Λος Άντζελες Κλίπερς: Τέλος ο Ντάριους Μόρις

Λος Άντζελες Κλίπερς: Τέλος ο Ντάριους Μόρις

Δεν επεκτάθηκε μέχρι το τέλος του 2013-14 το συμβόλαιο του Ντάριους Μόρις με τους Λος Άντζελες Κλίπερς και άλλες εξελίξεις από τον «μαγικό» κόσμου του NBA.

Πριν λίγες εβδομάδες ενεπλάκη το όνομα του 23χρονου πλέι-μέικερ σε σενάρια περί πιθανών μεταγραφικών στόχων του Ολυμπιακού, αλλά έκτοτε απέσπασε δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο με την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς. Όπως είναι γνωστό, οι σύλλογοι της βορειοαμερικανικής λίγκας δεν μπορούν να «δεσμεύσουν» παίκτη με τρίτο προσωρινό συμφωνητικό, οπότε ο Μόρις έμεινε ελεύθερος με τη λήξη του δεύτερου, αντί να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο των δύο πλευρών μέχρι το πέρας της τρέχουσας regular season. Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι Κλίπερς δοκιμάζονται σήμερα (28/01, 03:00) στο «BMO Harris Bradley Center» των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο χωρίς τον τραυματισμένο Κρις Πολ (ώμος) και με δεκατέσσερις παίκτες στο ρόστερ, ενώ οι Ντάρεν Κόλισον (δάκτυλο ποδιού) και Τζέι Τζέι Ρέντικ (μέση) θα παίξουν όντας μακριά από τον 100%. Από την άλλη θα απουσιάσουν οι Ζάζα Πατσούλια (πόδι) και Κάρλος Ντελφίνο (πόδι), ενώ η συμμετοχή του Έκπε Γιούντο (αστράγαλος) θα κριθεί την ύστατη ώρα.

Στα των Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη, αύριο (29/01, 05:00) θα παίξουν στο «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς χωρίς τον Κουίνσι Ποντέξτερ (πόδι), ενώ πλην απροόπτου ο Τόνι Άλεν (χέρι) θα χάσει ένα ακόμα ματς. Αναφορικά με την ομάδα του Τέρι Στοτς δεν υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα, αφού είναι διαθέσιμος και ο Νικολά Μπατούμ, αν και σήμερα (27/01) έγιναν ακτινογραφίες στον δεξιό αστράγαλο λόγω σχετικού τραυματισμού πριν δύο εβδομάδες, διάστημα στο οποίο αγωνίζεται με νάρθηκα εξαιτίας τραυματισμού σε δάκτυλο χεριού! Ακόμα, ο Άντερσον Βαρεχάο υπέστη τραυματισμό στο αριστερό γόνατο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα των Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Φίνιξ Σανς και λογικά θα χάσει τουλάχιστον το αυριανό παιχνίδι (29/01, 02:00) στο «Quicken Loans Arena» με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, που στερούνται των υπηρεσιών των Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο). Λόγω αναγκαίων ιατρικών εξετάσεων, ο Βραζιλιάνος φόργουορντ/σέντερ απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση του Μάικ Μπράουν, όπως και ο Λουόλ Ντενγκ (αχίλλειος τένοντας) που θα παίξει αύριο, ενώ ο Κάρικ Φέλιξ χρειάστηκε ακτινογραφίες στο αριστερό γόνατο εξαιτίας σχετικού τραυματισμού.

Αντίθετα, ο Ταϊρίκ Έβανς επέστρεψε από χθες για λογαριασμό των «πελεκάνων» και με τους 23 πόντους κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ εκμαίευσε θετικά σχόλια από τον Μόντι Ουίλιαμς, ο οποίος του ζήτησε να αναλάβει περισσότερες οργανωτικές πρωτοβουλίες εν τη απουσία του Χολιντέι. Μέσα σε όλα, ο Τζον Ουόλ έκανε λόγο για κόπωση έπειτα από το προχθεσινό ματς με τους Γιούτα Τζαζ και ενόψει του αυριανού (29/01, 05:30) με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «ORACLE Arena», από το οποίο θα απουσιάσει εκ νέου ο Αλ Χάρινγκτον (γόνατο), ενώ ο Μαρκ Τζάκσον δεν υπολογίζει ακόμα τους Ζερμέιν Ο’ Νιλ (καρπός), Νεμάνια Νέντοβιτς (οπίσθιος μηριαίος) και Φέστους Εζέλι (γόνατο).

Στο μεταξύ ξεκαθαρίστηκε πως ο Ντέιβιντ Λι χρειάστηκε ένεση στον ώμο, ώστε να παίξει στον χθεσινό αγώνα των «πολεμιστών» με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, στον οποίο ξεπέρασε τον φανερό πόνο και περιόρισε τον φορμαρισμένο Λα Μάρκους Όλντριτζ. Ακόμα, ο Μπεν Γκόρντον των Σάρλοτ Μπόμπκατς έχασε τη σημερινή προπόνηση του Στιβ Κλίφορντ εξαιτίας ίωσης, δύο ημέρες πριν το ματς (30/01, 04:00) στο «Pepsi Center» με τους αποδεκατισμένους Ντένβερ Νάγκετς, που δεν υπολογίζουν τους Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Αντρέ Μίλερ, ενώ δηλώνουν αμφίβολο τον Ντάρελ Άρθουρ (βουβωνική χώρα) για όλα τα ματς των τελευταίων δύο εβδομάδων. Επίσης, οι «αγριόγατες» δεν έχουν τους Κέμπα Ουόλκερ (αστράγαλος), Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι).

Μέσα σε όλα, ο Σόουν Ουίλιαμς υπέγραψε συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Ντιφέντερς της D-League, τρεις εβδομάδες έπειτα από την αποδέσμευσή του από τους Λος Άντζελες Λέικερς, των οποίων ο Τζόρνταν Φάρμαρ (οπίσθιος μηριαίος) και ο Στιβ Μπλέικ (αγκώνας) ανέβασαν μεν ρυθμό σε προπονητικό επίπεδο, αλλά δεν υπολογίζονται για το αυριανό παιχνίδι (29/01, 05:30) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Staples Center», κάτι που ισχύει επίσης για τον Στιβ Νας, που δεν προπονήθηκε σήμερα, αν και δημιουργήθηκε σχετική ελπίδα. Στα πιτς είναι επίσης ο Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), ο οποίος θα εξεταστεί αύριο, ώστε να διαπιστωθεί η πρόοδός του, ενώ το έτερο μέλος του καταλόγου απόντων, Ζαβιέ Ανρί (γόνατο), χρειάστηκε από σήμερα νέες ακτινογραφίες, που δεν προκάλεσαν αλλαγή στα γνωστά δεδομένα. Εξετάστηκε και ο Τζόντι Μικς, αλλά τα ιατρικά τεστ δε φανέρωσαν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, ενώ ο Πάου Γκασόλ περιθωριοποιήθηκε από τις σημερινές ομαδικές ασκήσεις του Μάικ Ντ’ Αντόνι, ώστε να ξεκουραστεί, αλλά θα παίξει αύριο, όπως ο Μικς. Τέλος, ο Φρανκ Βόγκελ έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved