Τορόντο Ράπτορς: Θέλουν All Star Game στον Καναδά

Τορόντο Ράπτορς: Θέλουν All Star Game στον Καναδά

Ουδέποτε έχει γίνει All Star Game εκτός των Η.Π.Α., αλλά το 2016 ο ετήσιος αγώνας επίλεκτων ίσως διεξαχθεί στο «σπίτι» των Ράπτορς, στο Τορόντο.

Από πέρσι έχει γνωστοποιηθεί πως το 2014 το «New Orleans Arena» των Νιου Ορλίνς Χόρνετς θα φιλοξενήσει το All Star Game και πως το 2015 θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη, είτε στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς, είτε στο «Madison Square Garden» των Νιου Γιορκ Νικς. Επίσης, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς προτίθενται να αναλάβουν την αναμέτρηση επίλεκτων NBAers το 2016 ή το 2017, αλλά πλέον εισάγεται στην εξίσωση η περίπτωση του «Air Canada Centre» των Ράπτορς, αφού η διοίκηση των «πτερόσαυρων» δείχνει σχετικό ενδιαφέρον.

Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν τις επόμενες εβδομάδες ή τους επόμενους μήνες, αλλά απόψε (20/02, 02:00), οι Ράπτορς δοκιμάζονται στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς χωρίς τους τραυματισμένους Λίνας Κλέιζα και Μικαέλ Πιετρούς. Στα του ματς εκτιμάται πως ο Αμίρ Τζόνσον θα επανακτήσει θέση στη βασική πεντάδα έναντι του Λάντρι Φιλντς, που «έσβησε» τον Καρμέλο Άντονι των Νικς στο τελευταίο παιχνίδι των εκπρόσωπων του Τορόντο πριν από τη διακοπή για το All Star Game.

Στο μεταξύ, οι Ράπτορς φαίνεται πως δεν έχουν παρατήσει οριστικά το ενδεχόμενο άμεσης ανταλλαγής του Αντρέα Μπαρνιάνι, αν και η προοπτική συγκεντρώνει πλέον λιγότερες πιθανότητες υλοποίησης. Το δεδομένο είναι πως σε περίπτωση συμφωνίας, αυτή θα έχει περισσότερο χαρακτήρα μείωσης του salary cap, αντί για ενίσχυση του ρόστερ, αφού η αξία των προσφορών των ενδιαφερόμενων ομάδων έχει υποχωρήσει τα τελευταία 24ωρα.

Από τους Ουίζαρντς παραμένει στα πιτς ο Καρτιέρ Μάρτιν. Αντίθετα, ο Μπράντλι Μπιλ φάνηκε έτοιμος να γυρίσει στο βασικό σχήμα του Ράντι Ουίτμαν, αφού ανέβασε την απόδοσή του ξεπερνώντας τραυματισμό στον αστράγαλο, πριν από την ολιγοήμερη διακοπή της regular season, οπότε δεν πρέπει να σοκάρει σχετική προώθηση του rookie γκαρντ στο σημερινό παιχνίδι.

Ακόμα, η αγωνιστική παρουσία του Τζον Ουολ παραμένει υπό έλεγχο, αν και έχει σημειώσει «40άρια». Προφανώς, αν φτάσει στο 100%, τότε θα μένει για περισσότερο χρόνο στο παρκέ. Τέλος, ο άλλοτε ατζέντης NBAers, Ντέιβιντ Φαλκ, υποστήριξε μέσω συνέντευξης πως οι «μάγοι» πρέπει να ανταλλάξουν την πρώτη επιλογή του ντραφτ του 2010, πριν πέσει περισσότερο η αγοραστική αξία του, οπότε εντάχθηκε στην ομάδα ανθρώπων, που ασκεί έντονη κριτική στον άλλοτε πλέι-μέικερ του Κεντάκι.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved