Λος Άντζελες Κλίπερς: Ανέλαβε ο Ρίβερς!

Λος Άντζελες Κλίπερς: Ανέλαβε ο Ρίβερς!

Μετά από δύο… ναυάγια στις διαπραγματεύσεις με τους Μπόστον Σέλτικς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς «έκλεισαν» τον Ντοκ Ρίβερς και κάλυψαν τη θέση του προπονητή.

Εν τέλει αποδείχθηκε πως ο 51χρονος κόουτς ήθελε να συνεχίσει στους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων», επιθυμία που υποχρέωσε τις δύο ομάδες να φτάσουν σε συμφωνία, ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του Ρίβερς. Συγκεκριμένα, οι Κλίπερς παραχώρησαν επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου του 2015 στους «C’s», ώστε να αποκτήσουν το δικαίωμα επίσημης προσέγγισης του πρώην, πια, κόουτς των Σέλτικς, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο 21 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διαπραγματεύσεις για ανταλλαγή του Κέβιν Γκαρνέτ έναντι του Ντε Αντρέ Τζόρνταν «πάγωσαν». Είναι χαρακτηριστικό πως το ΝΒΑ δεν θα επέτρεπε συμφωνία των δύο συλλόγων για μετακίνηση του έμπειρου προπονητή μαζί με παίκτη ή παίκτες. Μάλιστα, η λίγκα φαίνεται πως περιμένει πιθανή ξεχωριστή ανταλλαγή μεταξύ των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης και των Κλίπερς, ώστε να κρίνει αν αυτή σχετίζεται με τη μεταγραφή του Ρίβερς. Ο τελευταίος, πάντως, φαίνεται πως θα ευνοήσει την παραμονή του Κρις Πολ στον σύλλογο του Λος Άντζελες.

Σε κάθε περίπτωση, το Yahoo! Sports αποκάλυψε και άλλες βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες επιβεβαίωσαν πως ο άλλοτε προπονητής των Ορλάντο Μάτζικ θα συνεχίσει στο Λος Άντζελες. Από την πλευρά τους, οι Σέλτικς εντάχθηκαν στο γκρουπ ομάδων που αναζητούν νέο τεχνικό, στο οποίο προϋπήρχαν οι Φιλαδέλφεια 76ερς, Ντένβερ Νάγκετς και Μέμφις Γκρίζλις. Τέλος αναφέρουμε πως οι Νάγκετς προσέγγισαν εκ νέου τους Σέλτικς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά ο Ρίβερς δεν έδειξε ενδιαφέρον ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Κώστα Κουφού.



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved