Νιου Γιορκ Νικς: «Κόβουν» Ουόρλντ Πις και Ούντριχ

Νιου Γιορκ Νικς: «Κόβουν» Ουόρλντ Πις και Ούντριχ

Σε εξέλιξη είναι διαπραγματεύσεις για λύση του συμβολαίου των Μέτα Ουόρλντ Πις και Μπένο Ούντριχ με τους Νιου Γιορκ Νικς.

Κατά καιρούς αμφότεροι έχουν διαψεύσει φημολογίες περί αποχώρησής τους, αλλά πλέον διαπιστώνεται πως οι μέρες τους στους Νεοϋορκέζους είναι… μετρημένες. Οι δύο NBAers είναι εκτός του rotation του Μάικ Ουόντσον, αλλά λογικά θα απασχολήσουν άλλες ομάδες του NBA, όταν μείνουν ελεύθεροι, ενώ βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες προσθέτουν πως και ο Ιμάν Σουμπέρτ είναι δυσαρεστημένος από τον ρόλο του στους Νικς. Όπως και να έχει, ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν υπολογίζεται για το αποψινό ματς (23/02, 02:30 ) στο «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς, αφού είναι στα πιτς με τραυματισμό στο γόνατο, ενώ εκτός παραμένουν επίσης οι Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος). Από την πλευρά του, ο Τάισον Τσάντλερ θα παίξει με μικροτραυματισμό στο ισχίο.

Επιστρέφει ο Τιγκ
Από τους εκπρόσωπους της Τζόρτζια θα απουσιάσουν οι Γκουστάβο Αγιόν (ώμος), Αλ Χόρφορντ (ώμος), Πέρο Άντιτς (αστράγαλος) και Τζον Τζένκινς (μέση), ενώ αποκλείστηκε και ο Πολ Μίλσαπ λόγω χθεσινού τραυματισμού στο δεξί γόνατο, που αρχικά δεν κρίθηκε σοβαρός. Αντίθετα, η συμμετοχή του Τζεφ Τιγκ (αστράγαλος) θα κριθεί την ύστατη ώρα, αλλά αναμένεται να επιστρέψει ως βασικός πλέι-μέικερ. Ακόμα, τα «γεράκια» αποδέσμευσαν μέσω του καταλόγου των waivers τον Τζάρεντ Κάνινγχαμ, ο οποίος διένυσε το μεγαλύτερο κομμάτι της τρέχουσας regular season όντας στην D-League, ώστε να αποκτήσουν τον πρώην σέντερ των Μαϊάμι Χιτ, Ντέξτερ Πίτμαν.

Απώλεια Αφλάλο για Μάτζικ
Ο Άαρον Αφλάλο δεν ταξίδεψε με την αποστολή των Ορλάντο Μάτζικ για τον αυριανό αγώνα (24/02, 01:00) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Air Canada Centre» εξαιτίας τραυματισμού στον αστράγαλο στο χθεσινό ματς με τους Νικς, αλλά λογικά θα επιστρέψει μέσα στη σειρά τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων που ξεκινά αύριο. Αντίθετα, ο Ντουέιν Κέισι έχει όλα τα μέλη του ρόστερ των «πτερόσαυρων» στη διάθεσή του, ενώ οι Γκάρι Νιλ και Λουκ Ριντνάουρ απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής στο αποψινό παιχνίδι (23/02, 02:00) των Σάρλοτ Μπόμπκατς με τους Μέμφις Γκρίζλις των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφό στο «Time Warner Cable Arena», αφού ολοκληρώθηκε η ανταλλαγή τους από τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο. Θυμίζουμε πως οι «αγριόγατες» δεν έχουν τους Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι), ενώ οι Γκρίζλις στερούνται των υπηρεσιών του Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι).

Συνεχίζουν χωρίς Βαρεχάο, Μάιλς και Ουέιτερς οι «Καβς»
Έκανε σουτ στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης (22/02) του Μάικ Μπράουν φορώντας επίδεσμο στο γόνατο, αλλά ο Άντερσον Βαρεχάο (γόνατο/μέση) αποκλείστηκε και από το αυριανό ματς (24/02, 01:00) των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Quicken Loans Arena». Περιθωριοποιήθηκαν επίσης οι Ντίον Ουέιτερς (γόνατο) και Σι Τζέι Μάιλς (αστράγαλος), ενώ μέσα σε όλα οι εκπρόσωποι του Οχάιο απέκτησαν τον Αρίζα Ονουάκου μέσω δεκαήμερου συμβολαίου, ώστε να προσθέσουν βάθος στην «πονεμένη» frontline. Από την πλευρά τους, οι «μάγοι» έχουν ματς και σήμερα (23/02, 02:00), καθώς υποδέχονται τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Verizon Center» με τον Αλ Χάρινγκτον (γόνατο) να δηλώνει έτοιμος για επιστροφή έπειτα από πολύμηνη αποχή. Από τους «πελεκάνους» θα λείψουν οι Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο), ενώ ο Γκρεγκ Στιέμσμα θα επιστρέψει στη βασική πεντάδα του Μόντι Ουίλιαμς σε βάρος του Αλέξις Αγινκά.

Προπονήθηκε ο Χάρντεν
Το παρών έδωσε ο Τζέιμς Χάρντεν (αγκώνας) στη σημερινή προπόνηση του Κέβιν Μακ Χέιλ, άρα λογικά θα είναι διαθέσιμος στο αυριανό ματς (24/02, 04:00) των Χιούστον Ρόκετς με τους Φίνιξ Σανς στο «US Airways Center». Στα των «ήλιων», ο Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) θα μείνει έξω, ενώ ο Έρικ Μπλέντσο (γόνατο) συνέχισε την προπονητική άνοδό του, αλλά δεν υπολογίζεται ακόμα από τον Τζεφ Χόρνασεκ. Τέλος, ο Λεάντρο Μπαρμπόσα (δάκτυλο ποδιού) δεν έπαιξε χθες με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης, οπότε δύσκολα θα προλάβει τον αυριανό αγώνα.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved