Λος Άντζελες Λέικερς: Κοντά σε επιστροφή ο Φάρμαρ

Λος Άντζελες Λέικερς: Κοντά σε επιστροφή ο Φάρμαρ

Εντός της τρέχουσας εβδομάδες ενδέχεται να επιστρέψει ο Τζόρνταν Φάρμαρ στους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς πλέι-μέικερ.

Πέρα από τον 27χρονο Αμερικανό πλέι-μέικερ, εκτός είναι οι Στιβ Νας (μέση) και Στιβ Μπλέικ (αγκώνας), οπότε ο Κόμπι Μπράιαντ είναι βασικός «άσος» του Μάικ Ντ’ Αντόνι, ενώ οι Τζόντι Μικς και Ζαβιέ Ανρί βοηθούν στην οργάνωση των επιθέσεων των «λιμνάνθρωπων». Με αντίστοιχη αγωνιστική τακτική θα πορευτούν και απόψε (17/12, 02:30) οι Λέικερς, καθώς αντιμετωπίζουν τους Ατλάντα Χοκς στο «Philips Arena», ενώ χωρίς αληθινό πλέι-μέικερ θα παραταχθούν και στο αυριανό ματς (18/12, 03:00) με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη στο «FedEx Forum». Ωστόσο, ο Φάρμαρ (οπίσθιος μηριαίος) ίσως προλάβει το παιχνίδι (21/12, 05:30) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Staples Center».

Άλλωστε μεθαύριο θα γίνουν νέα ιατρικά τεστ, ώστε να επιβεβαιωθούν ενδείξεις των τελευταίων ημερών για σημαντική πρόοδο στην αποθεραπεία του 27χρονου πλέι-μέικερ. Προφανώς, λοιπόν, ο Φάρμαρ θα αναλάβει καθήκοντα βασικού «άσου», αν αποσπάσει ιατρική έγκριση για παρουσία σε ματς της regular season. Μέσα σε όλα, ο Ραμόν Σέσιονς των Σάρλοτ Μπόμπκατς εκμεταλλεύτηκε το κενό της προηγούμενης ομάδας του στη θέση «1» δηλώνοντας πως περίμενε ότι οι Λέικερς θα τον επανακτήσουν, όταν έγινε unrestricted free agent, ώστε να αποσπάσει μεγαλύτερο συμβόλαιο, το οποίο εξασφάλισε τελικά από τις «αγριόγατες».

Παράλληλα, ο Κρις Κέιμαν αποκάλυψε μέσω συνέντευξης στο ESPN πως περίμενε σημαντικότερο ρόλο, όταν υπέγραψε στους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων», κάτι που προφανώς σημαίνει πως είναι δυσαρεστημένος από τις τωρινές συνθήκες στους Λέικερς, κάτι που ισχύει και για τον Πάου Γκασόλ. Γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, πως το κλίμα στους «λιμνάνθρωπους» δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, ούτε υπέρ του 62χρονου κόουτς.

Στα των Χοκς, ο Γκουστάβο Αγιόν (αστράγαλος) αποκλείστηκε από τέταρτο συνεχόμενο ματς, καθώς κρίθηκε εκ νέου ανέτοιμος. Τέλος, οι εκπρόσωποι της Τζόρτζια προβίβασαν τον Ντένις Σρόντερ στο βασικό ρόστερ και υποβίβασαν τον Τζάρεντ Κάνινγχαμ στους Μπάκερσφιλντ Τζαμ της D-League συνεχίζοντας τις εναλλαγές αναφορικά με παρουσία παικτών της πρώτης ομάδας στο δυναμικό της θυγατρικής.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας (Τραυματίας)
Κόμπι Μπράιαντ
Στιβ Μπλέικ (Τραυματίας)
Τζόρνταν Φάρμαρ (Τραυματίας)
Τζόντι Μικς
Ζαβιέ Ανρί

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ
Σόουν Ουίλιαμς
Ράιαν Κέλι

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε

Και το τωρινό ρόστερ των Χοκς:
Γκαρντ
Τζεφ Τιγκ
Λου Ουίλιαμς
Σέλβιν Μακ
Τζον Τζένκινς
Ντένις Σρόντερ
Τζάρεντ Κάνινγχαμ (D-League)

Φόργουορντ
Πολ Μίλσαπ
Κάιλ Κόρβερ
Έλτον Μπραντ
Ντε Μαρ Κάρολ
Μάικ Σκοτ
Καρτιέρ Μάρτιν

Σέντερ
Αλ Χόρφορντ
Γκουστάβο Αγιόν (Τραυματίας)
Πέρο Άντιτς

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved