Μαϊάμι Χιτ: Αποθεραπεία για Ουέιντ

Μαϊάμι Χιτ: Αποθεραπεία για Ουέιντ

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντουέιν Ουέιντ στο τέταρτο παιχνίδι των Μαϊάμι Χιτ με τους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς επανεμφανίστηκαν ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο «Φλας» ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του στο τρίτο ματς της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs και στη συνέχεια παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, τραυματισμό που «κουβαλά» από το ξεκίνημα του 2012-13. Μοιραία πέρασε το σημερινό ρεπό (26/04), που έδωσε ο Έρικ Σποέλστρα, παρέα με τους ιατρούς των Χιτ, καθώς υποβλήθηκε σε σχετική αποθεραπεία. Παράλληλα δηλώθηκε αμφίβολος για το μεθαυριανό (29/04, 22:30) παιχνίδι στο «BMO Harris Bradley Center». Οι Ρέι Άλεν και Μάικ Μίλερ θα κληθούν να καλύψουν πιθανό κενό.

Από τη στιγμή που οι εκπρόσωποι του Μαϊάμι είναι μπροστά με 3-0, είναι αρκετά πιθανό να προφυλαχθεί ο Ουέιντ ενόψει σημαντικότερων αγώνων, αλλά προφανώς δεν πρέπει να αποκλειστεί παρουσία του στο τέταρτο παιχνίδι με τα «ελάφια», αν υποχωρήσουν οι πόνοι μέχρι την Κυριακή. Όπως και να έχει, δεν φαίνεται πως κινδυνεύει η παρουσία του στον δεύτερο γύρο της postseason, στον οποίο θα βρεθεί ο σύλλογος της Φλόριντα με μία ακόμα νίκη εναντίον των Μπακς.

Από την πλευρά του, ο Λεμπρόν Τζέιμς έθεσε τα παπούτσια που φόρεσε στις 15 Δεκεμβρίου σε αγώνα εναντίον των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στη διάθεση φιλανθρωπικού οργανισμού. Θα ακολουθήσει δημοπρασία, της οποίας τα έσοδα θα ενισχύσουν τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας σε σχολείο του Κονέκτικατ, η οποία σημειώθηκε μία μέρα πριν από το επίμαχο ματς. Επίσης, ο «βασιλιάς» δήλωσε εξαιρετικά απογοητευμένος από τη κατάταξή του στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας για τον κορυφαίο αμυντικό του 2012-13, πίσω από τον Μαρκ Γκασόλ των Μέμφις Γκρίζλις.

Τέλος, ο Ρέι Άλεν, που πρωταγωνίστησε στο 3-0 επί των εκπρόσωπων του Ουισκόνσιν, αναφέρθηκε στο θετικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα μέλη του ρόστερ των Χιτ, όταν κλήθηκε να αποκαλύψει το… μυστικό της επιτυχίας. Θυμίζουμε πως ο 37χρονος γκαρντ απέρριψε πρόταση των Μπόστον Σέλτικς, ώστε να μεταγραφεί το περασμένο καλοκαίρι στην τωρινή ομάδα του, επιλογή για την οποία δηλώνει ικανοποιημένος.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved