Ντουάιτ Χάουαρντ: Αντιπροσωπείες Λέικερς, Μάβερικς και Ρόκετς

Ντουάιτ Χάουαρντ: Αντιπροσωπείες Λέικερς, Μάβερικς και Ρόκετς

Τα… βαριά όπλα κατεβάζουν οι Λος Άντζελες Λέικερς, Χιούστον Ρόκετς και Ντάλας Μάβερικς, ώστε να διεκδικήσουν τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Από σήμερα (01/07) ο «σούπερμαν» είναι και επίσημα unrestricted free agent, οπότε ξεκινά η «κούρσα» για την εξασφάλιση των υπηρεσιών του. Πέρα από τις τρεις παραπάνω ομάδες, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχουν μπει «σφήνα» στην υπόθεση, ενώ ο Χάουαρντ φαίνεται πως θα πάρει απόφαση εντός των επόμενων ημερών! Εκτιμάται πως θα θέσει σε προτεραιότητα τις πιθανότητες για κατάκτηση τίτλων αγνοώντας το οικονομικό πλεονέκτημα των Λέικερς, κάτι που ανησυχεί τους ανθρώπους των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων», αν και ο GM, Μιτς Κούπτσακ, θεωρεί πως η χρηματική υπεροχή θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ των εκπρόσωπων του Λος Άντζελες.

Πάντως, οι «λιμνάνθρωποι» έχουν μιλήσει ήδη με τον «D-12», ενώ για αύριο (02/07) έχει προγραμματιστεί ραντεβού του Χάουαρντ με τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος θα προσπαθήσει να πείσει τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του να συνεχίσει στην ομάδα του Λος Άντζελες. Αντίστοιχο ρόλο έχουν αναλάβει οι Χακίμ Ολάζουον για τους Ρόκετς και Ντιρκ Νοβίτσκι για τους «Μαβς», μεταξύ άλλων. Θα ακολουθήσει και συνάντηση με στελέχη των Ουόριορς, οι οποίοι θα προσεγγίσουν τον παίκτη μέσω του προπονητή, Μαρκ Τζάκσον, του GM, Μπομπ Μάιερς, και του ιδιοκτήτη, Τζό Λέικομπ!

Γίνεται αντιληπτό πως το ενδιαφέρον των εμπλεκόμενων για την απόκτηση του 27χρονου σέντερ είναι εντονότατο, κάτι που δεν ισχύει για τους Ατλάντα Χοκς, καθώς ο σύλλογος της γενέτειρας του επίμαχου παίκτη δεν φαίνεται πως θα επιδιώξει με ιδιαίτερο ζήλο τη μεταγραφή του Χάουαρντ. Από την πλευρά του, ο 7-φορές All Star έχει ζητήσει ενίσχυση του ρόστερ των «ρουκετών» και πως γενικότερα θα προσπαθήσει να διαλέξει την καλύτερη ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο, σύμφωνα με βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες. Σύμφωνα με το ESPN, πάντως, θα ήθελε να γίνει συμπαίκτης του Νοβίτσκι, ενώ συνολικά εκτιμάται πως θα ανακοινώσει τον σύλλογο, στον οποίο θα συνεχίσει στην καριέρα του, μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Αναφέρουμε επίσης πως οι Λέικερς συνέχισαν τα… παρακάλια αναρτώντας πανό σε κεντρικό ξενοδοχείο της «πόλης των αγγέλων». Τέλος, οι Λέικερς δεν κατέθεσαν προκριματικές προσφορές στους Ντάριους Μόρις, Άντριου Γκούντελοκ και Ντέβιν Έμπανκς, οπότε όλοι έγιναν unrestricted free agents, ενώ ο Κρις Ντουχόν αποτελεί επίσης παρελθόν.



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved