Χιούστον Ρόκετς: Πήραν Ντουάιτ Χάουαρντ

Χιούστον Ρόκετς: Πήραν Ντουάιτ Χάουαρντ

Σύμφωνα με την USA Today, ο Ντουάιτ Χάουαρντ αποφάσισε να συνεχίσει στους Χιούστον Ρόκετς, αλλά εκκρεμεί η σχετική ανακοίνωση.

Καταρχάς όλες οι μεταγραφές των τελευταίων ημερών θα ανακοινωθούν στις 10 Ιουλίου, ενώ ο ίδιος ο 27χρονος σέντερ άφησε να εννοηθεί πως θα αποκαλύψει την απόφασή του εντός του Σαββατοκύριακου μέσω Twitter. Είχε διαφανεί, όμως, πως κατέληξε στους Τεξανούς, κάτι που επιβεβαιώνει πλέον η USA Today. Εν ολίγοις, ο Χάουαρντ θα ολοκληρώσει την καριέρα του στους Λέικερς με μέσους όρους 17.1 πόντων, 12.4 ριμπάουντ και 2.4 μπλοκ σε μόλις μία σεζόν ύστερα από την πολυσυζητημένη ανταλλαγή του από τους Ορλάντο Μάτζικ!

Μάλιστα, η μεταγραφή επιβεβαιώθηκε και από το Yahoo! Sports, ενώ ο ίδιος ο «σούπερμαν» αναμένεται να ακολουθήσει εντός των επόμενων ωρών, οπότε μπορεί να θεωρηθεί και επίσημα μέλος του ρόστερ των Τεξανών, δίπλα στον Τζέιμς Χάρντεν. Παράλληλα, οι Ρόκετς θα «τρέξουν» τη διαδικασία απόκτησης του Τζος Σμιθ, που πιθανότατα θα συνδυαστεί με παραχώρηση των Τζέρεμι Λιν και Ομέρ Ασίκ, ώστε να χωρέσουν τα δύο «χοντρά» συμβόλαια στο salary cap, μαζί με εκείνο του Χάρντεν.

Λίγες ώρες, πριν αποκαλυφθεί το μέλλον του Χάουαρντ, ο Φιλ Τζάκσον ξεκαθάρισε πως οι Λέικερς δεν ζήτησαν τη βοήθειά του, ώστε να κρατήσουν τον Χάουαρντ στο ρόστερ. Αντιθέτως, ο GM, Μιτς Κούπτσακ, συναντήθηκε με τον «σούπερμαν» έχοντας τη συνοδεία των Κόμπι Μπράιαντ και Στιβ Νας. Μάλιστα, ο «Zen Master» διατηρεί θέση συμβούλου στους «λιμνάνθρωπους», οπότε πιθανή προσθήκη του στην «ομάδα κρούσης» θα εξασφαλιζόταν με ευκολία, αν είχε κριθεί απαραίτητη. «Δεν ισχύουν τα ρεπορτάζ, που αναφέρουν ανάμιξή μου στις διαπραγματεύσεις με τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Ήθελα να μιλήσω μαζί του, αλλά ουδέποτε συζητήθηκε το ενδεχόμενο» έγραψε σχετικά ο «Zen Master» στο Twitter, μέσω του οποίου ζήτησε πρόσφατα παραμονή του Χάουαρντ στους Λέικερς.

Θυμίζουμε πως οι «λιμνάνθρωποι» είχαν παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του «D-12» και πως έχουν επικεντρωθεί σε πιθανή σχετική ανταλλαγή με τους Ρόκετς, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί. Μέχρι την ύστατη ώρα διατηρούσαν ελπίδες οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που απελευθέρωσαν 24 εκατομμύρια δολάρια από το salary cap, ώστε να «υπογράψουν» τον Αντρέ Ιγκουοντάλα, ενώ ήταν έτοιμοι να ανταλλάξουν κάποιον ή κάποιους από τους Ντέιβιντ Λι και Άντριου Μπόγκουτ στους Λέικερς, ώστε να αποκτήσουν υπογεγραμμένο Χάουαρντ.

Στο μεταξύ γνωστοποιήθηκε πως οι «πολεμιστές» άφησαν τα δικαιώματα «Bird Rights» του Τζάρετ Τζακ στο πλαίσιο της ανταλλαγής με τους Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι προχώρησαν σε αντίστοιχη κίνηση αναφορικά με τον Πολ Μίλσαπ, αφού πρώτα απέκτησαν τους Μπράντον Ρας, Άντρις Μπιέντρινς και Ρίτσαρντ Τζέφερσον, που το επόμενο καλοκαίρι θα μείνουν χωρίς συμβόλαιο. Τέλος, οι Ατλάντα Χοκς και οι Ντάλας Μάβερικς αποτέλεσαν τους άλλους δύο «ηττημένους» στην «κούρσα» για τον «D-12», με τον ιδιοκτήτη των «Μαβς», Μαρκ Κιούμπαν, να υποστηρίζει ήδη πως τίθεται σε εφαρμογή το δεύτερο μεταγραφικό πλάνο του.



Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved