Χιούστον Ρόκετς: «Χάλασε» το δίδυμο Χάουαρντ-Ασίκ

Χιούστον Ρόκετς: «Χάλασε» το δίδυμο Χάουαρντ-Ασίκ

Ο τεχνικός των Χιούστον Ρόκετς, Κέβιν Μακ Χέιλ, δεν είναι πλέον ιδιαίτερα πρόθυμος να συνδυάσει τους Ντουάιτ Χάουαρντ και Ομέρ Ασίκ.

Από το ματς με τους Τορόντο Ράπτορς περιόρισε την παρουσία του Τούρκου σέντερ, αν και ο αγώνας κρίθηκε στη δεύτερη παράταση, αλλά ο 55χρονος κόουτς ξεκαθάρισε πως δεν έχει πάρει οριστική απόφαση αναφορικά με την προοπτική ταυτόχρονης παρουσίας του «D-12» με τον Ασίκ: «Είμαι 50-50%. Χρειάζονται χρόνο, ώστε να δημιουργήσουν την κατάλληλη χημεία και να βελτιωθούν. Κάθε φορά που αποφασίζω πως δεν θα ξαναδοκιμάσω το ψηλό σχήμα, κάτι συμβαίνει και επιστρέφω σε αυτό». Απόψε (14/11, 02:00), πάντως, ο φορμαρισμένος Τέρενς Τζόουνς θα είναι βασικός πάουερ φόργουορντ δίπλα στον Χάουαρντ, καθώς οι Ρόκετς δοκιμάζονται στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Χάρντεν αποκλείστηκε από τον σημερινό αγώνα, αφού πρώτα υποστήριξε πως ίσως πρέπει να πάρει ρεπό στο αποψινό παιχνίδι ή στο αυριανό (15/11, 03:00) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden», ώστε να ξεκουραστεί, καθώς επανέλαβε πως ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμούς στο πόδι, στον καρπό και στη μέση! Στο μεταξύ, ο πρώην γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κατέθεσε έφεση επί της πρωτοβάθμιας απόφασης του NBA περί προστίμου 5,000 δολαρίων με αφορμή δεύτερο παραβίαση του κανονισμού περί flopping.

Την ύστατη ώρα κρίθηκε και η συμμετοχή των Φραντσίσκο Γκαρσία (ίωση), Πάτρικ Μπέβερλι (ίωση) και Τσάντλερ Πάρσονς (μέση), αν και όλοι πήραν μέρος στην πρωινή προπόνηση του Μακ Χέιλ, άρα φυσιολογικά είναι διαθέσιμοι. Παράλληλα εκτιμήθηκε πως οι ενοχλήσεις του Όμρι Κάσπι στο γόνατο δεν είναι τόσο σοβαρές, ώστε να αποκλειστεί από κάποιο παιχνίδι, ενώ ο Τζέρεμι Λιν είναι επίσης ετοιμοπόλεμος. Ακόμα, ο Χάουαρντ ξεκαθάρισε πως βαρέθηκε να συζητά για την αστοχία (σ.σ. 47.1%) στις βολές: «Ας το αφήσουμε το θέμα. Όσο δεν το σκέφτομαι, ευστοχώ, όπως συμβαίνει στις προπονήσεις».

Από την πλευρά τους, οι 76ερς στερούνται των υπηρεσιών των Νέρλενς Νόελ, Τζέισον Ρίτσαρντσον και Κουάμε Μπράουν, ενώ στα πιτς είναι και ο Άρνετ Μάλτρι, ο οποίος άρχισε ατομικές προπονήσεις για πρώτη φορά έπειτα από την εγχείρηση στον αστράγαλο. Τέλος, ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση (12/11) του Μπρετ Μπράουν εξαιτίας ενοχλήσεων στο πόδι, αλλά αναμένεται να παίξει κανονικά στο σημερινό ματς, είτε απέναντι στον Μπέβερλι, είτε απέναντι στον Λιν.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Ρόκετς:
Γκαρντ
Τζέιμς Χάρντεν
Τζέρεμι Λιν
Πάτρικ Μπέβερλι
Άαρον Μπρουκς
Φραντσίσκο Γκαρσία
Αϊσάια Κανάν (D-League)

Φόργουορντ
Τσάντλερ Πάρσονς
Ρόνι Μπρούερ
Τέρενς Τζόουνς
Όμρι Κάσπι
Κρεγκ Σμιθ
Ρόμπερτ Κόβινγκτον (D-League)

Σέντερ
Ντουάιτ Χάουαρντ
Ομέρ Ασίκ
Ντονάτας Μοτιεγιούνας

Και το τωρινό ρόστερ των «Σίξερς»:
Γκαρντ
Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς
Έβαν Τέρνερ
Τζέιμς Άντερσον
Ντάριους Μόρις
Τζέισον Ρίτσαρντσον (Τραυματίας)
Τόνι Ρότεν

Φόργουορντ
Θάντεους Γιανγκ
Λαβόι Άλεν
Άρνετ Μάλτρι (Τραυματίας)
Χόλις Τόμπσον
Μπράντον Ντέιβις

Σέντερ
Νέρλενς Νόελ (Τραυματίας)
Σπένσερ Χάους
Κουάμε Μπράουν (Τραυματίας)
Ντάνιελ Όρτον



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved