Μπόστον Σέλτικς: Σπάει το όριο ο Ρόντο

Μπόστον Σέλτικς: Σπάει το όριο ο Ρόντο

Σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να αποσπάσει ο Ραζόν Ρόντο στο αποψινό ματς των Μπόστον Σέλτικς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Εξαρχής εκτιμήθηκε πως θα παίξει στον σημερινό αγώνα (22/01, 02:30) του «AmericanAirlines Arena» και πως θα αποκλειστεί από τον αυριανό (23/01, 02:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Verizon Center», αλλά σήμερα ο κόουτς των «κελτών», Μπραντ Στίβενς, δήλωσε πως ο χρόνο συμμετοχής του 27χρονου πλέι-μέικερ θα αυξάνεται σταδιακά. Στα δύο πρώτα ματς έπειτα από πολύμηνη αποχή λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ο Ρόντο περιορίστηκε στα 20 λεπτά, αλλά απόψε αναμένεται να φτάσει στα 25. Από την πλευρά του, ο βασικός «άσος» των Σέλτικς ισχυρίστηκε πως το τωρινό μεταβατικό στάδιο που διανύει η ομάδα του αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τον ίδιο, καθώς μπορεί να διδαχθεί από νέες καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να τον βοηθήσουν σε νέα πιθανή προπονητική καριέρα.

Στο μεταξύ εκτιμήθηκε πως ο Τζέριντ Μπέιλες (δάκτυλο ποδιού) θα μείνει έξω για επτά με δέκα ημέρες, κάτι που θα ευνοήσει σημαντικότερο ρόλο για τον Φιλ Πρέσεϊ, όπως και για τον Έιβερι Μπράντλεϊ, ενώ δεδομένα εκτός παραμένει ο Κιθ Μπόγκανς. Επίσης, ο GM, Ντάνι Έιντζ, σκοπεύει να ανταλλάξει σύντομα τον Τζεφ Γκριν, καθώς διέρρευσε πως έχει προσεγγίσει άλλες ομάδες, ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταφοράς των δικαιωμάτων του 27χρονου γκαρντ/φόργουορντ. Τέλος, ο Ντουέιν Ουέιντ (γόνατο) αποκλείστηκε από τρίτο συνεχόμενο ματς, αν και αναμενόταν να επιστρέψει απόψε για τους Χιτ.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Σέλτικς:
Γκαρντ
Ραζόν Ρόντο
Έιβερι Μπράντλεϊ
Τζέριντ Μπέιλες (Τραυματίας)
Φιλ Πρέσεϊ
Κιθ Μπόγκανς (Άδεια)
Κρις Τζόνσον

Φόργουορντ
Τζεφ Γκριν
Τζάρεντ Σάλιντζερ
Κρις Χάμφρις
Μπράντον Μπας
Τζέραλντ Ουάλας

Σέντερ
Κέλι Όλινικ
Βίτορ Φαβεράνι
Τζόελ Άντονι

Και το τωρινό ρόστερ των Χιτ:
Γκαρντ
Ντουέιν Ουέιντ (Τραυματίας)
Μάριο Τσάλμερς
Ρέι Άλεν
Νόρις Κόουλ
Τόνεϊ Ντάγκλας
Ρότζερ Μέισον Τζούνιορ

Φόργουορντ
Λεμπρόν Τζέιμς
Κρις Μπος
Σέιν Μπατίερ
Ουντόνις Χάσλεμ
Ρασάρντ Λιούις
Μάικλ Μπίσλι
Τζέιμς Τζόουνς

Σέντερ
Κρις Άντερσεν
Γκρεγκ Όντεν

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ONSPORTS TV

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Καιρός - Τσατραφύλλιας: Φθινοπωρινό το σκηνικό τα Χριστούγεννα - Πού θα δούμε βροχές και χιόνια
Καιρός - Τσατραφύλλιας: Φθινοπωρινό το σκηνικό τα Χριστούγεννα - Πού θα δούμε βροχές και χιόνια
Conference League: Η τελική θέση της ΑΕΚ, οι διασταυρώσεις κι ο δρόμος ως τον τελικό
Conference League: Η τελική θέση της ΑΕΚ, οι διασταυρώσεις κι ο δρόμος ως τον τελικό
Πυγμαχία: Πέντε μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 στη Γερμανία
Πυγμαχία: Πέντε μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 στη Γερμανία
ΑΕΚ – Κραϊόβα: «Το αξίζαμε, είμαι περήφανος» - Όσα είπε ο Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου
ΑΕΚ – Κραϊόβα: «Το αξίζαμε, είμαι περήφανος» - Όσα είπε ο Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved