Σικάγο Μπουλς: Μελλοντικές αποζημιώσεις για Ντενγκ

Σικάγο Μπουλς: Μελλοντικές αποζημιώσεις για Ντενγκ

Αρχικά αναφέρθηκε πως οι Σικάγο Μπουλς απέκτησαν μία επιλογή ντραφτ στο πλαίσιο της παραχώρησης του Λουόλ Ντενγκ, αλλά η αποζημίωση αποδεικνύεται μεγαλύτερη.

Για λίγες ώρες προστέθηκε στο δυναμικό ο Άντριου Μπάινουμ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε ήδη μέσω του καταλόγου των waivers, ώστε να αποφευχθεί καταβολή των υπολειπόμενων 6.3 εκατομμυρίων δολαρίων που προβλέπονται στο μονοετές συμβόλαιό του. Πέρα από τον 26χρονο σέντερ, οι «ταύροι» εξασφάλισαν δικαίωμα για μία επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου, την οποία θα χρησιμοποιήσουν το 2014, αν είναι εκτός των πρώτων 12 θέσεων, το 2015 αν είναι εκτός των πρώτων 10, το 2016 αν είναι εκτός των πρώτων 10 και το 2017 αν είναι εκτός των πρώτων 10. Επίσης, στο πλαίσιο της ανταλλαγής πήραν δύο επιλογές ντραφτ δεύτερου γύρου του 2015 και 2016, τις οποίες απέκτησαν παλιότερα οι Καβαλίερς από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Μέσα σε όλα, άνθρωποι των Μπουλς αναγνώρισαν την προσφορά του 28χρονου Ντενγκ από το 2004 μέχρι φέτος, διάστημα στο οποίο ο Βρετανός διεθνής έγινε δύο φορές All Star, αλλά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα γίνει unrestricted free agent, θα ανήκει στους Καβαλίερς. Μάλιστα, το Yahoo! Sports αποκάλυψε πως ο Ντενγκ απέρριψε τριετές συμβόλαιο 30 εκατομμυρίων δολαρίων, λίγο πριν κατακυρωθεί η ανταλλαγή του, ενώ το ESPN πρόσθεσε πως ο Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ αναμένεται να εμπλακεί σε νέα ανταλλαγή των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων», αν και λογικά θα καλύψει το διαμορφωμένο κενό στο αρχικό σχήμα του Τομ Θίμποντο αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι (08/01, 03:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «United Center».

Σημαντικότερο ρόλο θα αποκτήσει και ο 22χρονος Τόνι Σνελ, ο οποίος ίσως γίνει και βασικός, ενώ σε περίπτωση παραχώρησης του Ντανλίβι θα αναλάβει κυρίαρχο ρόλο στο rotation, αν και είναι rookie, ενώ το USA Today ανέφερε πως οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ενδιαφέρονται για απόκτηση του Κερκ Χάινριχ μέσω ανταλλαγής, κάτι που είναι ιδιαίτερα πιθανό, αφού οι Μπουλς δείχνουν ανοικτοί απέναντι σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Πάντως, οι «πολεμιστές», όπως και οι Σακραμέντο Κινγκς, φαίνεται πως έχουν προσεγγίσει ήδη τους Ντένβερ Νάγκετς, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής γύρω από τον Αντρέ Μίλερ. Από την πλευρά του, ο GM, Γκαρ Φόρμαν, άφησε να εννοηθεί ότι οι τωρινές κινήσεις θα ευνοήσουν μελλοντική ενδυνάμωση του ρόστερ γύρω από τον τραυματισμένο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο) και τον Νίκολα Μίροτιτς, τον οποίο σκοπεύει να φέρει στο NBA από το ξεκίνημα του 2014-15.

Πλην απροόπτου, ο Κάρλος Μπούζερ θα χάσει επίσης το αποψινό ματς με τον σύλλογο της Αριζόνα λόγω τραυματισμού στο γόνατο, οπότε οι Χάινριχ, Ντανλίβι, Τζίμι Μπάτλερ, Ταζ Γκίμπσον και Γιοακίμ Νοά θα είναι βασικοί, ενώ ο Σνελ λογικά θα είναι «έκτος παίκτης». Από την άλλη θα λείψουν οι Έρικ Μπλέντσο (γόνατο), Άλεξ Λεν (αστράγαλος) και Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός), αν και ο πρώτος δήλωσε σήμερα (07/01) πως νιώθει ήδη καλύτερα.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπουλς:
Γκαρντ
Ντέρικ Ρόουζ (Τραυματίας)
Τζίμι Μπάτλερ
Κερκ Χάινριχ
Μαρκίς Τιγκ (D-League)
Ντι Τζέι Όγκουστιν

Φόργουορντ
Κάρλος Μπούζερ (Τραυματίας)
Ταζ Γκίμπσον
Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ
Τόνι Σνελ
Έρικ Μέρφι

Σέντερ
Γιοακίμ Νοά
Ναζρ Μοχάμεντ

Και τo τωρινό ρόστερ των Σανς:
Γκαρντ
Γκόραν Ντράγκιτς
Έρικ Μπλέντσο (Τραυματίας)
Άρτσι Γκούντγουιν
Ις Σμιθ
Ντιόντε Κρίστμας
Λεάντρο Μπαρμπόσα

Φόργουορντ
Μαρκίεφ Μόρις
Τσάνινγκ Φράι
Μάρκους Μόρις
Τζέραλντ Γκριν
Πι Τζέι Τάκερ

Σέντερ
Άλεξ Λεν (Τραυματίας)
Μάιλς Πλαμλί
Εμέκα Οκαφόρ (Τραυματίας)
Βιατσεσλάβ Κραβτσόβ

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved