Λος Άντζελες Λέικερς: Άλλαξε γνώμη ο Χάουαρντ!

Λος Άντζελες Λέικερς: Άλλαξε γνώμη ο Χάουαρντ!

Οι Ντάλας Μάβερικς και οι… υπόλοιποι πίστεψαν πως ο Ντουάιτ Χάουαρντ αποφάσισε να συνεχίσει στους Χιούστον Ρόκετς, αλλά πλέον μελετά ενδεχόμενο παραμονής στους Λος Άντζελες Λέικερς!

Σύμφωνα με το ESPN, λοιπόν, ο «D-12» παραμένει αναποφάσιστος, κάτι που συμβαίνει συνεχώς εδώ και… δύο χρόνια. Πριν από λίγες ώρες εκτιμήθηκε πως «έκλεισε» στις «ρουκέτες», αλλά πλέον αναφέρεται πως είναι στο 50-50%, με το δεύτερο μισό να ανήκει στους «λιμνάνθρωπους»! Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την εξέλιξη απρόσμενη, αλλά πρόκειται για τον Χάουαρντ, οπότε ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος, μέχρι να υπογράψει συμβόλαιο, κάτι που δεν έχει συμβεί…

Σημειώνουμε πως οι Λέικερς έχουν δικαίωμα κατάθεσης πενταετές συμβολαίου 118 εκατομμυρίων δολαρίων και οι Ρόκετς τετραετές 88 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά το πλεονέκτημα των μεν ισοφαρίζεται από την ευνοϊκότερη φορολογία του Τέξας. Άρα η αφορμή της ανατροπής των δεδομένων δεν είναι οικονομικής φύσης…

Πάντως, οι Ντάλας Μάβερικς είναι εκτός «κούρσας», οπότε συνέχισαν την εφαρμογή του εναλλακτικού μεταγραφικού πλάνου τους αποκτώντας τον Χοσέ Καλντερόν και καλύπτοντας ανάγκη ενίσχυσης της θέσης «1». Συγκεκριμένα, ο Ισπανός διεθνής, που απασχόλησε προσωρινά τους Λέικερς, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο 29 εκατομμυρίων δολαρίων όντας unrestricted free agent.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ο Καλντερόν απέρριψε πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς, ενώ οι Ντιτρόιτ Πίστονς έδειχναν έτοιμοι να του καταθέσουν πρόταση, ώστε να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Πλέον τα «πιστόνια» θα επικεντρωθούν στην πιθανή παραμονή του Ουίλ Μπάινουμ, που απασχολεί τους Νιου Γιορκ Νικς και τους Σικάγο Μπουλς, και στην απόκτηση του Τσόνσι Μπίλαπς, που έμεινε ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ δεν αποκλείεται να «κυνηγήσουν» έναν ακόμα γκαρντ ενόψει του 2013-14.

Τέλος, ο Αντρέ Ντράμοντ προπονείται ήδη με τον Χακίμ Ολάζουον κατόπιν προγενέστερης σχετικής συμφωνίας. Διέρρευσε, μάλιστα, πως δουλεύει παράλληλα με τους Χάουαρντ, Αλ Τζέφερσον και Κρις Πολ, επειδή επιθυμεί βελτίωση στο σουτ από μέση απόσταση.



Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved