Νιου Γιορκ Νικς: Στα πιτς Σουμπέρτ, Μάρτιν και Σμιθ

Νιου Γιορκ Νικς: Στα πιτς Σουμπέρτ, Μάρτιν και Σμιθ

Δύο ημέρες εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης συμπλήρωσαν οι Τζέι Αρ Σμιθ και Κένιον Μάρτιν των Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι ενδέχεται να απουσιάσουν από το αυριανό ματς με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Οι Σμιθ, Μάρτιν και Ιμάν Σουμπέρτ δεν προπονήθηκαν χθες (12/05) και σήμερα. Οι δύο πρώτοι ταλαιπωρούνται από ίωση και ο τρίτος από μικροτραυματισμό, αλλά όλοι δείχνουν πως έχουν πιθανότητες παρουσίας στο αυριανό παιχνίδι (15/04, 02:00), που θα γίνει στο «Bankers Life Fieldhouse». Οι Πέισερς, που είναι ήδη μπροστά με 2-1, σίγουρα θα ευνοηθούν από τα συγκεκριμένα προβλήματα, καθώς ουδείς από τους τρεις θα είναι στο 100% μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Ο Σουμπέρτ αποκόμισε μικροτραυματισμό στο αριστερό γόνατο από το τρίτο παιχνίδι της σειράς του δεύτερου γύρου των playoffs. Το πρόβλημα, πάντως, δεν σχετίζεται με τη σχετική εγχείρηση του περασμένου καλοκαιριού, αλλά προκλήθηκε από κόπωση του 22χρονου γκαρντ/φόργουορντ, που λογικά θα αγωνιστεί αύριο. Παράλληλα, ο Σμιθ μετέφερε την ίωσή του στον 35χρονο φόργουορντ/σέντερ και δημιούργησε ένα ακόμα πρόβλημα για τον Μάικ Ουόντσον.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, αποκαλύφθηκε πως ο Μάρκους Κάμπι δεν έχει ξεπεράσει εντελώς πελματιαία απονευρωσίτιδα, αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι πλέον στο rotation των Νικς. Άλλωστε, ο Αμάρε Στουντεμάιρ επέστρεψε και δήλωσε πως νιώθει αρκετά καλά, οπότε ο ρόλος του 39χρονου φόργουορντ/σέντερ είναι συμπληρωματικός. Ούτε ο Στιβ Νόβακ δείχνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αν και πήρε λίγα λεπτά στο τρίτο ματς με την ομάδα του Φρανκ Βόγκελ έπειτα από απουσία τριών αγώνων, αλλά αναμένεται να πάρει εκτενέστερο χρόνο συμμετοχής, όπως ο Κρις Κόπλαντ, στο αυριανό ματς λόγω των προαναφερόμενων προβλημάτων. Πάντως, ο Ουόντσον δεν φαίνεται πως προτίθεται να ψηλώσει το αρχικό σχήμα του, ενώ επανέλαβε πως η ομάδα χρειάζεται περισσότερα από τον Σμιθ, κάτι που είναι κοινώς αποδεκτό.

Από την πλευρά του, ο Τάισον Τσάντλερ έκανε λόγο για εγωιστικές προσπάθειες σε αρκετά ματς, δήλωση που απασχόλησε τον Καρμέλο Άντονι. Συγκεκριμένα ο «Μέλο» τόνισε πως πρέπει να είναι όλοι συγκεντρωμένοι αύριο, ώστε να μην επιστρέψει η σειρά στη Νέα Υόρκη με σκορ 3-1 υπέρ των Πέισερς, ενώ συμπλήρωσε πως θα συζητήσει σε προσωπικό επίπεδο με τον Τσάντλερ, ώστε να διαπιστώσει ποιο ακριβώς είναι το παράπονό του. Τόνισε, μάλιστα, πως δεν πρόκειται να σχολιάσει το ζήτημα σε δημόσιο επίπεδο. Στο μεταξύ, ο Τζέισον Κιντ πέτυχε ιδιόμορφο ρεκόρ συμπληρώνοντας σερί επτά ματς με… μηδέν πόντους και τουλάχιστον δύο ριμπάουντ. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει 0/14 σουτ, ενώ έχει καταγράψει μέσο όρο 21.6 λεπτών ανά παιχνίδι! Είναι φανερό πως ο 40άχρονος πλέι-μέικερ δεν έχει προτεραιότητα το σουτ.

Στα των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις υπάρχει μονάχα η μόνιμη απουσία του Ντάνι Γκρέιντζερ, ενώ διαπιστώνεται περισσότερο ευχάριστο κλίμα σε γενικότερο επίπεδο. Μεταξύ άλλων, ο Ντέιβιντ Ουέστ αποκάλυψε πως σκοπεύει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Πέισερς, όταν γίνει unrestricted free agent, την 1η Ιουλίου. Σημειώνουμε πως ο 32χρονος φόργουορντ θα εισπράξει φέτος 10 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που πιθανότατα θα ζητήσει, ώστε να συνεχίσει στην τωρινή ομάδα του.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved