NBA: Προσεκτικοί οι Πέισερς με Στέφενσον

NBA: Προσεκτικοί οι Πέισερς με Στέφενσον

Αν υπήρχε ανάγκη μάλλον θα έπαιζε απόψε, αλλά ο Λανς Στέφενσον αποκλείστηκε από το ματς των Ιντιάνα Πέισερς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Χτύπησε στη μέση λόγω τρομακτικής πτώσης στο παρκέ στο πρόσφατο παιχνίδι με τους Ατλάντα Χοκς, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας η επίσημη ιστοσελίδα των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις ανέφερε πως θα είναι στη βασική πεντάδα του Φρανκ Βόγκελ για τον σημερινό αγώνα (08/02, 02:00) του «Bankers Life Fieldhouse» επιβεβαιώνοντας σχετικές ενδείξεις των τελευταίων ημερών. Άλλωστε οι ενοχλήσεις δεν κρίθηκαν σοβαρές, μέχρι που ανακοινώθηκε αποκλεισμός του Στέφενσον, επειδή δεν είναι στο 100%, οπότε ο Ντάνι Γκρέιντζερ θα καλύψει το διαμορφωμένο κενό στο αρχικό σχήμα των πρωτοπόρων της Ανατολής. Στο μεταξύ, ο Ορλάντο Τζόνσον υποβιβάστηκε στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς της D-League, ενώ ο Ρόι Χίμπερτ έδωσε το παρών σε αμερικανικό γυμνάσιο, όπως πιστοποιεί το παρακάτω βίντεο. Στα των Μπλέιζερς, ο Μο Ουίλιαμς περιθωριοποιήθηκε επ’ αόριστον λόγω σοβαρής ασθένειας της αδερφής του, οπότε ο Ερλ Ουότσον και ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ θα αναλάβουν σημαντικότερο ρόλο στο rotation του Τέρι Στοτς, ενώ ο Άλεν Κραμπ συμπεριλήφθηκε στην ενεργή 13άδα, αν και έχει καταγράψει μόλις 41 λεπτά σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

«Ψήφος» εμπιστοσύνης στον Μάικ Μπράουν
Παρά τη χθεσινή απόλυση του GM, Κρις Γκραντ, ο ιδιοκτήτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Νταν Γκίλμπερτ, ξεκαθάρισε πως στηρίζει τον προπονητή, Μάικ Μπράουν, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του θα κινηθεί σε σημαντικό βαθμό τις επόμενες ημέρες, ώστε να προσαρμόσει το ρόστερ μέχρι την προθεσμία για ανταλλαγές, που εκπνέει στις 20 Φεβρουαρίου. Για την ώρα, ο Ντέιβιντ Γκρίφιν έχει αναλάβει χρέη προσωρινού GM, ενώ διέρρευσε πως εξετάζονται οι Μαρκ Χιουγκς των Νιου Γιορκ Νικς και Τζεφ Ουέλτμαν των Τορόντο Ράπτορς, όπως και ο GM των Λος Άντζελες Κλίπερς, Γκάρι Σακς, για αντίστοιχη μόνιμη θέση. Στα της τρέχουσας regular season, απόψε (08/02, 02:00) ο σύλλογος του Οχάιο παίζει στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ενώ ο Κάιρι Έρβινγκ θα παίξει, αν και έχασε το πρωινό ζέσταμα του Μπράουν εξαιτίας ίωσης, , αλλά ο Λουόλ Ντενγκ αποκλείστηκε λόγω ίωσης! Από τους «μάγους» θα απουσιάσει ο Αλ Χάρινγκτον (γόνατο).

Εξομολόγηση Λεμπρόν
Στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων του NBA γύρω από το All Star Game θα προβληθεί συνέντευξη του Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος μεταξύ άλλων ομολόγησε πως την πρώτη χρονιά στους Μαϊάμι Χιτ δεν ήταν σίγουρος ότι πήρε τη σωστή απόφαση, όταν άλλαξε ομάδα αποχωρώντας από τους Καβαλίερς! Στα της regular season δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού ενόψει του αυριανού ματς (09/02, 04:00) των Χιτ στο «EnergySolutions Arena» των Γιούτα Τζαζ που σήμερα (08/02, 03:30) υποδέχονται τους Ντάλας Μάβερικς με τους Ντέρικ Φέιβορς (ισχίο) και Τζέρεμι Έβανς (ώμος) να επιστρέφουν στη δράση ύστερα από συνεχόμενες «γεμάτες» παρουσίες σε προπονήσεις του Τάιρον Κορμπίν, αλλά από τους Τεξανούς θα απουσιάσει ο Γκαλ Μέκελ (γόνατο). Από την πλευρά του, ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Πέρο Άντιτς (αστράγαλος), περπατά πλέον χωρίς προστατευτική μπότα, αλλά δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι (09/02, 02:30) των Χοκς με τους Μέμφις Γκρίζλις των Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφό στο «Philips Arena». Εκτός είναι επίσης οι Αλ Χόρφορντ (ώμος) και Τζον Τζένκινς (μέση), ενώ ο Πολ Μίλσαπ έχασε τη σημερινή προπόνηση (07/02) λόγω ίωσης, τη στιγμή που οι Μάικ Κόνλεϊ (αστράγαλος), Τόνι Άλεν (καρπός) και Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) συγκροτούν τον κατάλογο απόντων του συλλόγου του Τενεσί.

«Βράχοι» οι 76ερς
Έχοντας το μυαλό τους στο «γεμάτο» ντραφτ του επόμενου καλοκαιριού, οι Φιλαδέλφεια 76ερς απαιτούν τουλάχιστον μία επιλογή πρώτου γύρου, ώστε να παραχωρήσουν τον Έβαν Τέρνερ ή τον Σπένσερ Χάους μέσω ανταλλαγής, όπως ανέφερε το ESPN, ενώ ο Μπρετ Μπράουν δήλωσε πως ο Νέρλενς Νόελ (γόνατο) είναι σε καλή κατάσταση, αν και ο υποσχόμενος rookie δεν έχει ενταχθεί ακόμα σε ομαδικές ασκήσεις. Σήμερα (08/02, 02:00) οι «Σίξερς» υποδέχονται τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Wells Fargo Center» χωρίς τους Νόελ, Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού), ενώ από τους «λιμνάνθρωπους» θα λείψουν οι Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Πάου Γκασόλ (βουβωνική χώρα), Τζόντι Μικς (αστράγαλος), Νικ Γιανγκ (γόνατο) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο), όπως και ο Τζόρνταν Φάρμαρ (πόδια), ο οποίος αποκλείστηκε, επειδή δεν είναι στο 100%, όπως ξεκαθάρισε ο Μάικ Ντ’Αντόνι. Ο Στιβ Μπλέικ κρίθηκε αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στο μηρό, αλλά θα εγκρίθηκε η συμμετοχή του, ενώ στο μεταξύ ο Ντ’ Αντόνι είπε πως η παρουσία του είναι απαραίτητη. Επίσης, οι Στιβ Νας (ρεπό) και Τζόρνταν Χιλ (κεφάλι) θα επιστρέψουν στη δράση έπειτα από απουσία ενός αγώνα, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ο Σόουν Ουίλιαμς, ο οποίος αποδέχθηκε χθες δεκαήμερο συμβόλαιο, αφού ολοκληρώθηκε το δεκαήμερο του Μάνι Χάρις.

Ρεπό για Ρόντο και Γκαρνέτ
Ο Μπραντ Στίβενς δήλωσε πως ο Ραζόν Ρόντο (γόνατο) λογικά θα πάρει ρεπό σήμερα, ενώ πρόσθεσε πως ο Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος) είναι αμφίβολος για το παιχνίδι (08/02, 02:30) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «TD Garden», πριν αποκλειστούν αμφότεροι. Εκτός έμεινε και ο Βίτορ Φαβεράνι (γόνατο), ο οποίος υποβιβάστηκε στην D-League κατόπιν «καθαρών» ακτινογραφιών, ενώ δεδομένα στο περιθώριο είναι Κιθ Μπόγκανς (άδεια). Από την άλλη, ο Μάικ Μαλόουν θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ρούντι Γκέι (ίωση) και Μάρκους Θόρντον (ισχίο), αλλά ο Ντέρικ Ουίλιαμς (πόδι) θα παίξει έπειτα από απουσία ενός αγώνα. Ο άλλοτε συμπαίκτης του Ρόντο στους «κέλτες», Κέβιν Γκαρνέτ, πήρε ρεπό από τον Τζέισον Κιντ ενόψει του σημερινού αγώνα (08/02, 02:30) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Palace», αφού τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού πλην του Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) είναι διαθέσιμα. Από τα «πιστόνια» οι Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο) και Τζος Χάρελσον (γόνατο) θεωρούνται αμφίβολοι, ενώ ο Κάιλ Σίνγκλερ θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα του Μο Τσικς μπροστά από τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ. Σε άλλο αποψινό ματς (08/02, 02:00), οι Ορλάντο Μάτζικ θα υποδεχτούν τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Chesapeake Energy Arena» και ο Ζακ Βον αποφάσισε να διατηρήσει τον Τόμπιας Χάρις στο αρχικό σχήμα, ώστε ο 21χρονος φόργουορντ να μαρκάρει τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος θα συνεχίσει χωρίς τον Ράσελ Ουέστμπρουκ (γόνατο) στο πλευρό του.

Μέσα ο Μπόγκουτ, έξω ο Λι
Όπως εκτίμησε από χθες ο Μαρκ Τζάκσον, ο Άντριου Μπόγκουτ (ώμος) θα επιστρέψει στο αυριανό ματς (09/02, 04:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «US Airways Center», αλλά ο Ντέιβιντ Λι (ώμος, ισχίο) αποκλείστηκε, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος) θα μείνει έξω για τουλάχιστον μία ακόμα εβδομάδα, αφού φορά ακόμα προστατευτική μπότα στο δεξί πόδι. Στα πιτς είναι και ο Φέστους Εζέλι (γόνατο), ο οποίος ίσως γυρίσει σύντομα στα παρκέ, αλλά για την ώρα ο Όγκνιεν Κούζμιτς είναι στο βασικό ρόστερ καλύπτοντας το κενό του. Τέλος θυμίζουμε πως οι Σανς στερούνται των υπηρεσιών των Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) και Έρικ Μπλέντσο (γόνατο).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved