Σικάγο Μπουλς: Πονάει, αλλά παίζει ο Νοά

Σικάγο Μπουλς: Πονάει, αλλά παίζει ο Νοά

Δεν έχει ξεπεράσει έντονες ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά ο Γιοακίμ Νοά πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση των Σικάγο Μπουλς και θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς.

Άλλωστε, ο Γάλλος σέντερ έπαιξε με αντίστοιχο πόνο στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs. Το ίδιο θα συμβεί και αύριο (26/04, 03:30), όταν οι «ταύροι» θα κληθούν να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα έδρας, το οποίο απέκτησαν με τη νίκη τους στο «Barclays Center». Ο ίδιος ο Νοά συνέβαλε στο break με double-double, αλλά δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 20 με 25 λεπτά παρουσίας στο παρκέ, αν και εντάχθηκε κατά 100% στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις του Τομ Θίμποντο.

Αντίθετα, ο Ντέρικ Ρόουζ μάλλον θα χάσει ένα ακόμα παιχνίδι, αν και ο Λουολ Ντενγκ τόνισε πως η επιστροφή του αναμένεται ακόμα από τους συμπαίκτες του: «Θέλει πραγματικά να παίξει. Η τελική απόφαση είναι δική του, αν και δέχεται λεκτικές επιθέσεις από παντού. Πραγματικά ενοχλείται, που δεν είναι έτοιμος. Γνωρίζω καλά πως θα ήθελε να είναι δίπλα μας στο παρκέ. Αν έρθει στα αποδυτήρια και ζητήσει να παίξει, η φανέλα του είναι έτοιμη. Αν δεν έρθει, πάλι είμαστε δίπλα του». Από την πλευρά του, ο Θίμποντο ακολούθησε πάγια τακτική του αρνούμενος να αποκλείσει τον Ρόουζ από το υπόλοιπο πρωτάθλημα.

Ακόμα, ο Βλάντιμιρ Ραντμάνοβιτς παραμένει στο περιθώριο εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση, ενώ αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του Ριπ Χάμιλτον, που έμεινε εκτός rotation στο δεύτερο ματς εναντίον των Νεοϋορκέζων. «Απουσίασε από αρκετά παιχνίδια στο τέλος της σεζόν και δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο ρυθμό. Πρόκειται για παίκτη ρυθμού και εμείς πρέπει να δείξουμε υπομονή απέναντί του» δήλωσε ο κόουτς των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων», όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία του 35χρονου γκαρντ/φόργουορντ. Ούτως ή άλλως, πάντως, ο Θίμποντο έχει δείξει πως προτιμά τους Τζίμι Μπάτλερ και Μάρκο Μπελινέλι στη θέση του.

Από την άλλη, ο Τζο Τζόνσον απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση (24/04) εξαιτίας νέων ενοχλήσεων στο πόδι και δηλώθηκε αμφίβολος για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα. Εντούτοις, ο Θίμποντο δεν φάνηκε να πιστεύει πως ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα χάσει το ματς: «Θα παίξει. Μην ανησυχείτε». Ο ίδιος ο βασικός γκαρντ των Νετς, όμως, δήλωσε: «Ψυχολογικά πιστεύω πως μπορώ να παίξω, αλλά πρακτικά ειλικρινά δεν ξέρω».

Είτε αγωνιστεί ο Τζόνσον, είτε όχι, οι Νεοϋορκέζοι χρειάζονται καλύτερη εμφάνιση του Ντερόν Ουίλιαμς στο τρίτο ματς και επιστροφή του Τζέραλντ Ουάλας στους θετικούς στατιστικούς απολογισμούς, που καταγράφηκαν στο πρώτο παιχνίδι, αν θέλουν να περάσουν στα προημιτελικά των playoffs. Φυσικά, ο Πι Τζέι Καρλέσιμο διαπίστωσε την αγωνιστική πτώση αμφότερων στον δεύτερο αγώνα, κάτι που φάνηκε στις προπονήσεις, που μεσολάβησαν.

Τέλος ανακοινώθηκε πως το φετινό ντραφτ θα διεξαχθεί στο «Barclays Center» των Νετς. Θυμίζουμε πως η διαδικασία εισαγωγής παικτών στον «μαγικό» κόσμο θα διεξαχθεί στις 27 Ιουνίου (ξημερώματα 28/06, 02:00).



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved