Νιου Γιορκ Νικς: Συζητήσεις και με Λέικερς

Νιου Γιορκ Νικς: Συζητήσεις και με Λέικερς

Οι Λος Άντζελες Λέικερς προσέγγισαν τους Νιου Γιορκ Νικς, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής, η οποία αφορά τους Ιμάν Σουμπέρτ και Τάισον Τσάντλερ.

Για τον μεν είναι γνωστό πως οι Νεοϋορκέζοι είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν σε «πακέτο» μαζί με τον Αμάρε Στουντεμάιρ, ενώ υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα διαπιστώθηκε πως οι Νικς ίσως θελήσουν να δώσουν τον Τσάντλερ σε ομάδα, η οποία θα πάρει και τον Σμιθ. Όλα τα παραπάνω αποτελούν εκτιμήσεις βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων, αλλά από την πλευρά των Λέικερς τα δεδομένα είναι πιο απλά, καθώς η αφορμή για προσπάθεια ανταλλαγής με τους εκπρόσωπους του «Μεγάλου Μήλου» αφορά άμεση παραχώρηση του Πάου Γκασόλ, που το καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent. Αναφορικά με τον Σουμπέρτ, οι Τορόντο Ράπτορς και οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν δείξει ενδιαφέρον, άρα γίνεται αντιληπτό πως οι Νικς προχωρούν με πολλαπλές διαπραγματεύσεις, ώστε να «διορθώσουν» το ρόστερ τους.

Στο μεταξύ αναφέρθηκε πως η σχέση του Σμιθ με τον Μάικ Ουόντσον είναι πλέον ιδιαίτερα άσχημη, αφού αποκαλύφθηκε πως οι δύο άνδρες αντάλλαξαν «βαριά» λόγια ύστερα από πρόσφατο ματς των Νεοϋορκέζων, αλλά σήμερα (16/12) ο κόουτς των Νικς επανέλαβε πως ο κορυφαίος «έκτος παίκτης» του 2012-13 δεν είναι στο 100% από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν σχολιάζοντας εκ νέου τις συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις του Σμιθ. Ο τελευταίος, πάντως, θα παίξει στο αποψινό ματς (17/12, 02:30) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Madison Square Garden», σε αντίθεση με τους Ρέιμοντ Φέλτον (οπίσθιος μηριαίος), Τάισον Τσάντλερ (πόδι) και Κένιον Μάρτιν (κοιλιακούς).

Μάλιστα, ο Ουόντσον παραδέχθηκε πως ο Φέλτον ίσως περιοριστεί σε αναπληρωματικό ρόλο, όταν επιστρέψει, ενώ πρόσθεσε πως ο Μάρτιν λογικά θα μείνει έξω για καιρό. Μέσα σε όλα δημιουργήθηκε προοπτική για παρουσία του Τσάντλερ στο μεθαυριανό ματς (19/12, 03:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «BMO Harris Bradley Center», κάτι που θα συμβεί, αν δε μεσολαβήσει απρόοπτη εξέλιξη. Στο μεταξύ, ο πρώτος κόουτς των Νικς εκτίμησε πως ο Στουντεμάιρ ίσως προσεγγίσει χρόνο συμμετοχής 30 λεπτών στο σημερινό ματς με τους «μάγους» και επανέφερε στο προσκήνιο τον Τζέρεμι Τάιλερ εκφράζοντας ελπίδα για επιστροφή του 22χρονου φόργουορντ στους Νεοϋορκέζους εντός του 2013-14.

Στα των Ουίζαρντς ξεχωρίζει η επιστροφή του Μπράντλι Μπιλ (πόδι) έπειτα από απουσία εννέα αγώνων, καθώς γύρισε στις προπονήσεις και απέσπασε ιατρική έγκριση για αγωνιστική παρουσία με περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα, ο Νενέ (αχίλλειος τένοντας) θα χάσει ένα ακόμα ματς, αλλά οι «πρωτευουσιάνοι» ελπίζουν πως θα είναι διαθέσιμος στο μεθαυριανό (19/12, 02:30) με τους Μπρούκλιν Νετς στο «Barclays Center». Τέλος, ο Μάρτσιν Γκορτάτ μίλησε με τον Ράντι Ουίτμαν, στον οποίο εξέφρασε τα παράπονά του για τον ρόλο του εντός των επιθετικών συστημάτων, ενώ ο ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτης, Τεντ Λέονσις, αποκάλυψε πως σύντομα θα ξεκινήσουν εργασίες για κατασκευή βοηθητικού κλειστού για τις προπονήσεις των Ουίζαρντς.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον (Τραυματίας)
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ
Κρις Σμιθ (D-League)

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν (Τραυματίας)
Αμάρε Στουντεμάιρ
Τουρ Μάρι

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ (Τραυματίας)
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ

Και το τωρινό ρόστερ των Ουίζαρντς:
Γκαρντ
Τζον Ουόλ
Μπράντλι Μπιλ (Τραυματίας)
Έρικ Μέινορ
Γκάρετ Τεμπλ
Γκλεν Ράις Τζούνιορ

Φόργουορντ
Ότο Πόρτερ Τζούνιορ
Τρέβορ Αρίζα
Μαρτέλ Ουέμπστερ
Τρέβορ Μπούκερ
Γιαν Βέσελι
Κρις Σίνγκλεντον
Αλ Χάρινγκτον

Σέντερ
Μάρτσιν Γκορτάτ
Νενέ (Τραυματίας)
Κέβιν Σεραφέν

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved