Λος Άντζελες Κλίπερς: Τα «βρήκαν» Πολ και Ρέντικ

Λος Άντζελες Κλίπερς: Τα «βρήκαν» Πολ και Ρέντικ

Φέτος έγιναν συμπαίκτες, αλλά το 2004 οι Κρις Πολ και Τζέι Τζέι Ρέντικ… πλακώθηκαν κατά τη διάρκεια καλοκαιρινού φιλικού στην Καλιφόρνια.

Έκτοτε, μάλιστα, η σχέση των δύο ΝΒΑers είναι «ψυχρή», αλλά φέτος κλήθηκαν να γίνουν… φίλοι, καθώς ο Ρέντικ αποκτήθηκε από τους Κλίπερς του «CP3», ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων». «Τα βρήκαμε γρήγορα. Δεν μπορούσα να φανταστώ φιλία μας μετά από όλες εκείνες τις μάχες στο κολέγιο» δήλωσε σχετικά ο Πολ, ενώ ο 29χρονος γκαρντ συμφώνησε με τον νέο συμπαίκτη του και συμπλήρωσε: «Μου είπαν ότι πρέπει να του ζητήσω συγνώμη και το έκανα. Τον χτύπησα κατά τη διάρκεια ματς, αλλά αποδέχθηκε τη συγνώμη μου».

O Ρέντικ, πάντως, είναι εκτός δράσης εδώ και δέκα ημέρες, οπότε λογικά δεν θα πάρει μέρος στο σημερινό φιλικό (19/10, 05:30) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Staples Center», από το οποίο έχει αποκλειστεί ήδη ο Μααλίκ Ουέινς, ενώ ο Μπλέικ Γκρίφιν θα παίξει, αν και χθες αναφέρθηκε πως θα περιθωριοποιηθεί. Επίσης, αμφίβολη κρίνεται η παρουσία των Ματ Μπαρνς και Ρέτζι Μπούλοκ, που συμπληρώνουν τον κατάλογο τραυματιών του Ντοκ Ρίβερς. Από την πλευρά του, ο νέος κόουτς των Κλίπερς εκθείασε εκ νέου τον Ντε Αντρέ Τζόρνταν: «Κάνει ακριβώς ό,τι του ζητάμε από το ξεκίνημα της preseason».

Στα των Μπλέιζερς, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ αποκλείστηκε από χθες και σήμερα (18/10) ακολούθησε προληπτική περιθωριοποίηση του Ουές Μάθιους, ο οποίος δεν είναι στο 100%. Επίσης, ο Σι Τζέι Μακ Κόλουμ είναι δεδομένα εκτός και ο Ερλ Ουότσον παραμένει αμφίβολος. Αντίθετα, ο Νικολά Μπατούμ τέθηκε στη διάθεση του Τέρι Στοτς, ο οποίος θα εισάγει τον Γάλλο διεθνή στο αρχικό σχήμα του για το σημερινό φιλικό. Τέλος αναφέρουμε πως ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του Τζόελ Φρίλαντ στη φετινή προετοιμασία των εκπρόσωπων του Όρεγκον.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Κλίπερς:
Γκαρντ
Κρις Πολ
Τζέι Τζέι Ρέντικ
Ντάρεν Κόλισον
Τζαμάλ Κρόφορντ
Ουίλι Γκριν
Μααλίκ Ουέινς

Φόργουορντ
Μπλέικ Γκρίφιν
Ματ Μπαρνς
Τζάρεντ Ντάντλεϊ
Αντουάν Τζέιμισον
Ρέτζι Μπούλοκ
Μπράντον Ντέιβις
Λου Αμούντσον

Σέντερ
Ντε Αντρέ Τζόρνταν
Μπάιρον Μάλινς
Ράιαν Χόλινς

Και το τωρινό ρόστερ των Μπλέιζερς:
Γκαρντ
Ντάμιαν Λίλαρντ
Ουές Μάθιους
Μο Ουίλιαμς
Σι Τζέι Μακ Κόλουμ
Ουίλ Μπάρτον
Ερλ Ουότσον
Άλεν Κραμπ
Ντι Μποστ

Φόργουορντ
Νικολά Μπατούμ
Τόμας Ρόμπινσον
Ντορέλ Ράιτ
Βίκτορ Κλαβέρ
Τζόελ Φρίλαντ
Έι Τζέι Σίνγκλερ
Ρίτσαρντ Χόουελ

Σέντερ
Λα Μάρκους Όλντριτζ
Ρόμπιν Λόπεζ
Μέγερς Λέοναρντ



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved