Σικάγο Μπουλς: Τρόμαξαν με Ρόουζ

Σικάγο Μπουλς: Τρόμαξαν με Ρόουζ

Δεν πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Τομ Θίμποντο, αλλά ο Ντέρικ Ρόουζ θα παίξει στο σημερινό ματς των Σικάγο Μπουλς με τους Νιου Γιορκ Νικς.

Ενοχλήσεις στον λαιμό αποτέλεσαν αφορμή της απουσίας, καθώς το ταλαιπωρημένο γόνατο του Ρόουζ δεν έχει φανερώσει αντίστοιχα προβλήματα. Αρχικά, πάντως, εκτιμήθηκε πως η συμμετοχή του 25χρονου πλέι-μέικερ στο σημερινό παιχνίδι (01/11, 02:00) του «United Center» θα κριθεί την ύστατη ώρα, αλλά στη συνέχεια ο ίδιος ο Ρόουζ ξεκαθάρισε πως θα είναι στη διάθεση του Θίμποντο. Υποστήριξε, επίσης, πως στο πρωινό ζέσταμα έγιναν μονάχα ατομικές ασκήσεις, οπότε δεν έχασε οδηγίες του 55χρονου κόουτς των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων». Ομολόγησε, πάντως, πως οι ενοχλήσεις τον λαιμό προκαλούν τον εκνευρισμό του, αλλά πρόσθεσε ότι δεν θα επηρεάσουν την αγωνιστική απόδοσή του.

Από χθες (30/10), άλλωστε, ο MVP του 2011 τόνισε πως θέλει να «διορθώσει» την αρνητική εμφάνισή του στην πρεμιέρα με τους Μαϊάμι Χιτ, χωρίς να καταφύγει σε σχετικές δικαιολογίες. Στο μεταξύ, ο Γιοακίμ Νοά υποστήριξε πως σήμερα θα αποσπάσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής όντας καλύτερα μετά από ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, ενώ οι Μπουλς επέκτειναν μονομερώς το rookie συμβόλαιο των Τζίμι Μπάτλερ και Μαρκίς Τιγκ, όπως ανακοινώθηκε. Ακόμα, το RealGM αποκάλυψε πως ο πρώην πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, Κέιλιν Λούκας, θα ενταχθεί στους Αϊόβα Ένερτζι, θυγατρική ομάδα των «ταύρων» στην D-League, μαζί με τον Πάτρικ Κρίστοφερ, ο οποίος «κόπηκε» κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Μπουλς, όπως ο Λούκας.

Στα των Νικς, ο Τζέι Αρ Σμιθ θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική από την τιμωρία πέντε αγωνιστικών, με την οποία ξεκίνησε τη νέα regular season του NBA, ενώ ο Αντρέα Μπαρνιάνι θα προσπαθήσει να βρει ρυθμό μετά τους 6 χθεσινούς πόντους (3/9 σουτ) σε 17 λεπτά, που προκάλεσαν αποδοκιμασίες των φίλων των Νεοϋορκέζων στο ντεμπούτο του! Φαίνεται πως εξαντλήθηκε ήδη η υπομονή των απαιτητικών οπαδών γύρω από τον Ιταλό φόργουορντ, αλλά ο Τάισον Τσάντλερ πιστεύει πως ο Μπαρνιάνι θα βελτιωθεί σύντομα, ενώ σήμερα θα είναι βασικός δίπλα στους Ρέιμοντ Φέλτον, Ιμάν Σουμπέρτ, Καρμέλο Άντονι και Τσάντλερ.

Από την πλευρά του, ο Φέλτον επανέλαβε πως νιώθει διαρκώς ενοχλήσεις στο πόδι και πως ταλαιπωρήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά τόνισε πως σκοπεύει να είναι στο παρκέ και απόψε. Ακόμα, ο Αμάρε Στουντεμάιρ θα πάρει τη θέση του Κένιον Μάρτιν στο rotation του Μάικ Ουόντσον, ο οποίος αποκάλυψε από την preseason που οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες θα διαδέχονται ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Τέλος, ο GM των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου», Στιβ Μιλς, ανέφερε πως συμφώνησε με τον Άντονι, ώστε να μη συζητηθεί εκ νέου οτιδήποτε σχετικό με το συμβόλαιο του «Μέλο».

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Μπουλς:
Γκαρντ
Ντέρικ Ρόουζ
Τζίμι Μπάτλερ
Κερκ Χάινριχ
Μαρκίς Τιγκ
Μάικ Τζέιμς

Φόργουορντ
Λουόλ Ντενγκ
Κάρλος Μπούζερ
Ταζ Γκίμπσον
Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ
Τόνι Σνελ
Έρικ Μέρφι

Σέντερ
Γιοακίμ Νοά
Ναζρ Μοχάμεντ

Και το τωρινό ρόστερ των Νικς:
Γκαρντ
Ρέιμοντ Φέλτον
Ιμάν Σουμπέρτ
Τζέι Αρ Σμιθ (Τιμωρημένος)
Πάμπλο Πριτζιόνι
Μπένο Ούντριχ
Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ
Κρις Σμιθ

Φόργουορντ
Καρμέλο Άντονι
Μέτα Ουόρλντ Πις
Κένιον Μάρτιν
Αμάρε Στουντεμάιρ
Τουρ Μάρι

Σέντερ
Τάισον Τσάντλερ
Αντρέα Μπαρνιάνι
Όλντριχ Κόουλ



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved