NBA: Κοντά σε επιστροφή ο Ασίκ

NBA: Κοντά σε επιστροφή ο Ασίκ

Σε επτά με δέκα ημέρες ίσως μπορέσει να επιστρέψει ο Ομέρ Ασίκ των Χιούστον Ρόκετς και άλλα νέα από τον «μαγικό» κόσμο του NBA.

Ο Τούρκος φόργουορντ/σέντερ είναι εκτός από τις αρχές Δεκεμβρίου εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο και στο μηρό, αλλά «έβγαλε» το πρωινό ζέσταμα του Κέβιν Μακ Χέιλ και εκτιμήθηκε πως ίσως παίξει σε ένα από τα επόμενα ματς των Τεξανών, που σήμερα (06/02, 03:00) υποδέχονται τους Φίνιξ Σανς στο «Toyota Center». Ούτε ο Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) υπολογίζεται για το αποψινό παιχνίδι, αλλά ο Φραντσίσκο Γκαρσία (γόνατο) θα επιστρέψει, ενώ οι «ήλιοι» θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Έρικ Μπλέντσο (γόνατο) και Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός). Από την πλευρά τους, οι Σακραμέντο Κινγκς υποδέχονται (06/01, 05:00) τους Τορόντο Ράπτορς στο «Sleep Train Arena» και ο Μάικ Μαλόουν έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, ενώ ο Ρούντι Γκέι θα αντιμετωπίσει τη μέχρι πρότινος ομάδα του έχοντας αναλάβει περισσότερο ταιριαστό επιθετικό ρόλο στους «βασιλιάδες», όπως ομολόγησε σε πρόσφατη συνέντευξη. Θυμίζουμε επίσης πως οι «πτερόσαυροι» δε θα έχουν τον Λάντρι Φιλντς (καρπός), αλλά πλην σημαντικού απροόπτου ο Κάιλ Λόουρι (γόνατο) θα τεθεί στη διάθεση του Ντουέιν Κέισι.

Προπονήθηκε ο Άλεν, αδειάζουν οι Μπακς
«Έβγαλε» προπόνηση των Μέμφις Γκρίζλις χωρίς επαφές ο Τόνι Άλεν (καρπός), ο οποίος παραμένει εκτός επ’ αόριστον, οπότε δεν θα παίξει στο σημερινό ματς (06/02, 03:00) της ομάδας των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη με τους Ντάλας Μάβερικς στο «FedEx Forum». Ούτε οι Μάικ Κόνλεϊ (αστράγαλος) και Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι) υπολογίζονται από τον Ντέιβ Τζόρτζερ, ενώ ο Μάικ Μίλερ έχασε το πρωινό ζέσταμα λόγω ίωσης και κρίνεται αμφίβολος. Από την άλλη, ο Σον Μάριον (ώμος) αναμένεται να επιστρέψει, αλλά ο Γκαλ Μέκελ (γόνατο) παραμένει στα πιτς. Απόψε υπάρχει και αγώνας (06/02, 04:00) των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «Pepsi Center» των Ντένβερ Νάγκετς, στο οποίο θα γυρίσει στα παρκέ ο Τζον Χένσον (καρπός), αλλά ο Νέιτ Ουόλτερς κρίνεται αμφίβολος λόγω ίωσης, ενώ προς αποκλεισμό οδεύει επίσης οι Γκάρι Νιλ (μέση). Επίσης, οι Ο Τζέι Μέιο (ίωση) και Έκπε Γιούντο (αστράγαλος) περιθωριοποιήθηκαν από ένα ακόμα ματς, ενώ δεδομένα έξω είναι οι Καρόν Μπάτλερ (αστράγαλος) και Κάρλος Ντελφίνο (πόδι). Θυμίζουμε πως από τους «σβόλους» θα απουσιάσουν οι Αντρέ Μίλερ (άδεια), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο).

Δυναμώνουν οι Νετς
Από τη σημερινή προπόνηση (05/02) επανατάχτηκαν οι Αντράι Μπλάτσε (ισχίο), Τζο Τζόνσον (γόνατο) και Αντρέι Κιριλένκο (γάμπα) στο καθημερινό πρόγραμμα των Μπρούκλιν Νετς, άρα πλην απροόπτου θα παίξουν όλοι στον αυριανό αγώνα (07/02, 03:00) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Barclays Center». Βέβαια, ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) θα μείνει έξω, ενώ τα «σπιρούνια» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Μανού Τζινόμπιλι (οπίσθιος μηριαίος) και Καούχι Λέοναρντ (χέρι) αύριο, όπως και σήμερα (06/02, 02:00) στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, για τους οποίους θα γυρίσει ο Τρέβορ Μπούκερ (άδεια) και θα μείνει στα πιτς ο Αλ Χάρινγκτον (γόνατο). Από την πλευρά του, ο Τζαμίρ Νέλσον (γόνατο) δήλωσε σχεδόν βέβαιος για παρουσία στο σημερινό παιχνίδι (06/02, 02:00) των Ορλάντο Μάτζικ με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Amway Center».

Γεννητούρια για Μπρούερ
Δεν θα παίξει ο Κόρεϊ Μπρούερ στο σημερινό ματς (06/02, 03:00) των Μινεσότα Τίμπεργουλφς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Chesapeake Energy Arena», αφού δεν ακολούθησε την αποστολή των «λύκων» λόγω της γέννησης του γιου του, ενώ ο Τσέιζ Μπάντινγκερ ομολόγησε πως προσπαθεί ακόμα να επανακτήσει την αυτοπεποίθησή του έπειτα από την πρόσφατη εγχείρηση στο γόνατο. Θυμίζουμε επίσης πως ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αστράγαλος) είναι εκτός, αλλά οι Κέβιν Λοβ (μέση) και Γκόρτζι Ντιένγκ (κεφάλι) αναμένεται να παίξουν, παρά χθεσινό μικροτραυματισμό. Από την άλλη θα λείψει ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (γόνατο).

Μέσα Φέιβορς και Έβανς
Προπονήθηκαν σήμερα οι Ντέρικ Φέιβορς (ισχίο), Τζέρεμι Έβανς (μέση) και Τζον Λούκας ΙΙΙ (μέση), οι οποίοι λογικά θα επιστρέψουν στον μεθαυριανό αγώνα (08/02, 03:00) στο «American Airlines Center» των Μάβερικς, ενώ ο Βίτορ Φαβεράνι των Μπόστον Σέλτικς χτύπησε στο γόνατο αγωνιζόμενος στην D-League και κλήθηκε στο βασικό ρόστερ, ώστε να εξεταστεί από ιατρούς της πρώτης ομάδας. Μοιραία δε θα είναι διαθέσιμος στο σημερινό παιχνίδι (06/02, 02:00) στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς, που υποβίβασαν τον Λορένζο Μπράουν στους Ντέλαγουερ 87ερς της D-League για έκτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά τον επανέφεραν πριν το σημερινό ματς. Θυμίζουμε πως στον κατάλογο απόντων των «κελτών» είναι ο Κιθ Μπόγκανς (άδεια), ενώ σε εκείνο των «Σίξερς» οι Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού). Επίσης, ο Μπρετ Μπράουν ξεκαθάρισε πως ο υποβιβασμός του Άρνετ Μάλτρι στην D-League προγραμματίστηκε πριν τις «βολές» του 23χρονου φόργουορντ κατά του τεχνικού επιτελείου των 76ερς.

Ρεκόρ από Πιερ Τζάκσον
Στους 58 πόντους έφτασε ο Πιερ Τζάκσον στο 136-122 των Αϊντάχο Σταπίντ σε βάρος των Τέξας Λέτζεντς, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ ολόκληρης της ιστορίας του θυγατρικού πρωταθλήματος του NBA. O 22χρονος πλέι-μέικερ αποτέλεσε 42η επιλογή του φετινού ντραφτ, αλλά υπέγραψε συμβόλαιο με τη γαλλική Βιλερμπάν και συνέχισε στο NBDL, απ’ όπου προσπαθεί να βρεθεί στον «μαγικό» κόσμο.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV

NBA: Κοντά σε επιστροφή ο Ασίκ



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved