Νιου Γιορκ Νικς: Νέα τοποθέτηση του «Μέλο»

Νιου Γιορκ Νικς: Νέα τοποθέτηση του «Μέλο»

Να αποσυρθεί ως μέλος του ρόστερ των Νιου Γιορκ Νικς θέλει ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος το καλοκαίρι θα γίνει unrestricted free agent.

«Για να είμαι ειλικρινής, θέλω να αποσυρθώ στη Νέα Υόρκη. Πολλοί βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα, όταν είπα πως θέλω να γίνω free agent» δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Μέλο», που πιστοποίησε πως θέλει να φέρει «δυνατούς» παίκτες στους Νικς: «Ναι, θα μιλήσω με παίκτες, για να τους πείσω να έρθουν να στη Νέα Υόρκη και να παίξουν στην ομάδα». Όπως και να έχει, ο Άντονι φαίνεται πως δεν θα επεκτείνει μονομερώς το συμβόλαιό του, οπότε από την 1η Ιουλίου του 2014 θα μπορεί να εξετάσει πρόταση από οποιονδήποτε σύλλογο του «μαγικού» κόσμου.

Από την πλευρά του, ο Τάισον Τσάντλερ στάθηκε στον περσινό αποκλεισμό από τους Ιντιάνα Πέισερς παραδεχόμενος πως ηττήθηκε στη «μάχη» των σέντερ από τον Ρόι Χίμπερτ, ώστε να τονίσει πως διατηρεί επιπλέον κίνητρο εντός της τρέχουσας σεζόν. Ακόμα, οι Ρέιμοντ Φέλτον και Ιμάν Σουμπέρτ δεν πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση (02/11) του Μάικ Ουόντσον, ώστε να αναρρώσουν ύστερα από μικροτραυματισμό, αλλά αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι αύριο (04/11, 02:30), όταν οι Νεοϋορκέζοι υποδεχτούν τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Madison Square Garden». Αντίθετα ο Αμάρε Στουντεμάιρ θα περιθωριοποιηθεί, οπότε ο Κένιον Μάρτιν θα επανενταχθεί στο rotation.

Τιμωρημένος παραμένει ο Τζέι Αρ Σμιθ, ενώ ο Αντρέα Μπαρνιάνι θα διατηρήσει τον ρόλο του βασικού πάουερ φόργουορντ επιτρέποντας στον Άντονι να παραμείνει στη θέση «3». Αναφέρουμε επίσης πως ο 34χρονος Ρίκι Ντέιβις, πρώην NBAer, επιλέχθηκε από τους Έρι Μπέιχοκς, θυγατρική ομάδα των Νικς στην D-League, στον έκτο γύρο του χθεσινού ντραφτ του NBDL.

Από την άλλη, οι «λύκοι» απέκλεισαν τον Ρόνι Τουριάφ για ακαθόριστο χρονικό διάστημα, καθώς στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν νέα ιατρικά τεστ στον δεξιό αγκώνα, τον οποίο χτύπησε χθες. Θυμίζουμε πως στα πιτς είναι και ο Τσέιζ Μπάντινγκερ, οπότε δημιουργείται αργά και σταθερά «θέμα» στο rotation του Ρικ Έιντελμαν. Στο μεταξύ, το ESPN εκτίμησε πως δεν υπάρχει εξέλιξη στη μεταγραφική αναζήτηση νέου σμολ φόργουορντ, την οποία αποκάλυψε πριν από δύο εβδομάδες ο Έιντελμαν, οπότε ο Ντέρικ Ουίλιαμς μπορεί ακόμα να ελπίζει σε χρόνο συμμετοχής.

Τέλος, η φετινή επιλογή ντραφτ των Τίμπεργουλφς, Λορένζο Μπράουν, αιτήθηκε και απέσπασε ανταλλαγή στους Σπρίνγκφιλντ Άρμορ της D-League, επειδή δεν ήθελε να παραμείνει στους Αϊόβα Ένερτζι, θυγατρική ομάδα των εκπρόσωπων της Μινεάπολις. Αντίθετα,  ο Όθιους Τζέφερς, που «κόπηκε» μαζί με τον Μπράουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Έιντελμαν, εντάχθηκε στο ρόστερ των Ένερτζι.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ
Κρις Σμιθ

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν
Αμάρε Στουντεμάιρ
Τουρ Μάρι

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ

Και το τωρινό ρόστερ των Τίμπεργουλφς:
Γκαρντ
Ρίκι Ρούμπιο
Κέβιν Μάρτιν
Χοσέ Μπαρέα
Αλεξέι Σβεντ
Σαμπάζ Μουχάμαντ
Έι Τζέι Πράις

Φόργουορντ
Κέβιν Λοβ
Ντέρικ Ουίλιαμς
Τσέιζ Μπάντινκερ
Κόρεϊ Μπρούερ
Ντάντε Κάνινγχαμ
Ρόμπι Χάμελ

Σέντερ
Νίκολα Πέκοβιτς
Ρόνι Τουριάφ
Γκόρτζι Ντιένγκ



Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved