Μπρούκλιν Νετς: Δε… διαβάζει ο Κιντ

Μπρούκλιν Νετς: Δε… διαβάζει ο Κιντ

Την ευθύνη για το αρνητικό ξεκίνημα των Μπρούκλιν Νετς στο φετινό πρωτάθλημα ανέλαβε ο Τζέισον Κιντ τονίζοντας πως συνέχεια φταίει ο προπονητής.

Είναι δεδομένο πως ο 40άχρονος Αμερικανός δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα στον νέο ρόλο του, αλλά είναι γνωστό πως ο βοηθός του, Λόρενς Φρανκ, είναι ο… κανονικός κόουτς των Νεοϋορκέζων, οπότε η ανάληψη της ευθύνης για το αρχικό 3-7 ίσως έχει «προστατευτικό» χαρακτήρα. «Απλά κοουτσάρω με λάθος τρόπο. Η ευθύνη είναι δική μου» δήλωσε, πάντως, ο Κιντ, ενώ ο Τζέισον Τέρι πρόσθεσε: «Δεν υπήρξε συνάντηση παικτών στα αποδυτήρια. Απλά μιλήσαμε για την απώλεια της νίκης. Προσπαθούμε να βρούμε λύση», ώστε να διαψεύσει φημολογίες για μίτινγκ χωρίς προπονητές ύστερα από τη χθεσινή ήττα από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Διαπιστώνεται πως απαιτείται ακόμα «δέσιμο» μεταξύ των παικτών, κάτι που είναι λογικό, από τη στιγμή που το ρόστερ άλλαξε σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια της offseason, ενώ οι πολλαπλοί τραυματισμοί παικτών δε βοηθούν τους «προβληματικούς» Νετς. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Μπρουκ Λόπεζ (αστράγαλος) και Αντρέι Κιριλένκο (μέση) δεν προπονήθηκαν σήμερα (19/11), αλλά ο πρώτος υποστήριξε πως θα μπορέσει να παίξει στο αυριανό ματς (21/11, 02:00) με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς στο «Time Warner Cable Arena». Αντίθετα, ο Ντερόν Ουίλιαμς (αστράγαλος) επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα των εκπρόσωπων του Μπρούκλιν, αλλά λογικά θα συνεχίσει με πλαφόν στον χρόνο συμμετοχής του, αν εγκριθεί παρουσία στο αυριανό παιχνίδι με τις «αγριόγατες» του Μάικλ Τζόρνταν.

Από την άλλη, ο Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι) παραμένει στα πιτς, ενώ ο Αλ Τζέφερσον (αστράγαλος) κρίνεται εκ νέου αμφίβολος, αν και πήρε μέρος στη σημερινή ελαφριά προπόνηση, καθώς ο Στιβ Κλίφορντ ξεκαθάρισε πως ο «Big Al» δεν είναι ακόμα στο 100%. Τέλος, ο Μπεν Γκόρντον δήλωσε πως θα ήθελε να επιστρέψει στους Σικάγο Μπουλς το επόμενο καλοκαίρι, όταν εκπνεύσει πενταετές συμβόλαιο 55 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού θεωρεί πως στους «ταύρους» διένυσε το καλύτερο στάδιο της καριέρας του, ενώ στους Μπόμπκατς είναι πλέον εκτός rotation.

Παρακάτω τωρινό ρόστερ των Νετς:
Γκαρντ
Ντερόν Ουίλιαμς
Τζο Τζόνσον
Τζέισον Τέρι
Άλαν Άντερσον
Τάισον Τέιλορ
Σόουν Λίβινγκστον

Φόργουορντ
Πολ Πιρς
Αντρέι Κιριλένκο
Ρέτζι Έβανς
Μίρσα Τελέτοβιτς
Μέισον Πλαμλί
Τορνίκε Σενγκέιλα

Σέντερ
Κέβιν Γκαρνέτ
Μπρουκ Λόπεζ
Αντράι Μπλάτσε

Και το τωρινό ρόστερ των Μπόμπκατς:
Γκαρντ
Κέμπα Ουόλκερ
Τζέραλντ Χέντερσον
Ρέιμον Σέσιονς
Τζανίρο Πάργκο
Μπεν Γκόρντον

Φόργουορντ
Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ
Τζεφ Τέιλορ
Τζος Μακ Ρόμπερτς
Άντονι Τόλιβερ
Μπίσμακ Μπιγιόμπο
Τζεφ Άντριεν
Τζέιμς Σάουδερλαντ

Σέντερ
Αλ Τζέφερσον
Κόντι Ζέλερ
Μπρένταν Χέιγουντ



Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved