Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Ετοιμάζουν «θυσίες» για Χάουαρντ

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: Ετοιμάζουν «θυσίες» για Χάουαρντ

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ αποτελεί στόχο των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι φαίνονται έτοιμοι να παραχωρήσουν σημαντικούς παίκτες, ώστε να αποκτήσουν υπογεγραμμένο «D-12» από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Συγκεκριμένα εκτιμήθηκε πως ο Άντριου Μπόγκουτ εντάχθηκε σε σχετική πρόταση μαζί με τον Κλέι Τόμπσον ή τον Χάρισον Μπαρνς! Προσφέρθηκαν επίσης οι Άντρις Μπιέντρινς και Ρίτσαρντ Τζέφερσον, αλλά οι «λιμνάνθρωποι» απέρριψαν την προοπτική μεταφοράς παίκτη ή παικτών με «βαρύ» συμβόλαιο χωρίς αντίστοιχη αγωνιστική αξία. Γίνεται αντιληπτό πως οι «πολεμιστές» δεν πρόκειται να υπογράψουν τον Χάουαρντ σαν unrestricted free agent, επειδή δεν θέλουν να ξεπεράσουν το όριο του salary cap.

Όπως και να έχει, οι Ουόριορς μάλλον είναι πίσω από τους Λέικερς, Χιούστον Ρόκετς και Ντάλας Μάβερικς αναφορικά με τη σειρά προτεραιότητας του 27χρονου σέντερ, ενώ διέρρευσε πως θα συζητήσουν προτάσεις για ανταλλαγή του Ντέιβιντ Λι, στου οποίου το συμβόλαιο απομένουν τρία έτη και 44 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα, οι «πολεμιστές» προσπάθησαν να δώσουν τον 30άχρονο φόργουορντ/σέντερ στους Τορόντο Ράπτορς στο πλαίσιο συμφωνίας για την απόκτηση του Αντρέα Μπαρνιάνι, ο οποίος κατέληξε στους Νιου Γιορκ Νικς.

Την ίδια ώρα, οι Ουόριορς πρόσφεραν τον Λι μαζί με τον Μπράντον Ρας στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς αντί του Λα Μάρκους Όλντριτζ, ενώ το Yahoo! Sports ανέφερε πως δεν έχει υπάρξει ακόμα αντίστοιχη αντιπρόταση από κάποιον σύλλογο του «μαγικού» κόσμου. Πάντως, οι Λέικερς σίγουρα θα εξέταζαν ανταλλαγή του πρώην παίκτη των Νικς με τον Πάου Γκασόλ.

Ακόμα, ο Καρλ Λάντρι εκτίμησε πως θα προσεγγιστεί από τους Τρέιλ Μπλέιζερς, τη στιγμή που βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες εκτίμησαν πως θα εξετάσει πρόταση από έξι διαφορετικές ομάδες του NBA. Από την πλευρά του, ο Τζάρετ Τζακ, που έγινε επίσης unrestricted free agent, επικοινώνησε ήδη με τους Μάβερικς και Ντένβερ Νάγκετς, όπως και με ανθρώπους των Ουόριορς.

Στο μεταξύ, ο Ογκνιέν Κούζμιτς της Μπανταλόνα, που επιλέχθηκε στο περσινό ντραφτ από τους εκπρόσωπους του Όκλαντ, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο, οπότε αποκλείστηκε από το επερχόμενο Summer League. Επίσης, ο Νεμάνια Νέντοβιτς, 30ή επιλογή του φετινού ντραφτ, αναμένεται να μείνει εκτός, καθώς δεσμεύεται μέσω συμβολαίου με τη Λιέτουβας Ρίτας. Τέλος γνωστοποιήθηκε πως ο Μπράιαν Σκαλαπρίνι εξετάζει πρόταση περί ανάληψης θέσης στο τεχνικό επιτελείο του Μαρκ Τζάκσον, που ψάχνει νέους συνεργάτες μετά την αποχώρηση του Μάικ Μαλόουν για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved