Λος Άντζελες Λέικερς: Περιμένει ο Κόμπι

Λος Άντζελες Λέικερς: Περιμένει ο Κόμπι

Προέκυψαν νέα προβλήματα με τους τραυματίες των Λος Άντζελες Λέικερς, ο Τζέιμς Χάρντεν αποκλείστηκε από το σημερινό ματς των Χιούστον Ρόκετς και άλλα νέα από τον «μαγικό» κόσμο του NBA.

Σύμφωνα με Μέσα της «πόλης των Αγγέλων», ο Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο) θα μείνει έξω για τουλάχιστον δύο ακόμα εβδομάδες ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των σημερινών (28/01) ιατρικών τεστ, ενώ ο Στιβ Νας (μέση) υποστήριξε πως το χθεσινό πισωγύρισμα και η απουσία από την προπόνηση δε σχετίζονται με κάποιον προγενέστερο τραυματισμό! Πάντως, ο Καναδός πλέι-μέικερ φιλοδοξεί να επιστρέψει στις ομαδικές ασκήσεις του Μάικ Ντ’ Αντόνι από αύριο, ενώ μαζί με τους Τζόρνταν Φάρμαρ (οπίσθιος μηριαίος), Στιβ Μπλέικ (αγκώνας) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) θα χάσει το αποψινό ματς (29/01, 05:30) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Staples Center», στο οποίο ο Ουές Τζόνσον θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα σε βάρος του Νικ Γιανγκ. Ακόμα, ο Τζέριντ Μπέιλες (δάκτυλο ποδιού) θα τεθεί στη διάθεση του Μπραντ Στίβενς για τον σημερινό αγώνα (29/01, 02:30) των Μπόστον Σέλτικς στο «Madison Square Garden» των Νιου Γιορκ Νικς, όπως αναμενόταν, αλλά οι Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια) θα μείνουν εκτός, όπως οι Αντρέα Μπαρνιάνι (αγκώνας) και Αμάρε Στουντεμάιρ (αστράγαλος) των Νεοϋορκέζων, ενώ ο Κένιον Μάρτιν (αστράγαλος) θα επιστρέψει στη δράση ως αναπληρωματικός και ο Μέτα Ουόρλντ Πις (ίωση) προπονήθηκε χθες, αλλά παραμένει αμφίβολος.

Στο μεταξύ, ο κόουτς των Τορόντο Ράπτορς, Ντουέιν Κέισι, δήλωσε πως ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (αστράγαλος) ίσως παίξει στο αυριανό ματς (30/01, 02:00) με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Air Canada Centre», στο οποίο ενδέχεται να επιστρέψει και ο Τάιλερ Χάνσμπροου (αστράγαλος), ενώ ο Λάντρι Φιλντς (καρπός) είναι δεδομένα εκτός. Από την πλευρά της, η ομάδα του Ζακ Βον δεν υπολογίζει τους Νίκολα Βούτσεβιτς (διάσειση) και Ρόνι Πράις (πόδι) για το σημερινό παιχνίδι (29/01, 02:30) στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς, αλλά αμφότεροι κρίνονται αμφίβολοι για τον αγώνα με τους «πτερόσαυρους». Αμφίβολος είναι και ο Τάι Λόουσον (ώμος) των Ντένβερ Νάγκετς για τον αυριανό αγώνα (30/01, 04:00) με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Pepsi Center», αφού έχασε τη σημερινή προπόνηση του Μπράιαν Σο λόγω τραυματισμού… άγνωστης προέλευσης, ενώ αμφίβολος θεωρείται και ο Ντάρελ Άρθουρ (βουβωνική χώρα), ο οποίος ταξίδεψε στο Ντάλας για δεύτερη ιατρική γνωμάτευση ύστερα από απουσία επτά αγώνων και «έβγαλε» κομμάτι της σημερινής προπόνησης. Θυμίζουμε πως οι Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) είναι δεδομένα εκτός, όπως οι Κέμπα Ουόλκερ (αστράγαλος), Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) των «αγριόγατων».

Στα των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, αύριο (30/01, 03:00) υποδέχονται στο «Target Center» τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, που σήμερα (29/01, 02:00) δοκιμάζονται στο «Quicken Loans Arena» των Κλίβελαντ Καβαλίερς χωρίς τους επ’ αόριστον αποκλεισμένους Τζρου Χολιντέι (πόδι), Τζέισον Σμιθ (γόνατο) και Ράιαν Άντερσον (λαιμός). Πάντως, οι «λύκοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς (αχίλλειος τένοντας), για επτά με δέκα ημέρες, όπως εκτιμήθηκε ύστερα από σημερινές ακτινογραφίες, ενώ επανήλθε στο προσκήνιο ενδεχόμενο αποχώρησης του Ρικ Έιντελμαν με το πέρας του 2013-14. Από την πλευρά του, ο Μαρκ Γκασόλ, βασικός σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη, υποστήριξε πως δεν είναι ακόμα στο 100% έπειτα από σημαντική αποχή λόγω τραυματισμού, αλλά τόνισε πως θα συνεχίσει κανονικά και στο αποψινό παιχνίδι (29/01, 05:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Τόνι Άλεν (χέρι) και Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι), ενώ ο Τέρι Στοτς έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του.

Πέρα από τους τραυματισμούς διάφορων ΝΒΑers, ο ιδιοκτήτης των Σικάγο Μπουλς, Τζέρι Ρέινσντορφ, ομολόγησε πως το φετινό σύνολο είναι μέτριο, αλλά αναφέρθηκε στον Νίκολα Μίροτιτς της Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να δικαιολογήσει την αισιοδοξία του για τη νέα χρονιά, ενώ αύριο (29/01, 03:00) οι «ταύροι» παίζουν στο «ΑΤ&Τ Center» των Σαν Αντόνιο Σπερς χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο). Με αποκλεισμό κινδυνεύουν επίσης οι Κερκ Χάινριχ (οπίσθιος μηριαίος) και Γιοακίμ Νοά (ίωση), ενώ για τα «σπιρούνια» προηγείται το αποψινό ντέρμπι (29/01, 03:00) με τους Ρόκετς στο «Toyota Center», αλλά οι Καούχι Λέοναρντ (χέρι), Τιάγκο Σπλίτερ (ώμος) και Ντάνι Γκριν (χέρι) θα χάσουν αμφότερα τα παιχνίδια της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς. Από την πλευρά τους, οι Ρόκετς απέκλεισαν τον Χάρντεν λόγω τραυματισμού στον αριστερό αντίχειρα από το προηγούμενο ματς της ομάδας του Κέβιν Μακ Χέιλ! Επίσης, θα στερηθούν των υπηρεσιών των Ομέρ Ασίκ (γόνατο) και Φραντσίσκο Γκαρσία (γόνατο), ενώ ο Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) είναι αμφίβολος.

Μέσα σε όλα, ο Αϊσάια Κανάν των «ρουκετών» απέσπασε τίτλο κορυφαίου παίκτη της D-League για την περασμένη εβδομάδα (19-26/01) όντας στους Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς, ενώ ο έτερος κορυφαίος ήταν ο Τέρενς Ουίλιαμς των Λος Άντζελες Ντιφέντερς. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (01/02, 03:00) θα επιστρέψουν στη δράση οι Μπρούκλιν Νετς υποδεχόμενοι τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Barclays Center», αλλά ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) δεν υπολογίζεται από τον Τζέισον Κιντ, ενώ ο Τζο Τζόνσον ξεκαθάρισε πως δεν ανησυχεί για τα 6/22 σουτ στα τρία τελευταία ματς των Νεοϋορκέζων. Τέλος ανακοινώθηκε πως ο Μαρκ Τάτουμ θα αντικαταστήσει τον Άνταμ Σίλβερ στη θέση του αναπληρωματικού κομισάριου από την 1η Φεβρουαρίου, όταν ο δε αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Στερν στη θέση του απόλυτου αφεντικού της βορειοαμερικανικής λίγκας.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved