλντριτζ
Οι Λα Μάρκους Όλντριτζ (βουβωνική χώρα), Μέγερς Λέοναρντ (αστράγαλος) και Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο) δεν υπολογίζονται από τον Τέρι Στοτς για το αυριανό παιχνίδι (26/02, 04:00) των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Pepsi Center» των Ντένβερ Νάγκετς, ενώ ο πρώτος λογικά θα αποκλειστεί και από την αποστολή ενόψει νέων ιατρικών τεστ που θα καθορίσουν ημερομηνία επιστροφής στα παρκέ και υποχρεώνουν την παραμονή στο Όρεγκον μαζί με τους άλλους δύο τραυματίες. Από τους «σβόλους» θα απουσιάσουν οι Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), ενώ οι Τάι Λόουσον (πλευρά) και Ντάρελ Άρθουρ (ισχίο) κρίνονται εκ νέου αμφίβολοι. Πάντως, ο Μπράιαν Σο αποφάσισε να προωθήσει τον Τιμοφέι Μοζγκόφ στη βασική πεντάδα αντί του Τζέι Τζέι Χίκσον ενόψει της παρουσίας του Ρόμπιν Λόπεζ στην αντίθετη θέση «5».

Απειλή για τη ζωή του ιδιοκτήτη των Νικς
Ο 19χρονος Τζον Γκιαμέλα συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή (21/02) λόγω διαδικτυακών απειλών για τη ζωή του ιδιοκτήτη των Νιου Γιορκ Νικς, Τζέιμς Ντόλαν, μέσω Twitter. Πρόκειται για γιο αστυνομικού, που δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες του εαυτού του κρατώντας όπλο πέρα από τα λόγια περί θανάτου του 58χρονου Ντόλαν, σύμφωνα με τη New York Daily News. Τέλος θυμίζουμε πως σήμερα οι Νεοϋορκέζοι υποδέχονται τους Ντάλας Μάβερικς στο «Madison Square Garden» χωρίς τους τραυματίες Ιμάν Σουμπέρτ (γόνατο), Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος), ενώ ο Αμάρε Στουντεμάιρ θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα σε βάρος του Τζέι Αρ Σμιθ, επειδή ο Μάικ Ουόντσον προτιμά «ψηλό» σχήμα απέναντι στην… παρέα του Ντιρκ Νοβίτσκι.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved