Σακραμέντο Κινγκς: Επιστρέφει και ο Κάζινς

Σακραμέντο Κινγκς: Επιστρέφει και ο Κάζινς

Μετά τον Ρούντι Γκέι, από μέρα σε μέρα αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ ο Ντε Μάρκους Κάζινς για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς.

Έπειτα από το χθεσινό παιχνίδι με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη, ο προπονητής των «βασιλιάδων», Μάικ Μαλόουν, υποστήριξε πως ο 23χρονος σέντερ νιώθει ακόμα ενοχλήσεις, αλλά πρόσθεσε πως θα παίξει στο αυριανό ματς (01/02, 03:30) με τους Ντάλας Μάβερικς στο «American Airlines Center» ή στο μεθαυριανό με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AT&T Center». Εντούτοις, ο Κάζινς (αστράγαλος) κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή και στη σημερινή προπόνηση (30/01) των εκπρόσωπων της Καλιφόρνια και δεν φάνηκε έτοιμος για κάποιο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια των Κινγκς στο Τέξας. Από την πλευρά του, ο Γκέι αισθάνθηκε μεν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τις «αρκούδες», αλλά «έβγαλε» τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις χωρίς πρόβλημα και θα είναι στο αρχικό σχήμα του Μαλόουν για το ματς στο Ντάλας.

Με τη χθεσινή επιστροφή του 27χρονου φόργουορντ, ο Ντέρικ Ουίλιαμς ανέλαβε πάλι αναπληρωματικό ρόλο και αρκέστηκε σε 19 λεπτά, ενώ ο Καρλ Λάντρι πήρε 23 και σημείωσε ατομικό ρεκόρ για το 2013-14 με οκτώ πόντους, οπότε έθεσε υποψηφιότητα για σημαντικότερο ρόλο πίσω από τον Γκέι. Στα των «Μαβς», ο Σον Μάριον (ώμος) και ο Ντέβιν Χάρις (δάκτυλο ποδιού) δεν προπονήθηκαν κατά 100% σήμερα, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις κρίθηκε απαραίτητη προφύλαξή των παικτών λόγω προγενέστερων τραυματισμών. Προφανώς, λοιπόν, οι δύο έμπειροι NBAers δεν είναι στο 100%, αλλά αναμένεται να δώσουν το παρών στο ματς με τους «βασιλιάδες».

Θυμίζουμε πως δεδομένα εκτός είναι ο Γκαλ Μέκελ (γόνατο), ενώ μέσα σε όλα ο τεχνικός των Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ, δήλωσε δυσαρεστημένος από την προσπάθεια των μελών του ρόστερ του στην άμυνα με αφορμή την ήττα από τους Χιούστον Ρόκετς σε χθεσινό ντέρμπι. Μάλιστα έκανε λόγο για προσαρμογές στο rotation, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα: «Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι έτοιμοι, αλλά δεν έχουν παίξει τόσο πολύ».

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Κινγκς:
Γκαρντ
Αϊσάια Τόμας
Μπεν Μακ Λέμορ
Μάρκους Θόρντον
Ρέι Μακ Κάλουμ Τζούνιορ
Τζίμερ Φρεντέτ

Φόργουορντ
Ρούντι Γκέι
Καρλ Λάντρι
Ντέρικ Ουίλιαμς
Κουίνσι Έισι
Τράβις Άουτλοου

Σέντερ
Ντε Μάρκους Κάζινς
Άαρον Γκρέι
Τζέισον Τόμπσον

Και το τωρινό ρόστερ των Μάβερικς:
Γκαρντ
Χοσέ Καλντερόν
Μόντα Έλις
Βινς Κάρτερ
Ουέιν Έλινγκτον
Ντέβιν Χάρις
Γκαλ Μέκελ
Σέιν Λάρκιν
Ρίκι Λέντο

Φόργουορντ
Ντιρκ Νοβίτσκι
Ντε Χουάν Μπλερ
Σον Μάριον
Τζέι Κρόντερ
Μπράνταν Ράιτ

Σέντερ
Σάμουελ Ντάλεμπερτ
Μπέρναρντ Τζέιμς

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved