Μιλγουόκι Μπακς: Λατρεία για Αντετοκούμπο (video)

Μιλγουόκι Μπακς: Λατρεία για Αντετοκούμπο (video)

Για αποφασισμένο και δουλευταρά Γιάννη Αντετοκούμπο κάνει λόγο ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Λάρι Ντρου, όπως και συνεργάτες του.

Ο νεότερος παίκτης του NBA έχει αποκτήσει ήδη προσωνύμιο, καθώς αποκαλείται «Greek Freak», ώστε να αποφευχθεί το… επώνυμό του. Αποτέλεσε 15η επιλογή του φετινού ντραφτ, αλλά δεν έχει εξασφαλίσει ευκαιρίες ανάλογες του Νέιτ Ουόλτερς, που ήταν 38η, αφού τα «ελάφια» θέτουν σε προτεραιότητα την ομαλή προσαρμογή του στα δεδομένα του «μαγικού» κόσμου. Πάντως, ο Ντρου διακρίνει ήδη σημαντική πρόοδο του Αντετοκούμπο, αλλά τονίζει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος για μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

«Δουλεύει, κάτι που είναι σημαντικό, οπότε εμείς καλούμαστε να τον εξελίξουμε. Δέχεται τις συμβουλές μας με ευχάριστο τρόπο. Είναι αποφασισμένος και είναι ήδη καταπληκτικός χειριστής της μπάλας. Πλέον αντιμετωπίζει τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, οπότε πρέπει να μάθει να παίζει απέναντι στους καλύτερους. Με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής απέναντι σε επιλεγμένους αντιπάλους αποκτά εμπειρίες, οπότε δυναμώνει και προσαρμόζεται σταδιακά, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 55χρονος κόουτς στο RealGM.

«Τον ήξερα μονάχα μέσω των βίντεο, που είχα δει, αλλά αποδεικνύεται θεαματικός και ευχάριστος. Δεν ήταν μαζί μας στο Summer League, αλλά διατηρεί όλα τα προτερήματα, που είναι απαραίτητα για μεγάλη καριέρα» πρόσθεσε ο Μπομπ Μπέντερ, βοηθός του Ντρου, o oποίος συμπλήρωσε: «Δε δυσκολεύεται με τα αγγλικά, αλλά με μπασκετικές ορολογίες, που πρέπει να του εξηγήσουμε».

«Θέλει να μαθαίνει κάθε ημέρα. Είναι σε δύσκολη θέση λόγω ηλικίας και αλλαγής χώρας, αλλά αντιμετωπίζει τα αρνητικά δεδομένα. Μου θυμίζει τον Νικολά Μπατούμ, αλλά είναι περισσότερο πλέι-μέικερ. Σε τρία ή τέσσερα χρόνια ουδείς θα θυμάται τη rookie χρονιά του και τις δυσκολίες προσαρμογής» δήλωσε ο Τζον Χένσον, ενώ ο Καρόν Μπάτλερ υποστήριξε σχετικά: «Είναι ικανός και μαθαίνει γρήγορα. Νιώθω σαν μεγάλος αδερφός του».

Με τον Αντετοκούμπο στην αποστολή, οι Μπακς αντιμετωπίζουν σήμερα (14/11, 02:00) τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center», σε ματς από το οποίο θα απουσιάσουν οι τραυματισμένοι Λάρι Σάντερς, Κάρλος Ντελφίνο, Ερσάν Ιλιασόβα και Λουκ Ριντνάουρ, αν και ο τελευταίος δήλωσε σήμερα πως νιώθει εξαιρετικά έπειτα από πολυήμερη απουσία με αφορμή ενοχλήσεις στη μέση. Από την άλλη, οι Τόμπιας Χάρις, Γκλεν Ντέιβις και Σόλομον Τζόουνς είναι στα πιτς.

Τέλος, ο «Big Baby» απολογήθηκε μέσω Twitter για τη συμπεριφορά του σε ξενοδοχείο του Ορλάντο: «Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ήμουν λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη. Θέλω να ζητήσω συγνώμη στους Μάτζικ, στους φίλους της ομάδας και στην πόλη του Ορλάντο». Σύμφωνα με το TMZ, μάλιστα, ο σύλλογος της Φλόριντα έχει αποζημιώσει ήδη το ξενοδοχείο, ώστε να αποφευχθεί μήνυση σε βάρος του Ντέιβις, τον οποίο επέπληξε με πρόστιμο.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπακς:
Γκαρντ
Μπράντον Νάιτ
Ο Τζέι Μέιο
Λουκ Ριντνάουρ (Τραυματίας)
Γκάρι Νιλ
Νέιτ Ουόλτερς

Φόργουορντ
Καρόν Μπάτλερ
Ερσάν Ιλιασόβα (Τραυματίας)
Κάρλος Ντελφίνο (Τραυματίας)
Τζον Χένσον
Γιάννης Αντετοκούμπο
Έκπε Ούντο
Κρις Μίντλετον

Σέντερ
Λάρι Σάντερς (Τραυματίας)
Ζάζα Πατσούλια
Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Και το τωρινό ρόστερ των Μάτζικ:
Γκαρντ
Βίκτορ Ολαντίπο
Άαρον Αφλάλο
Τζαμίρ Νέλσον
Ετουάν Μουρ
Ρόνι Πράις
Ντόρον Λαμπ

Φόργουορντ
Τόμπιας Χάρις (Τραυματίας)
Γκλεν Ντέιβις (Τραυματίας)
Άντριου Νίκολσον
Κάιλ Ο’ Κιν
Μο Χάρκλες
Τζέισον Μάξιελ
Χέντο Τούρκογλου

Σέντερ
Νίκολα Βούτσεβιτς
Σόλομον Τζόουνς (Τραυματίας)

Μιλγουόκι Μπακς: Λατρεία για Αντετοκούμπο (video)



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved