Φιλικά προετοιμασίας: «Λάμπει» ο ανανεωμένος Ρόουζ (videos)

Φιλικά προετοιμασίας: «Λάμπει» ο ανανεωμένος Ρόουζ (videos)

Στους 32 πόντους σταμάτησε ο Ντέρικ Ρόουζ σημειώνοντας οκτώ στα τελευταία τρία λεπτά του 103-98 των Σικάγο Μπουλς επί των Ιντιάνα Πέισερς στο «United Center».

Οι μεν παρέμειναν αήττητοι στην τρέχουσα preseason και οι δε χωρίς νίκη, ενώ ο Λουόλ Ντενγκ αποχώρησε προσωρινά μετά από μικροτραυματισμό στο δεξί γόνατο εξαιτίας σύγκρουσης με τον Πολ Τζορτζ και ο Κερκ Χάινριχ χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου ύστερα από τρομακτική πτώση στο παρκέ. Ο Ρόουζ, όμως, ολοκλήρωσε το ματς με 32 πόντους (9/15 σουτ), 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε 32 λεπτά, ενώ ο Ντενγκ έφτασε στους 22 πόντους, στα 6 ριμπάουντ, στις 2 ασίστ και στα 2 κλεψίματα σε 31 λεπτά. Στο περιθώριο του αγώνα, ο Γιοακίμ Νοά εξέφρασε σιγουριά για παρουσία στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των «ταύρων», αλλά η Chicago Tribune εκτίμησε πως ο Γάλλος διεθνής δεν θα είναι έτοιμος από το ξεκίνημα της regular season! Επίσης, ο Τζίμι Μπάτλερ αποκλείστηκε με αφορμή τραυματισμό στο γόνατο, αλλά πήρε μέρος στο ζέσταμα των Μπουλς, οπότε αποδείχθηκε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι εξίσου σοβαρό. Πάντως, ο Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ αρκέστηκε σε 4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 21 λεπτά, οπότε δεν εκμεταλλεύτηκε τη διαμορφωμένη ευκαιρία.

Στα των Πέισερς, ο Ντάνι Γκρέιντζερ αποχώρησε πρόωρα εξαιτίας τραυματισμού στο αριστερό πόδι για δεύτερο συνεχόμενο ματς! Αντίθετα, ο Πολ Τζορτζ ξεπέρασε βρογχίτιδα με 22 πόντους (8/15 σουτ), 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ ο Ρόι Χίμπερτ σημείωσε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 μπλοκ σε 28 λεπτά. Ακόμα, ο Λανς Στέφενσον προσέγγισε triple-double με 11 πόντους (4/8 σουτ), 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 34 λεπτά, αλλά ο Τζορτζ Χιλ έμεινε στους 8 πόντους και στη 1 ασίστ σε 33 λεπτά γνωρίζοντας απόλυτη ήττα στη «μάχη» των πλέι-μέικερ απέναντι στον φορμαρισμένο Ρόουζ.

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης έμεινε στους 2 πόντους (1/5 σουτ), αλλά μοίρασε 5 ασίστ, κατέγραψε 1 κλέψιμο και μάζεψε 2 «σκουπίδια» σε 14 λεπτά του 97-91 των Μέμφις Γκρίζλις επί των Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center», από το οποίο απουσίασε ο τραυματισμένος Κώστας Κουφός. Περιθωριοποιήθηκε ο Ταϊσόν Πρινς λόγω ίωσης, αλλά ο Μάικ Μίλερ είχε 19 πόντους (7/10 σουτ) και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Εντ Ντέιβις 16 και 10, αντίστοιχα. Για τους Μάτζικ, που απέκλεισαν τον Τόμπιας Χάρις για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό με αφορμή πρόβλημα στον αστράγαλο, ο Βίκτορ Ολαντίπο, 2η επιλογή του φετινού ντραφτ, σημείωσε 22 πόντους (6/12 σουτ), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο στην καλύτερη εμφάνισή του σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ ο Νικ Βούτσεβιτς συνέχισε ανοδικά «γράφοντας» 13 πόντους (6/10 σουτ), 11 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ απέναντι στον Μαρκ Γκασόλ.

Στο «Staples Center», οι αποδεκατισμένοι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επικράτησαν με 94-84 των Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 16 πόντους (5/11 σουτ), 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ Νικολά Μπατούμ γύρισε στα παρκέ με 14 πόντους (5/8 σουτ) και 5 ριμπάουντ. Ακόμα, ο Ουίλ Μπάρτον σημείωσε double-double με 10 πόντους (2/6 σουτ) και ισάριθμα ριμπάουντ. Από την άλλη, ο Μπλέικ Γκρίφιν ξεχώρισε με 18 πόντους (9/18 σουτ) και 6 ριμπάουντ σε 25 λεπτά, αν και δεν είναι στο 100%, ενώ ο Κρις Πολ έμεινε στους 7 πόντους (2/11 σουτ).


Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Λος Άντζελες Λέικερς 115-89
Ορλάντο Μάτζικ-Μέμφις Γκρίζλις 91-97
Σικάγο Μπουλς-Ιντιάνα Πέισερς 103-98
Λος Άντζελες Κλίπερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 84-94

Φιλικά προετοιμασίας: «Λάμπει» ο ανανεωμένος Ρόουζ (videos)



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved