Χιούστον Ρόκετς: Κίνηση για Τζος Σμιθ

Χιούστον Ρόκετς: Κίνηση για Τζος Σμιθ

Οι Χιούστον Ρόκετς «ξεφορτώθηκαν» τον Ρόις Ουάιτ και τα συνοδευτικά 1.7 εκατομμύρια δολάρια, ενώ συζητούν με τους Ατλάντα Χοκς για τον Τζος Σμιθ.

Καταρχάς, οι Τεξανοί απέκτησαν τον Ντουάιτ Χάουαρντ, στον οποίο υποσχέθηκαν ενίσχυση του ρόστερ μέσω του μέχρι πρότινος αρχηγού των εκπρόσωπων της Τζόρτζια. Φυσιολογικά, λοιπόν, επικεντρώθηκαν στις διαπραγματεύσεις με τους Χοκς, ώστε να αποκτήσουν υπογεγραμμένο Σμιθ μέσω ανταλλαγής, στην οποία θα απελευθερώσουν τον απαραίτητο χώρο στο salary cap, ώστε να δημιουργηθεί «Big Three» με τους Χάουαρντ, Τζέιμς Χάρντεν και Σμιθ!

Ήταν ήδη γνωστό πως θα «θυσιαστούν» οι Τζέρεμι Λιν και Ομέρ Ασίκ, αλλά ο δεύτερος ενίσχυσε τις σχετικές ενδείξεις, καθώς ξεκαθάρισε σε ανεπίσημο επίπεδο πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει στους Ρόκετς όντας αναπληρωματικός του «σούπερμαν». Πάντως, ο GM, Ντάριλ Μόρεϊ, φαίνεται πως έχει και τις επιλογές των Σικάγο Μπουλς, Ντάλας Μάβερικς και Λος Άντζελες Λέικερς αναφορικά με την «ελάφρυνση» του salary cap και την παραχώρηση των δύο παραπάνω παικτών. Επίσης οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς δείχνουν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Ράιαν Άντερσον, ώστε να αποκτήσουν τον Ασίκ.

Αν όλα κυλήσουν βάση σχεδίου, ο Κέβιν Μακ Χέιλ θα ξεκινήσει το 2013-14 με τους Πάτρικ Μπέβερλι, Χάρντεν, Τσάντλερ Πάρσονς, Σμιθ και Χάουαρντ στη βασική πεντάδα, σχήμα που κρίνεται ικανό για κατάκτηση πρωταθλήματος! Στο μεταξύ, ο Μόρεϊ παραχώρησε τον Ρόις Ουάιτ και τα δικαιώματα χρήσης του Φουρκάν Αλντεμίρ στους Φιλαδέλφεια 76ερς αντί μελλοντικής επιλογής ντραφτ, που θα καθοριστεί ανάλογα με την πορεία των επίμαχων παικτών. Σημειώνουμε πως ο μεν δεν αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη rookie χρονιά του εξαιτίας φοβίας αεροπλάνων και πως ο δε ανήκει στη Γαλατασαράι, όπου αναμένεται να παραμείνει το 2013-14.

Από την πλευρά του, ο GM των 76ερς, Σαμ Χίνκι, που ήταν βοηθός του Μόρεϊ στους Ρόκετς επί σειρά ετών, σχολίασε τη… διαδικασία εύρεσης διαδόχου του Νταγκ Κόλινς για τον πάγκο της ομάδας του: «Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με το Summer League. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο». Τέλος, ο πρώην γκαρντ των «Σίξερς» και νυν των Χοκς, Λου Ουίλιαμς, εξέφρασε ελπίδα για παρουσία του στη φετινή «πρώτη» του συλλόγου της Ατλάντα, καθώς πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει εντελώς εγχείρηση στο γόνατο, η οποία καταγράφηκε πριν από έξι μήνες.



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved