Μιλγουόκι Μπακς: Δεν μπορούν χωρίς… Αντετοκούμπο

Μιλγουόκι Μπακς: Δεν μπορούν χωρίς… Αντετοκούμπο

Χθες «ξύπνησε» με 30 πόντους ο Καρόν Μπάτλερ παραμένοντας αναπληρωματικός πίσω από τον Γιάννη Αντετοκούμπο, στον οποίο έχει… αδυναμία.

Στο ξεκίνημα του 2013-14, ο 33χρονος σμολ φόργουορντ υποστήριξε πως έχει αναλάβει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού του Έλληνα rookie, αλλά έκτοτε απώλεσε τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Λάρι Ντρου από τον... Αντετοκούμπο. Εντούτοις ουδέποτε άλλαξε στάση απέναντι στον άπειρο συμπαίκτη του, όπως πιστοποίησε ύστερα από τη μεγάλη εμφάνιση με τους Ντιτρόιτ Πίστονς: «Χαίρομαι για εκείνον. Ζει το όνειρό του. Διασκεδάζει με κάθε σημασία της λέξης», ενώ ο κόουτς των «ελαφιών» στάθηκε στη γενικότερη πρόοδο του 19χρονου γκαρντ/φόργουορντ: «Νόμιζα πως θα είχε μεγαλύτερο πρόβλημα με την ορολογία, αλλά μαθαίνει γρήγορα και στα πρότυπα του NBA. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου».

Από την πλευρά του, ο Αντετοκούμπο παραμένει σεμνός και συγκεντρωμένος στον στόχο του, που αφορά την καθιέρωση στην ελίτ του NBA, όπως απέδειξε εκ νέου μιλώντας σε εκπρόσωπους των Μέσων έπειτα από τη σημερινή προπόνηση (23/01) των Μπακς. «Δεν πίστευα πως θα φτάσω τόσο γρήγορα στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά είμαι στη βασική πεντάδα και παίρνω λεπτά συμμετοχής. Οι προπονητές μου δείχνουν εμπιστοσύνη, αλλά μαθαίνω ακόμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας NBAer.

Μέσα σε όλα, οι Λάρι Σάντερς (ίωση) και Ο Τζέι Μέιο (ίωση) επέστρεψαν στις προπονήσεις ύστερα από απουσία στο χθεσινό ματς, οπότε λογικά θα παίξουν στο αυριανό (25/01, 02:30) με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Quicken Loans Arena», ενώ ο Ζάζα Πατσούλια (πόδι) έκανε ελαφρύ τρέξιμο, αλλά παραμένει εκτός επ’ αόριστον, όπως και ο Κάρλος Ντελφίνο (πόδι). Επίσης γνωστοποιήθηκε πως ο Μπάτλερ χρειάστηκε επέμβαση στην οδοντική κοιλότητα, δύο ημέρες πριν τους 30 πόντους σε βάρος των «πιστονιών», αλλά πλέον διαπιστώνεται πως είναι στο 100%.

Στα των εκπρόσωπων του Οχάιο, ο Μάικ Μπράουν έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Μπακς. Μάλιστα, οι Κάρικ Φέλιξ και Σεργκέι Καράσεφ προβιβάστηκαν εκ νέου στο βασικό ρόστερ ύστερα από ολιγοήμερο υποβιβασμό στην D-League.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπακς:
Γκαρντ
Μπράντον Νάιτ
Λουκ Ριντνάουρ
Ο Τζέι Μέιο
Γκάρι Νιλ
Νέιτ Ουόλτερς

Φόργουορντ
Τζον Χένσον
Γιάννης Αντετοκούμπο
Ερσάν Ιλιασόβα
Κρις Μίντλετον
Κάρλος Ντελφίνο
Καρόν Μπάτλερ
Έκπε Ούντο

Σέντερ
Λάρι Σάντερς
Ζάζα Πατσούλια
Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Και το τωρινό ρόστερ των Καβαλίερς:
Γκαρντ
Κάιρι Έρβινγκ
Ντίον Ουέιτερς
Τζάρετ Τζακ
Σι Τζέι Μάιλς
Μάθιου Ντελαβέντοβα
Κάρικ Φέλιξ

Φόργουορντ
Λουόλ Ντενγκ
Τριστάν Τόμπσον
Ερλ Κλαρκ
Αλόνζο Γκι
Άντονι Μπένετ
Σεργκέι Καράσεφ

Σέντερ
Άντερσον Βαρεχάο
Τάιλερ Ζέλερ
Χένρι Σιμς

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved