Μαϊάμι Χιτ: Προπονήθηκε ο Ουέιντ

Μαϊάμι Χιτ: Προπονήθηκε ο Ουέιντ

Χωρίς περιορισμούς πήρε μέρος ο Ντουέιν Ουέιντ στη σημερινή προπόνηση των Μαϊάμι Χιτ και άλλα νέα από τον «μαγικό» κόσμο του NBA.

O «Φλας» ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία ματς της ομάδας του Έρικ Σποέλστρα, αλλά η ολοκληρωμένη παρουσία του στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις (25/01) δημιουργούν σημαντικές πιθανότητες επιστροφής στη δράση από τον αυριανό αγώνα (26/01, 20:00) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AT&T Center». Λογικά θα παίξει και ο Γκρεγκ Όντεν (γόνατο), ο οποίος δεν προπονήθηκε σήμερα. Αντίθετα, οι Τεξανοί δεν θα έχουν τους Καούχι Λέοναρντ (χέρι), Τιάγκο Σπλίτερ (ώμος) και Ντάνι Γκριν (χέρι), ενώ ο Γκρεγκ Πόποβιτς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την άμυνα του Μάρκο Μπελινέλι επί του Κάιλ Κόρβερ στο χθεσινό ματς με τους Ατλάντα Χοκς.

Από την πλευρά του, ο Τζέριντ Μπέιλες (δάκτυλο ποδιού) των Μπόστον Σέλτικς κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στη σημερινή προπόνηση του Μπραντ Στίβενς και κρίθηκε αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι (27/01, 01:30) με τους Μπρούκλιν Νετς στο «TD Garden», στο οποίο θα επιστρέψουν ως φιλοξενούμενοι οι Πολ Πιρς και Κέβιν Γκαρνέτ. Κανονικά αναμένεται να παίξει ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (δάκτυλο χεριού) παρά χθεσινό μικροτραυματισμό και ο Ραζόν Ρόντο (γόνατο) θα συνεχίσει με χρονικό περιορισμό, ενώ οι Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια) δεν υπολογίζονται, όπως επίσης ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) των Νεοϋορκέζων. Επίσης, ο Στίβενς δήλωσε πως ίσως αλλάξει βασική πεντάδα, στην οποία είναι οι Ρόντο, Σάλιντζερ, Τζέραλντ Ουάλας, Τζεφ Γκριν και Κρις Χάμφρις, ενώ ο Βίτορ Φαβεράνι υποβιβάστηκε στην D-League.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς (διάσειση) έμεινε εκ νέου εκτός προπόνησης, αλλά ταξίδεψε με την αποστολή των Ορλάντο Μάτζικ για σειρά τριών εκτός έδρας αγώνων που ξεκινά αύριο (27/01, 01:00) από το «New Orleans Arena» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, αφού αναμένεται να επιστρέψει από μέρα σε μέρα. Αμφίβολη κρίνεται και η παρουσία του Ρόνι Πράις (πόδι), ενώ οι «πελεκάνοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο), αλλά ο Ταϊρίκ Έβανς (ίωση) λογικά θα γυρίσει ύστερα από απουσία ενός αγώνα.

Στα των Σακραμέντο Κινγκς, ο Ντε Μάρκους Κάζινς (αστράγαλος) οδεύει προς αποκλεισμό και ο Ρούντι Γκέι (αχίλλειος τένοντας) κρίθηκε αμφίβολος για το αυριανό ματς (27/01, 04:00) στο «Sleep Train Arena» με τους Ντένβερ Νάγκετς, που περιθωριοποίησαν τον Ντάρελ Άρθουρ (βουβωνική χώρα) και από τον σημερινό αγώνα (26/01, 04:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Pepsi Center», άρα δύσκολα θα παίξει αύριο, ενώ οι Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) είναι δεδομένα εκτός. Τέλος, ο κόουτς των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Μάικ Μπράουν, δήλωσε πως προτιμά παραμονή του Άντονι Μπένετ στο βασικό ρόστερ, αντί για υποβιβασμό στην D-League, αν και η 1η επιλογή του φετινού ντραφτ έχει μείνει εκτός rotation.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved